Wkeno

Hvordan være et menneske

Liker det eller ikke, tar det mer enn et par cojones å oppnå manndom. Kulturer rundt om i verden har overgangsritualer for å symbolisere det, samt toll for å bevare den. Denne artikkelen fokuserer på reisen fra guttedagene til manndom, snarere enn noen fundamental forskjell mellom menn og kvinner. Selv om det ikke er en måte å kategorisere mandighet, er det visse egenskaper som mennesker over hele verden vurdere "mandig". Her er noen.

Trinn

Hvordan være et menneske. Vit når du har gjort en feil og vite når du skal si "Jeg beklager.
Hvordan være et menneske. Vit når du har gjort en feil og vite når du skal si "Jeg beklager.

Del én: mind

 1. 1
  Kjenn deg selv. Finn ut hvem du er og være fornøyd med den personen. Det er ingen måte å være en mann. En ekte mann kan være en logger som bærer pledd og ikke dusje ikke i 10 dager, en ekte mann kan også være en professor som snakker om Milton og Shakespeare. Alle menn, men vet hvem de er og respektere seg selv inn og ut.
 2. 2
  Ha kunnskap om noe. Det spiller egentlig ingen rolle hva det er, men du bør vurdere selv ganske kjent med ett område av ekspertise. Menn kan ikke være i stand til - eller vil - bruke fancy, to-dollar ord, men når det gjelder tid til å få ting gjort, de vet hvordan de skal opptre. De bruker sine Smarts å få det gjort. Hvilket område av ekspertise vet du det? Her er bare noen få områder du kan vurdere dykke inn.
  • Generell kunnskap. Du er altmuligmann. Du kan vinne en pen penny på Jeopardy! Hvis du brydde seg i det hele tatt om å være på TV. Du vet forskjellen mellom participles og deler av tale, pterodactyls og Pterorhynchus, og en 75€ dress og en 4480€ dress.
  • Biler. Menn strømmer til biler av samme grunn de strømmer til kvinner: de er vakre, spennende, kompleks. Ikke rart menn referere til biler i feminine termer. Kanskje du er den typen mann som kompiser bringe bilen sin til når de trenger en clutch byttes ut eller olje endret.
  • Historie. Stadig sjeldnere, gir mannen som er en student av historie selv til fordel for et svært bredt linsen når vurderer problemer: han kan trekke på Roman artilleri strategi, Cold War forhandle taktikk, og obskure franske økonomisk politikk, blant andre. Han vet at historien handler ikke bare om å forebygge feilene fra fortiden skjer i fremtiden.
  • Kvinner. Noen menn slå det motsatte kjønn i et fagområde. Hvis du ønsker å være kunnskapsrik om kvinner, være forberedt på å gjøre feil og lære av dem. Det er ingenting verre enn en mann som tror han er Guds gave til kvinner, men hvem som er hardnakket fornærmende, cavalier, og clueless.
 3. 3
  Vit når du har gjort en feil og vite når du skal si "Jeg beklager. "Det er ingenting galt med å gjøre en feil. Kun usikker mann tenker at det å gjøre en feil er dårlig, fordi han ikke er komfortabel med hvem han er i første omgang. Selvsikker menn vet når de tar feil, og er ikke redd for å innrømme det.
  • Lære å si "Unnskyld" på forskjellige måter. Menn vet at å si "sorry" ikke alltid å være verbal. En billett til en baseballkamp, ​​frokost på sengen, og en campingtur er alle måter å si "Jeg beklager" uten å flytte de gamle stemmebåndene frem og tilbake. Menn vet at disse er ofte mer effektive måter å kommunisere anger enn to measly ord.
 4. 4
  Kjenner mannen-koden. Hva er mannen-koden? Mannen-kode er en uskreven sett med regler som menn lever av, ofte utvikler seg, men sjelden endring. Ta mannen-koden på alvor når du kan. Det forteller andre menn at du respekterer dem så mye som du respekterer deg selv. Her er noen elementer på listen:
  • Dating no-nos. Du kan aldri date en annen venn søster, med mindre du faktisk har tenkt på å gifte seg med henne. Du kan aldri date en annen venn ex mindre du har hans tillatelse. Eksplisitt tillatelse betyr faktisk å spørre ham.
  • Del dine eiendeler når det er mulig. Hvis en venn ber om et par støvler arbeid, en drill, eller en crock-pot en dag i forveien, bør du være så snill å låne den til ham. Biler, heldige elementer eller kvinner er ikke nødvendigvis relevant.
  • Bursdagsgaver for andre menn er alltid valgfritt. Hvis trykket for informasjon, kan du alltid ligge og fortelle dem betydelige andre beordret deg til å handle.
  • Aldri innlede samtale med andre menn på en urinal stasjon. Det er ikke akseptabelt for å velge et urinal umiddelbart tilstøtende til et annet menneske om en åpen, videre-fjernet urinal er tilgjengelig.
  • Ingen smiley-fjes eller emoticons er nødvendig når texting en annen fyr. Selv akseptabelt (ikke å foretrekke) å bruke når texting kvinner, beholde bruke til et minimum.
 5. 5
  La gå av selvdestruktive tanker eller skikker. Forstå at alle mennesker i alle kulturer kan ha, til en viss grad, blitt sosialisert på måter som kan være psykologisk og kulturelt ødeleggende, og kan bringe ulykke. Det første trinnet i å skape en følelse av selvtillit i manndom er å undersøke miljøet der du ble reist, så objektivt som mulig.
  • Visste du vokser opp i en kultur der det var akseptabelt for overgrep noen, enten fysisk eller verbalt, som var "over streken" eller ulydig? Vold er oftere et resultat av feighet enn en ekte impuls til å løse et problem. Ved hjelp av vold eller trusler mot venner eller familie til å "vise autoritet" er usunn og ødeleggende.
  • Var du lært at det å være "tøff" betyr å undertrykke følelser, holder i tårer, og aldri utsette sikkerhetsproblemet? Ulempen her er at du også lære å internalisere og undertrykke disse følelsene som deretter fester og bli verre. Fokuser på å være en annen type tøff: være en pålitelig, sterk figur som kan håndtere motgang.
  • Ble du opplært til å hate / frykte noen som er homofil? Utvendige viser av homofobi peker mot en manns egen seksuelle usikkerhet, ikke hans dyktighet. Forstå at bare én ting som gjør deg homofil: å ha en romantisk og seksuell preferanse for mennesker av samme kjønn. Hva slags musikk du liker, hvilke klær du bruker, om du gråte på triste filmer, kjøpe din kone blomster, være sensitiv eller hyggelig mot andre - ingen som gjør deg homofil. En homofil mann holder å være en mann, fordi han har ingen bekymringer om hva andre mener om ham en gang han har nok mot til å gå ut av skapet og leve sitt liv uten løgner.

