Wkeno

Hvordan tømme tankene før sengetid

Før du går til sengs du kan være veldig hyper og / eller ikke sliten, bør denne guiden hjelpe deg å slappe av før du sovner.

Trinn

Hvordan tømme tankene før sengetid. Glem alle dine bekymringer.
Hvordan tømme tankene før sengetid. Glem alle dine bekymringer.
 1. 1
  Glem alle dine bekymringer. Ofte årsaken til at du finner det vanskelig å få sove er fordi du er foruroligende om alt som skjedde dagen før.
 2. 2
  Slapp helt av. En god måte å slappe av er å inhalere pusten dypt og hold den i så lenge du kan. Deretter la den sakte ut. Når all luft er ute, holder det så lenge du kan. Gjenta.
 3. 3
  Prøv å ikke drikke noe. Det er bedre hvis du ikke drikker noe med mindre du er ekstremt tørst eller egentlig ikke kan få sove.
 4. 4
  Gå på do. Hvis du tømmer blæren før sengetid, vil du ikke å ligge der og tenke på å komme ut av sengen for å gå på do midt på natten.
 5. 5
  Tenk på noe som egentlig ikke stresse deg ut. Stor test i morgen? Ikke tenk på det. Ønsker du å ta et flott bilde av dine venner på lørdag når du er i parken? Flott, tenker på å gå der.
 6. 6
  Sett opp din "undermapper." Filtrere all informasjon og flytte dataene inn i de respektive mentale "mapper". Gode ​​tanker skulle flyttes til Relatert mappe og dårlig tanke bør flyttes til Spam-mappen.
  • Slett spam-mappen. Låse Spam-mappen og trykk Shift + Del i tankene dine.
 7. 7
  Countdown: Start tilbakekaller tallet fra 10 i synkende rekkefølge. I det øyeblikket du er ferdig på Zero. Hukommelsen har blitt vasket da.
 8. 8
  Drikke litt varm melk. Varm melk, men ikke vitenskapelig bevist å effektivt øke hormonet er ansvarlig for søvnighet, drikker det kan gi kroppen din en indikator på når du går til sengs.
 9. 9
  Juster puter eller hva du kanskje tror plager deg hvis du føler deg ukomfortabel.
 10. 10
  Gjenta trinnene ovenfor til du våkner opp om morgenen etter en forfriskende natts søvn!
 11. 11
  Gjennomgå og analysere dagens samhandling og hendelser av dagen, mentalt søke uansett hvor du var på feil og tilgi andre der andre var på feil, og gjør sakte og dyp pust i noen minutter.

Tips

 • Stretching er hyggelig å hjelpe deg med å få sove.
 • Unngå koffeinholdige drikker og alkohol før sengetid.
 • Ikke gå på datamaskinen eller spille dataspill eller noe som krever for mye å tenke rett før sengetid. Kanskje reservere en halv time eller så bare for å slappe av.
 • Lesing er veldig beroligende og slitsomt på samme tid, prøve det hvis du fortsatt ikke lei.
 • Tenk om glade ting du gjorde i løpet av dagen for å hjelpe deg å sovne med gode drømmer.
 • Drikke litt varm te før sengetid.

Advarsler

 • Ikke se på klokken og prøve å regne ut hvor mange timer søvn du får hvis du går i dvale akkurat nå! Det vil gjøre deg mer stressa!
 • Gjøre aktiviteter som løping, spiller på datamaskinen, noe trening, eller noe annet som får hjertet ditt racing er ikke bra å gjøre minst én time før du sover!
 • Drikker musserende eller sukkerholdige drikker vil øke blodtrykket, så det er en no-no.