Wkeno

Hvordan være en tennisball gutt

Så du ønsker å være en tennisball gutt? Gå videre. Det er morsomt, men du må også være forberedt. Her er noen måter du kan være klar.

Trinn

Hvordan være en tennisball gutt. Forstå hva jobben er.
Hvordan være en tennisball gutt. Forstå hva jobben er.
 1. 1
  Forstå hva jobben er. Slik at du vet hva som skjer, er du nødt til å vite litt informasjon om det grunnleggende om ball gutt oppsett og regler. I en tenniskamp, ​​er det normalt seks ball gutter, to på nettet og en i hvert hjørne. Ballen gutter på nettet er plassert slik at de hver har en side. En på venstre side av nettet, og en på høyre. Kulen gutter har skift imidlertid normalt varer 30-60 minutter.
 2. 2
  Vet hva jobben innebærer. Ballen gutter på nettet er ansvarlig for å rulle ned ballen til servering slutten. Ballen gutter i de bakre hjørnene er ansvarlige for enten å hente ballen og rulle den ned til servering slutten, eller å hente ballen, og overlate den til serveren.
  • Siden det er seks ball gutter i en tenniskamp, ​​hvordan er det bestemt hvem som får hvilken ball? Normalt henter den personen nærmest ballen. Ved nettet, er det flere varianter til som får hvilken ballen. Når det er to ball gutter på nettet, er hver ball gutt utpekt en side, men når en ball lander nær en ball gutt på nettet, selv om den ballen gutten ikke er på den siden, kan han få det. Legg merke til at ingen ball gutter skulle forsøke å rulle ned ballen under en andre tjener eller en utleid.
 3. 3
  Siden det er mange muligheter og variasjoner som kan skje, alltid holde flere ting i tankene. Hvilke valg vil ta minst tid? Dette kommer til å være til sjenanse for spillerne? Er det kommer til å irritere publikum? Hvis ditt valg følger alle disse retningslinjene, er det mest definitivt tillatt.
 4. 4
  Lær hva du skal gjøre når. Hvis du befinner deg i en situasjon der du bare har fem ball gutter i gruppen din, og du gjør din vei inn på banen, hva skal du gjøre? Selvfølgelig, hvis du er en ball gutt for en stor turnering, ville dette aldri skje, men du sannsynligvis kommer til å være å lese dette hvis du er eller var i en stor turnering som Wimbledon eller til Rogers Cup. Så, hvis du faktisk opplever dette problemet, ville det mest logiske tingen å gjøre er å utpeke en person til å være en "runner". Det må alltid være to ball gutter på nettet, men ballen guttene i ryggen, eller hjørner, er ikke alltid nødvendig. Det viktigste å huske er at du trenger to personer på baksiden på serverens ende, og en på mottakersiden. Når spillerne endres serverer roller, vil "runner" må løpe til den andre siden slik at det er to personer på servering slutten nå, og ett på mottakersiden. Gjøre oppmerksom på når du ikke trenger å løpe til den andre siden. Dette er når score i den totale mengden av spill i det settet er merkelig. Men i tiebreak, gjør spillerne ikke endre hvert selv.
  • La oss si at du er en ball gutt på nettet, og du jakter ned en ball. Ballen som du jakter, men stoppet ikke der du trodde det ville, men heller holdt på å rulle og nå finne deg selv ikke i nærheten av nettet, men i nærheten av en ball gutt i hjørnet. Hva tror du er den mest fornuftige løsningen? Hvis du hadde tenkt gjennom det, ville det være å bo med ballen gutten i hjørnet for ett punkt, og deretter gå tilbake til utgangsstilling.
 5. 5
  Når en spiller ber deg om et håndkle, gi det til dem. Normalt er dette ikke en vanskelig oppgave, men hvis den spilleren er serveren, holde to ting i tankene. Den første er å huske å gi ham håndkle og slippe den ballen på racketen hans. Det andre er å huske på at han / hun ikke ønsker å vente på deg, så gi ham / henne håndkleet, plukke opp noen baller som du må hente (raskt!) og ta tilbake håndkle og legg den tilbake i det angitte området. Når spillerne bytter side, sørg for at du gir håndkle tilbake til spilleren, de ønsker ikke å bruke noen andres!
 6. 6
  Vet når ballen må byttes. Når serveren er nettopp ferdig med et punkt med en ball, han / hun normalt ikke vil ønske å spille med den samme ballen igjen. Hvis du ikke har andre baller, men at man gir det til ham / henne, men normalt vil de snu til en annen ball gutt. Hvis det har seg slik at du ikke har noen baller overhodet, vis dine to hender som viser spilleren at de er tomme. Gjør dette også for å vise hvor mange baller du har, selv når du har tre, fire eller fem. Når du mater en tennisball til spilleren, sørg for at den spretter en gang på bakken og "flyter" rundt på spillerens midjen.
 7. 7
  Hjelp med forfriskninger. Noen ganger turneringer levere vann eller forfriskninger for spillerne. Hvis spilleren ber om noen form for drikke, kjøre til bin og få det.
  • Samme som for håndklær, hvis en ball er rulle ned, og spilleren må en tennisball, gi det til spilleren, og deretter hente ballen.
 8. 8
  Lær hva andre aspekter av den jobben du bør vite om. Hvis du er på nettet, vil du mest sannsynlig bli bedt om å holde en paraply for tennisspiller. Noen ganger ballen gutter på ryggen vil bli bedt om å stå foran spillerne.

Tips

 • Stolen oppmann vil be deg om å få inn de gamle ballene og få nye etter de første sju kamper i det første settet bare, og deretter ball endringene vil inntreffe hvert ni kamper.
 • Hva er en dobbel roll: en dobbel roll er der du ruller to baller samtidig, og du må gjøre det perfekt, og dermed gjøre prosessen raskere og være mye raskere, slik at du kan få spilleren hans / hennes baller... du må ganske spinne ballen nærmest håndflaten din med pinky-en ball gutt på en av de beste turneringene i verden en 1000 hendelse
 • En ting som du ønsker å huske på er at spilleren kommer først. Det er flere områder der ball gutter kan gjøre en feil i løpet av sine første fem eller seks kamper.