Wkeno

Hvordan tolke en drøm som involverer sel

Å drømme om en sel er vanligvis en veldig heldig drøm. Selene er tenkt av noen kulturer å være drømmen guider, de uanstrengt svømmere som glir gjennom vannet i fantasien, som tar deg hvor du trenger å være å grave din innerste selv. De betegne spiritualitet, kreativitet og tilby en bro mellom skillet av det bevisste og det ubevisste. Så igjen, noen mener selene for å være en budbringer av bedrag og lureri. Det er alle avhengige av konteksten av drømmen din...

Trinn

Hvordan tolke en drøm som involverer sel. Vurdere utseendet på en sel i drømmen din.
Hvordan tolke en drøm som involverer sel. Vurdere utseendet på en sel i drømmen din.
 1. 1
  Skriv ned din drøm. Noen drøm du søker å tolke er best skrevet ned. Dette bidrar ikke bare minne for fremtiden, men vil hjelpe husker noe minne av drømmen sekvens for deg som du skriver det.
 2. 2
  Vurdere utseendet på en sel i drømmen din.
  • Er forseglingen leken og nyttig? I så fall er det en indikasjon på at forseglingen er som ønsker å ta deg gjennom en guidet tur i fantasien din og puffer deg å ta hensyn til hva kreativitet er i stand til. Hvis du fulgte det, bør drømmen har vært en veldig interessant faktisk. Mye av betydningen av en slik drøm vil tilfalle fra hva annet skjedde i det som segl tok deg rundt. Rollen forseglingen her er å åpne mulighetene for deg og å forsiktig minne deg på at du kanskje ikke være å gjøre mest mulig ut av dine talenter.
  • Alternativt er seglet forførende og forlokkende, men ser ikke ut til å ønske å ta deg hvor som helst nyttig? Virker forseglingen å ha en agenda for å dytte deg til et sted som du finner ubehagelig eller demotiverende? Hvis så, er dette en indikasjon på at forseglingen oppfører seg på en villedende måte. I du waking life, kan dette være en indikasjon på at noen er bedra deg, eller at du bedrar deg selv om verdien av noe som du gjør. Det kan også bety at du har rettet for høyt, og at du er fallende kort med dårlige konsekvenser. Senk dine mål og være fornøyd med det du allerede har i livet.
 3. 3
  Foretrekker den positive tolkningen. Når drømmer om seler, er det alltid klokt å foretrekke den positive tolkningen mindre andre indikatorer i drømmen peker sterkt til at det er noe annet. Sel er generelt en lykke symbol og hvis du ense sine forslag, vil du lykkes i dine bestrebelser.
 4. 4
  Se artikkelen om å tolke betydningen av vann for mer informasjon om vannet rundt segl. Dette aspektet er sannsynlig å være en viktig del av drømmen tolkning.

Tips

 • Hvis du forstår engelsk godt (Morsmål eller tospråklig høyttaler), kan det hende at tankene de få frem en sel for å gjenspeile betydningen av "forsegling noe", nemlig å "lukke det" og bli ferdig med det. Muligens da, markerer utseendet på sel i en drøm et poeng av nedleggelse. Denne tolkningen er kanskje ikke mulig på et annet språk, med mindre ordet for sel også betyr "lukkes".
 • I skotsk kultur, er det en tro på at selene kan ta menneskelig form, kjent som selkier. Det er her deceptiveness av symbolet oppstår fra formskiftende potensial.