Wkeno

Hvordan unngå olympiske spoilere

2012 Sommer-OL var de første "sosiale medier" OL der hver eneste resultatet er levende-tweeted, post-oppdatert og breaking-news-varslet. Men siden du sannsynligvis fungerer, vil du sannsynligvis ønske å se OL kvasi-"live" på TiVo. Det kommer ikke til å bli lett å blokkere deg fra resultater, men det vil være verdt det. Her er Google å unngå OL spoilere.

Trinn

Hvordan unngå olympiske spoilere. Annonsere dine intensjoner om å unngå alle spoilere.
Hvordan unngå olympiske spoilere. Annonsere dine intensjoner om å unngå alle spoilere.
 1. 1
  Annonsere dine intensjoner om å unngå alle spoilere. Bruk alle mulige metoden for å la alle rundt deg at du ikke vet, eller ønsker dere å vite, resultatene av eventuelle olympiske øvelser. Post dette som din status, tweet det, masse tekst det, bære en t-skjorte hvis du virkelig ønsker å få poenget.
 2. 2
  Sky alle nyhetsformidlere. Hver nyheter stikkontakt - enten det er på nettet, på papir eller bare på en skjerm - snakker om OL. Disse områdene er sannsynlig å oppdatere så mange resultater som de kan så snart som mulig. Hvis du ønsker å være i stand til å se det senere, unngå alle disse for enhver pris.
  • Ignorer aviser. Ikke engang blikk på dem når du går forbi en aviskiosk, fordi mest sannsynlig vil en olympisk gren være på forsiden. Selv om det ikke er oppdatert i løpet av dagen, husk at de faktiske resultatene kommer ut timevis før de selv kringkastet. Det betyr at avisene har tid til å skrive opp historien og få den trykket før NBC kan også kringkaste forestillinger.
  • Slå av radioen. Radio talkshow-vertene er nesten utelukkende snakker om OL i 2012. Bruk din iPod eller slå på Pandora hvis du trenger en musikk fix. Selv når talkshows ikke er på, løper du risikoen for en annonse eller promo for en senere utstilling ødelegger resultater.
  • Lat som du ikke engang eier en TV. Ikke slå på TV-en med mindre du vil at resultatene akkurat der og da. Reklamefilmer, promoer og faktiske sendinger er alle døende for å få inn seere ved å annonsere resultatene og bryte ned forestillinger. Slå på TV-en når du er klar til å tune inn for resultater.
 3. 3
  Blackout dine sosiale medier. I en tid hvor sosiale medier er enerådende og alle med en internettforbindelse kan legge hva de vil i løpet av sekunder, må du beskytte deg selv fra sosiale medier ødelegger din OL binge.
  • Deaktivere facebook. La oss være ærlige, vil vennene dine poste resultater. Du vil finne ut mer enn du vil vite selv om du bare logge deg på for å sjekke meldingene dine. Si opp abonnementet varslinger. Gjør din status en uttalelse som sier at du unngår spoilere. Ikke engang gidder å logge på.
  • Hold deg unna twitter. Faktisk flere tweets gikk ut i de første 24 timene av London-OL enn under hele OL i Beijing. Twitter er den minst trygt sted å "unngå" resultater. Avslutt abonnement telefonen fra å få tweets.
  • Bare for å være trygge, unngå enda instagram og pinterest. Du tror kanskje disse er trygge, men så ser du et bilde lastet opp av [Navn Slettet] stå på podiet å lytte til [Land slettet] nasjonalsang med en gullmedalje rundt hans / nakken. Så bare for å være trygg, holde av styrene.
 4. 4
  Gjør din telefon dummere. Smarte telefoner er å endre måten informasjon sprer seg. Nå i løpet av sekunder kan du ha resultater tekstet, og sendt direkte til telefonen din. Her er de beste måtene å forebygge at teknologien fra å ødelegge OL for deg.
  • Slett programmer som kan friste deg. Slett eventuelle nyheter applikasjoner. Husk mange av dem vil sende deg siste nytt som vil gi bort resultater. Du kan alltids legge dem tilbake senere.
  • Hvis du er nølende, bare ødelegge alle varslinger. Gå inn på alle dine applikasjoner (inkludert sosiale medier) og unsubscribe fra oppdateringer. Selv om du er sterk nok til å ikke klikke inn på app, kan en pop-up lett ødelegge resultatene.
 5. 5
  Tenk alle du vil snakke med en fiende. Hvorvidt du liker det, er alle andre skal snakke om spillene. Jo mer du omgir deg med mennesker jo mer du utsette deg selv til resultater. Fortell folk at du ikke ønsker å vite resultatene - de vil sannsynligvis glemme. Fortell alle du har pesten - de vil ikke engang snakke med deg!
  • Unngå medarbeidere på alle kostnader. Kontoret er fylt med samtale om hvilke idrettsutøver er Susanne favoritt, hva John ville ha gjort hvis han var Misty May i dette settet, og som Karen mener er den mest attraktive medlem av menn gymnastikk team ( Hint: [beskrivende informasjon deleted] europeer som [plassering slettet]). Du kan fortelle folk du ikke ønsker å vite resultatene, men du likevel risikere å over-høring. Lukk døren til kontoret og holde for deg selv. Eller lage en anti-OL-Spoilers klubb med den fyren fra HR og Jason fra tech-support.
  • Unngå andre pendlere med hodetelefoner. IPod er den nye smart-telefonen. Klamre seg til det som det har ditt personnummer og mors pikenavn innskrevet på ryggen. Når du er rundt folk, spesielt pendling hjem, plugg inn hodetelefonene og skape en barriere mellom deg og andre pendlere 'samtaler.
  • Desert venner og familie som vil ødelegge spillene for deg Demonstrasjonen av London-OL 2012:. Stole på noen, ikke engang familien. Unngå alle som du føler kan ikke holde sine lepper knappet om resultater. Sørg for å fortelle folk at du fortsatt har tenkt på i samspill med at du ikke vil vite hvem som vant gull i mennenes 200-meter medley ([Navn slettet], [Land slettet]).

Tips

 • Sørg for å lese anmeldelser om OL-nettstedene før du besøker
 • Søk på siden for ordet spoiler