Del to: body

 1. 1
  Brudgommen selv, med mindre du bor ute i skogen. En mann vet at grooming seg selv er viktig, selv om det er ingen rundt for å beundre hans perfekt dere som ønsker skjegget. En mann passer grooming inn i hans travle timeplan.
  • Barbere hver dag, selv om du vokser skjegg. Menn vet at kvinner har en tendens til å mislike ansiktshår, men vil vokse det anyways hvis tiden er moden. Likevel, stelle menn sitt ansikts hår på en daglig basis.
   • Unntak: du er ute i skogen eller bor i en hytte. Hvis du er camping, eller bor ute i boonies, kan du vokse ut ditt ansikts hår så lenge du vil.
  • Dusje og bade når det er nødvendig. En mann fordeler fra dusjing når han er skitten eller stinkende - ikke nødvendigvis hver dag, som en dame gjør. En mann velger å bo skitten eller stinkende for en god grunn (han jobber på en bil, eller i ferd med å trene).
  • Klipp håret og negler regelmessig. Ikke nødvendigvis på toppen av en manns liste over grooming nødvendigheter, manikyr er likevel viktig. Høyere opp på listen er en god hårklipp. De fleste menn som no-nonsense hårklipp, selv om noen menn foretrekker hår som er litt lengre eller stylet.
 2. 2
  Utøve. Å være en mann betyr ikke at du trenger å bli dratt. Det betyr må du ta vare på kroppen din. (For noen menn, betyr at å løfte vekter.) Juster til ansvar for å være en mann ved å holde passform: gjør cardio, yoga eller pilates (ikke bare for kvinner), styrketrening, eller sport, kombinert med et sunt kosthold. I det minste, gå ca 30 minutter om dagen for å brenne fett og bygge litt muskler.
 3. 3
  Bruk klær som passer deg. Klærne trenger ikke å være designer eller koste en arm og et bein. De gjør, men trenger å passe deg. Ikke alle menn er muskuløse og tettvokst, og derfor ikke ser flott ut i posete, løstsittende klær. Selv skinny bukser er populært i dag, prøver å holde seg borte fra kvinners klær hvis mulig. Alle menn vil trenge:
  • Et par par gode jeans. Ett par av casual jeans, ett par av arbeidet jeans, og ett par av formelle jeans bør avrunder din garderobe. Bygge rundt det grunnleggende.
  • Et par button-down skjorter. Igjen, bør et par tilfeldig element, et par for arbeid, og et par formelle button-downs være nok for den gjennomsnittlige mannen.
  • Et par sko. Men sannsynligvis vil mellom tre og fem forskjellige typer sko til enhver tid: formelle sko (for arbeid og / eller store anledninger), tennissko, arbeid støvler, casual sko (chukkas, lisse-ups, joggesko, etc.), eller litt-mindre-enn-formelle sko (oxfords, topp-siders, loafers, etc.). Miks og match avhengig av dine behov og vaner.
 4. 4
  Ikke bruk narkotika som en krykke. Menn er født-eventyrere, noe som gjør lokke av narkotika svært reell. Menn som er komfortabel med seg selv har en tendens til ikke å stole på krykke av narkotika for støtte. Selv med regninger som veier dem ned, jobbe stirrer dem i ansiktet, og personlige prosjekter (for ikke å nevne fotball) truende, menn finner en måte å sette pris på skjønnheten i livet uten sederende seg.

