Wkeno

Hvordan tolke en drøm som involverer vann

Vann er det ting i livet, ting som vi svømme og ting som nærer vår kropp og sjel. Drømmer med vann er drømmer i livet, levende og foryngelse. De er drømmer som vi kommer tilbake til sikkerheten til livmoren og regenerere vår livets vei. Likevel kan vann også overvelde og drukne oss, fjerne livskraften vi trekke av det. Tolking en drøm om vann er avhengig av elementene i drøm.

Trinn

Hvordan tolke en drøm som involverer vann. Døyt ned søkeord med penn og papir eller spille på en Mikrokassett opptaker.
Hvordan tolke en drøm som involverer vann. Døyt ned søkeord med penn og papir eller spille på en Mikrokassett opptaker.
 1. 1
  Døyt ned søkeord med penn og papir eller spille på en Mikrokassett opptaker. Så snart som mulig, utvide notatene dine ved å skrive ut drømmen din. Noen drøm du søker å tolke er best skrevet ned. Dette bidrar ikke bare minne for fremtiden, men vil hjelpe husker noe minne av drømmen sekvens for deg som du skriver det.
 2. 2
  Vurdere dine følelser som følger med en drøm om vann. Hvis du føler glede, tristhet, angst eller frykt, vil drømmetydning klart være annerledes:
  • Angst og vann: Hvis du er redd for at vannet vil dekke deg og hindrer deg fra resurfacing å puste igjen, dermed drukner deg, er dette en indikasjon på at du kan være å la dine følelser styre for mye av livet ditt uten å tillate grunn til å ha noe å si. Dette kan være en indikasjon på å være nær en følelsesmessig spillover eller sammenbrudd
  • Føle seg bemyndiget av vann: Hvis du føler deg mer kraftig når omgitt av vann, er dette en indikator på at du er "ri en bølge", og du føler deg trygg på dine avgjørelser. Overfor en stor mengde vann kan indikere vilje til å møte livets problemer head-on, unswayed av uendelighet av beslutningsprosessen (se Jung)
  • Føler glede rundt vann: dette kan tyde på en retur til livmoren, en følelse av å bli slikket av varme, milde vann som kjærtegner deg gjennom en jevn tur i livet på dette tidspunkt. Det kan være en indikasjon på at du er fornøyd med innholdet mye og at det ikke er behov for å rocke båten.
 3. 3
  Vurdere dine aktiviteter i vannet. Bading i vann er en invitasjon til å ta en reise gjennom fantasien din, å la kreativiteten flyte videre. Hvis svømmetur er hyggelig og lett, så du er noe som reflekterer at ditt nåværende liv er stabil nok til å tillate deg tid til å være kreativ og å teste vannet for innovasjon. Hvis du dykker i din drøm, indikerer dette et ønske om å stupe dypere inn i deg selv å grave opp ting som kan ha vært lenge glemt eller som har blitt satt til side når tidene var vanskeligere. Hvis du treffer bunnen plutselig, så du er bekymret for ikke å finne det du søker og er redd for ditt formål i livet blir uten frukt.
 4. 4
  Se på tilstanden av vannet. Fargen og tilstand av den tilstedeværende vann meget åpenbare symboler. Klart og stille vann er tankevekkende av hyggelige tider og et harmonisk forhold mellom kreativitet og fornuft. Hvis vannet er stillestående, gjørmete, skummel, eller skitten, er dette en indikator på at du ikke er i stand til å se klart hva livet ditt mål er, og føler du sitter fast i en brunst, ute av stand til å bevege seg inn i noe som du føler du vil gjøre, men er ikke i stand til å tydelig fastslå. Hvis vannet er strie, kan det være en indikator på at du føler livet går for fort for deg i øyeblikket, og at du har en hard tid holde opp.
 5. 5
  Se på dybden av vannet. Grunt vann indikerer sikkerhet og trygghet. Det er også overfladiske og knapt riper i overflaten av hvem vi egentlig er og hva vi virkelig ønsker i livet. Dypt vann, på den annen side, er ukjent, jo mindre trygge og den sanne selv. Utforske det kan være vanskelig, og selv farlig, men det er en reise hver enkelt av oss må ta t være helt oppfylt.
 6. 6
  Se etter hindringer i vannet. Hvis vannet drømmen er påvirket av hindringer, for eksempel en dam, en rekke låser, en barriere eller en annen blokkering metoden, er dette tankevekkende at din kreativitet blir blokkert, og blir ikke lov til å flyte fritt. Dette kan være en refleksjon av dine følelser overfor jobben.
 7. 7
  Se på den type vann. Hvis du drømmer om havet, er du unbounded og klar til å gå inn ikke bare dybden, men bredden i hva som må utforskes for å finne ditt sanne selv. Elver, bekker og bekker er tegn på strømmer i en bestemt retning mot en skjebne (mer spesifikk) og bør tolkes avhengig av fargen på vannet og eventuelle hindringer. Du banen kan være strødd med hindringer, eller det kan være glatt bort. Hvis du står overfor en elv som en barriere hindrer deg fra å nå den andre siden, snarere enn å reise på en, dette er representativt for et skritt som du ikke føler deg klar til å ta, som å flytte opp nivået av forpliktelse til en person eller prosjekt. Hvis drømmen lar deg finne en måte å krysse elven, du blir informert om at du er klar til å finne en måte å krysse skillet, men du må være på vakt for å balansere både ditt resonnement og dine følelser til å gjøre dette trygt.
 8. 8
  Vurdere betydningen av en flom. Å være involvert i en flom i en drøm kan bety at du føler deg overveldet av noe. Hvis du føler at ditt intellekt dominerer alt det du gjør, kan en flom være et signal for å endre over-avhengighet av denne siden av din tenkning og å tillate mer kreativ og intuitiv side strømme gjennom. En flom kan også være en advarsel om at det er på tide å feie bort gamle rutiner som har skåret et hjulspor for deg. Flom og tsunamier, spesielt bølger kommer inn treere, representerer Guds dom. Både kristne og ikke-kristne drømmer om flom før storstilt ødeleggelse av nasjoner. Jung, for eksempel drømt om blodet flommer over hele Europa like før andre verdenskrig.

Tips

 • Brønner, kilder og fontener er symboler på livskraft, av utspring av kreativitet.
 • En boblebad er et tegn på følelsen fanget og ikke klarer å frigjøre deg fra å bli dratt ned. Det er en advarsel for å endre vei i livet.