Wkeno

Hvordan trene uten å bli med et treningsstudio

Lyst til å komme i form uten å måtte gå på treningsstudio? Du er ikke alene! Støyende, overfylt, dyre treningssentre absolutt ikke for alle. Disse trinnene vil hjelpe deg å oppnå fysisk kondisjon uten å måtte betale en medlemsavgift!

Trinn

Hvordan trene uten å bli med et treningsstudio. Tun av din TV eller datamaskin, og komme seg ut av huset.
Hvordan trene uten å bli med et treningsstudio. Tun av din TV eller datamaskin, og komme seg ut av huset.
 1. 1
  Tun av din TV eller datamaskin, og komme seg ut av huset. Noen ganger får deg til å trene er så enkelt som å fortelle deg selv å åpne døren.
 2. 2
  Gå eller sykle til jobben, i stedet for å kjøre eller ta kollektivtransport. Ikke glem at turgåing er en modus for transport, samt en modus for trening.
 3. 3
  Utvikle en rutine. Uansett hva din favoritt type trening kan være, er det mer sannsynlig å gjøre det hvis du gjør det til en vane. Hvis du kjører er din ting, begynne på en tidsplan. Du kan begynne med å bare kjøre en kort avstand en gang eller to ganger i uken. Over tid, kjøre lengre avstander oftere. Dette er en flott måte å komme i form, fordi du sette ditt eget tempo, og du kontrollerer din egen fremgang.
 4. 4
  Gjenoppdage den flotte naturen! Gå på en tur med en venn, eller ta en tur i parken. Finn en nærliggende treningsløype. Du vil sannsynligvis bli altfor distrahert av hvor godt det føles å være ute å selv innse at du trener.
 5. 5
  Kjøp en treningsøkt dvd, eller leie en fra ditt lokale bibliotek. Det er ganske lett å finne trening videoer (dans, pilates, yoga, Tae Bo, aerobic, etc.). Plukke ut noe som høres gøy!
 6. 6
  Invester i work-out verktøy som du vil kunne bruke for lang tid. Yoga matter, manualer, hoppe tau, og stabilitet baller trenger ikke koste mye, og de er allsidig nok for deg å få mye kjørelengde ut av dem. Prøv å kjøpe verktøy som vil gå godt med trening videoer, hvis du har dem. Vurder å kjøpe en billig hjem gym. Treningsapparater avhengige av elastiske bånd som genererer opptil 250 pounds av motstand, noe som gir en full-body workout. De er allsidige, bærbart og billig.
 7. 7
  Se etter gratis eller billig treningstimer. Mange høyskoler og samfunnet sentre tilbyr denne typen ting. Hvis du kan finne en klasse som er virkelig moro (for eksempel en ballroom dancing eller swing-dans klasse), kan du glemme at du brenner kalorier, fordi du vil være for opptatt med å nyte deg selv! Du kan selv foreta noen venner i prosessen. Sosial interaksjon kan være en stor motivator.
 8. 8
  Registrer deg for en maraton, eller begynne å trene for et århundre. Mange maraton og århundrer er fordeler for en god sak, så vil du være i stand til å føle at du gjør noe altruistisk samtidig komme i form. Disse pleier å være morsomme, sosiale arrangementer. Du får en følelse av solidaritet og fellesskap når du finner ut at det er andre mennesker der ute som gjør akkurat det du gjør.
 9. 9
  Gjenoppdage gleden ved å danse. Dette kan bety noe så enkelt som å slå på radioen og dans i ditt eget rom, eller det kan bety å gå til en klubb og dans i en sosial setting. Bare ikke være en av dem som har å drikke alkohol for å danse, da dette bare vil virke mot sin hensikt å målet om å komme i form.
 10. 10
  Vær aktiv. Gjøre de samme enkle øvelser som du gjorde under gym klasse i videregående skole (sit-ups, crunches, push-ups, osv.). Skyt hoops med venner og naboer, eller organisere en improvisert runde badminton i din egen bakgård! Rengjøre huset, shoppe, se vennene dine, og sjekk ut lokale kunstgallerier og museer. Henge med barna. Selv de små tingene (bøyd over, plukke opp tunge gjenstander, og åpne dører) legge opp. Fylle noen nedetid med korte treningsøkter. Hvis du kjeder deg, gå en tur. Hvis du har noen minutter til å drepe mens du venter på at noen skal dukke opp, kan du gjøre noen push-ups. Vær kreativ!

Tips

 • Prøv å kjøre i intervaller. Sprint i tjue sekunder, og deretter avta i ti sekunder. Unn hvert intervall som du ville en sett i vektløfting. Prøv å gjøre tre eller fire intervaller.
 • Prøv å finne en venn til å trene med. Du kan motivere en annen. Vennlig konkurranse kan være en god ting.
 • Se etter trening bøker, DVDer og videoer på ditt lokale bibliotek.
 • Dans er en utmerket måte å få en øvelse. Du kan gjøre det i den komforten av ditt eget hjem, til hva musikken du liker best.
 • Unngå gimmicky trening utstyr som du ikke vil realistisk bruk.

Advarsler

 • Sørg for å trene riktig, for å unngå skader eller smerter.
 • Sjekk med legen din før du starter et treningsprogram.
 • Tren regelmessig for å opprettholde en god kroppsvekt.
 • Husk å alltid varme opp og strekke før du trener.
 • Utvikle sunne matvaner som utfyller ditt treningsprogram.

Ting du trenger

 • Valgfritt:
   • Treningsmatte
   • Manualer (£ 1, £ 3, £ 5)
   • En hoppe tau
   • Stabilitet ball
   • Bodylastics hjem gym
 • Obligatorisk:
   • En god holdning