Del tre: ånd

 1. 1
  Utvikle dine egne prinsipper. En mann er ikke alltid behagelig å være dommer, jury og bøddel, men han vet rett fra galt og forventer at andre skal spille etter samme regler. Se inn i deg selv og spørre: skulle jeg ønske noen andre gjør det for meg Dette bør hjelpe deg med å utvikle prinsipper å leve etter?.
  • En mann stjeler aldri, selv om han er desperat. En desperat mann lærer å be andre om å hjelpe ham i stedet for å hjelpe seg selv til noe han ikke er berettiget til.
  • En mann hjelper andre i nød. Han vet når andre er nede på lykken og trenger en hjelpende hånd, selv om verktøyet ligger i gest selv.
  • En mann stoler på sine venner, signifikante andre, og familie. Han følger gjennom med det han sier han vil gjøre, og forventer at andre skal gjøre det samme.
  • En mann ligger aldri - til seg selv eller andre. Han utvikler en samvittighet som gir ham gode tilbakemeldinger og tillater ham å være komfortabel med sannheten, selv om det gjør vondt.
 2. 2
  Være ambisiøs på din egen måte. Menn er naturlig ambisiøs. Vi ønsker å være forsørgere og har beundring og respekt for våre kolleger. Ikke alle menn velger de samme karriereveier, derimot, så ambisjonen ikke alltid utgjøre det samme. Uansett karriere eller yrke du velger (du kan ha mange), sette mål for deg selv, leve opp til eller overgå dem, og gjenoppfinne deg selv når du trenger det. Definer din egen idé om suksess.
 3. 3
  Søke ansvar og ta ansvar for dine handlinger. Den største forskjellen mellom en mann og en gutt, og voksen og et barn, er at menn er ansvarlige. Menn oppfylle sine forpliktelser, akseptere sine oppgaver og er ansvarlig for sine handlinger. Menn rydde opp etter seg (billedlig og bokstavelig talt).
  • Menn vet at hvem som helst kan bli far til et barn, men bare en mann som forstår og aksepterer ansvar kan være en god far.
  • Menn nekter å gjøre noen gjøre noe de selv er villige til å gjøre. Som et resultat, de setter pris på vanskelighetsgrad og risiko andre mennesker ta på deres vegne.
 4. 4
  Lær å gjøre offer for folk du elsker og bryr seg om. Sånn er livet. Noen ganger er vi fast mellom en stein og hardt sted og det er ingenting å gjøre, men bite kulen. Det er en del av oppveksten, enten du liker det eller ikke. Forskjellen mellom en mann og en gutt er at en mann stiger opp til plate, mens en gutt nøler eller klager. Spesielt for folk i hans liv som han elsker, ser en mann på offer som sin plikt - ubehagelig, men umulig å unngå.
 5. 5
  Være en god mann. Integritet er å gjøre det rette, for den riktige grunnen, selv når ingen ser på. Det kan være fristende å tenke at ved å møte deg selv-definert ansvar som en mann, er jobben gjort, men det betyr ikke alltid at du en god person. Aldri slutte å prøve å gjøre det rette og revurdere din karakter og integritet. Hvis du kommer til å være en mann, være en god mann, ellers er det ikke noe bedre enn gjenstår en gutt.

Del fire: kjærlighet

 1. 1
  Bruker du indre gentleman. Din indre gentleman forteller deg ting å gjøre som du vet du bør - men noen ganger er for lat - å gjøre:
  • Betale for datoer, med mindre damen i spørsmålet ser loven som noen barbariske tilbakevending til en mer kvinnefiendtlig tid. Behandle med forsiktighet.
  • Åpne dører, hjelpe til stoler, og sier "please" og "thank you". Vanligvis setter damen i spørsmålet foran deg ut av respekt.
  • Gjør husarbeid. Noen menn som allerede er i langsiktige relasjoner skulke sine huslige plikter: å glemme å ta ut søpla, vaske, skifte bleier. Ekte menn vet at de må dele på husarbeid, så ubehagelig som de kan være.
  • Å være en nådig taper. Man er naturligvis konkurransedyktige, noe som gjør dette til en tøff en for noen. Godta nederlag med det samme nåde at du godtar seier. Lettere sagt enn gjort.
 2. 2
  Ikke kysse og fortelle. Menn elsker jakten på romantikk, men altfor ofte bli lurt inn skryter erobringen. Ikke bli offer for den oppfatningen at hvis du ikke skryte om det, gjorde det ikke skje. Suksess i kjærlighet snakker høyt nok for seg selv. En rolig tillit vil kanskje foreslå til vennene dine at du er en vanlig Lothario, selv om du ikke er.
 3. 3
  Alltid behandle den betydelige andre med respekt. En enkel liste over dos and don'ts:
  • Gjøre:
   • Lytte til hva de har å si.
   • Tilgi dem når de gjør en enkel feil.
   • Følg med på hva du sier du skal gjøre.
   • Behandle dem på samme måte som du ønsker å bli behandlet.
  • Ikke:
   • Hold dem urealistiske forventninger.
   • Manipulere dem til å få hva du vil.
   • Behandle dem som et objekt i stedet for en person.
   • Anta at du vet hvordan de skal føle eller reagere.
 4. 4
  Ikke jag et forhold. Mange gutter jag damene i ubehagelige situasjoner. Ved å gjøre dette, de ikke bare fremmedgjøre damen, men også holde seg fra å få det de ønsker. Menn vet at når det kommer til dating, setter damen tempoet: hvis hun ønsker å forhaste seg en virvelvind romantikk, er han vanligvis spillet, hvis hun ønsker å ta ting saktere, vil han berolige henne at han er der for langtransport. Ved å la henne bestemme farten, setter mannen forholdet opp for suksess og som regel ender opp rikere på kjøpet.
 5. 5
  Hold et lite mysterium i tanken. Menn er uimotståelig for kvinner nettopp fordi de er Forbløffende rart. Å være mystisk trenger ikke å bety å være den sterke, tause typen. Det betyr bare å holde litt tilbake for et senere tidspunkt, og overrasker med en uventet ferdighet, egenskap eller gest.

Tips

 • Omgi deg med gode rollemodeller, selv om de er yngre enn du er. Hvem i livet ditt tror du er en god mannlig rollemodell? Hvordan opptrer de? Hva gjør de? Lær av dem, men husk at ingen er perfekt også - de er fortsatt læring, akkurat som du er.
 • Du kan ikke ønsker å gifte seg. Det er ditt valg, ekteskap er ikke et krav for å være mann.
 • Å være en mann og å være kvinne betyr det samme, når det kommer til stykket - å være en snill, respektfull og trofast mot deg person. Det er ikke definert som noe annet, for eksempel klær preferanse, hobbyer, eller seksuell legning.

Advarsler

 • Det tar år å utvikle de kvaliteter som skiller menn fra gutter. Vi alle vokser på ulike hastigheter. Fortsette arbeidet på det.