Wkeno

Hvordan være smart

Mye av våre medier ser ned på smarte folk. De liker å lage historier på vakre og berømte mennesker med problemer. Noen ganger virker det nesten å være upopulær å være smart. En slik holdning vil ikke fare deg godt i den virkelige verden. Dyrke din intelligens er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å sikre din lykke og økonomisk suksess i livet.

Trinn

Hvordan være smart. Tar sikte på å utdanne deg selv.
Hvordan være smart. Tar sikte på å utdanne deg selv.

Sett mål

 1. 1
  Sett mål en gang i uken. Gjøre de viktige tingene først. Dette hjelper fordi du kanskje trenger å gjøre et viktig prosjekt, og du bestemmer deg for å gå og spille fotball i stedet. Og kvelden før prosjektet skyldes at du er i full aktivitet, og kan ikke engang ferdig før den forfaller. Læreren din vil kunne fortelle to ting, har du stormet det, og du har ikke satt noen innsats i det.
  • Være organisert. Begynn hver dag med planlegging. Få en bærbar eller liten digital planner å skrive ned dine daglige hjemmeoppgaver og skrive ned de forfallsdatoer for tester og papirer. Få en ukeplan med klassen din timeplan og planlegge dine aktiviteter. Få en månedlig kalender for å skrive ned fødselsdager og store arrangementer. Skriv ned hva klasser du har, når du skal gjøre lekser og hva lekser er, datoer, når du henger ut med venner, osv. alt i planleggeren din.
 2. 2
  Tar sikte på å utdanne deg selv. Husk en utdanning er ikke useriøs du er tvunget til å gjøre på skolen for vitnemål og grader, det er en forståelse av verden rundt deg. Folk som er nysgjerrige av natur eller annen grunn begynner å slutte å stille spørsmål det øyeblikket de treffer skolen. Den virkelig strålende sinn imidlertid spørsmålstegn alltid deres verden og prøver å gjøre følelse av det. Det er hemmeligheten til "geni". Ikke la den nådeløse bestillinger og busywork av skolen kalles en "utdanning" lure deg. er en potensiell ressurs hvis du liker miljøet, men på ingen måte de er nødvendige for glans og på ingen måte de er den beste måten. Prøv å lære deg selv. Du kan også lære av dine livserfaringer, noen ganger kalt "".

Utvid din horisont

 1. 1
  Være åpen og villig til å lære nye ting. Bare fordi du er god på en ting betyr ikke at du må holde deg til det! Prøve å tegne eller male, skrive, lære et instrument eller dans!
 2. 2
  Dyrke en interesse i fag som aktuelle hendelser, interessante fakta, morsomme og inspirerende sitater, gode bøker og filmer, vitenskapelige studier og interessante oppfinnelser. Utdannings-TV er en fin måte å lære. Sjekk ut PBS eller History Channel. Mennesker som har noe å snakke om annet enn sine egne interne problemer og bekymringer vises langt mer interessant og intelligent.
  • Hvis du kan lese mye raskere enn du kan si, er det mye mer effektivt å lese en bok, eller enda bedre en ikke-lineær elektronisk dokument som en wiki enn å se et show for alle, men den mest intellektuelt krevende eller video-avhengig læring. Kommersielt fjernsyn er spesielt ille fordi dens endelige formål er å gjøre akkurat nok til å holde deg på TV og annonsene, ikke tilfredsstille deg slik at du kan gjøre noe annet.
 3. 3
  Arbeidet med vokabularet ditt. Lese gode bøker, prøver å bruke noen definisjoner fra ordboken hver dag, eller abonnere på en "word-of-the-day"-tjeneste på nett. Du kan også ta vokabular tester i Readers Digest eller kjøpe en bok om å øke arbeidsdagen din vokabular. Les ordlisten én bokstav om gangen. Dette vil ta deg minst et år, men du vil vokse intellektuelt.
 4. 4
  Lese gode bøker. De vil gjøre deg både synes og være smartere. Lesing er virkelig moro og tankene dine vil vokse. Hold lesing mangfoldig ved å lese bøker av alle sjangere, inkludert non-fiction. Pass på at bøkene er interessant for deg. Som du leser mer vil du snart lære at, akkurat som filmer, noen bøker er bedre enn andre. Hvis du har glemt hva du lese lese det igjen og husk å analysere er en nøkkel for pugging. Du trenger ikke å pugge, bare analysere og hvis du ikke kan lese den igjen. Fortsette å søke ut de du synes er bra. Hvis ikke sikker på hva du leser... spør en lærer eller gå til biblioteket. Få et lånekort.
 5. 5
  Tren hjernen din.
  • Lær hvordan du kan løse Rubiks kube. Det er enklere enn det ser ut hvis du lære triks i å visualisere kuben geometri. Også gjør ord og matematikk gåter Ikke gjør Sudoku, er det også vanskelig hvis du ikke er veldig smart.
  • Lær hvordan du gjør mentale summer eller hastighet matematikk. Det er alle slags triks for å gjøre kompliserte matte i hodet som vil forbløffe andre. Pluss det kan potensielt øke arbeidsminnet.
 6. 6
  Prøv å lære et nytt språk: Du kan si noe smart at du fant ut på spansk, fransk, etc. og slå det opp eller lære det. Praktiserer det i fem minutter og se om du kan si det veldig fort og uttale det riktig. Bortsett fra å være nyttig, kan det bringe deg i kontakt med nye mennesker og ideer. Du kan føle deg mindre av en fremmed når du besøker et sted og du vet noen av språket. Også, på et tidspunkt vil du innse at det er noen setninger eller konsepter på andre språk som ikke har noen direkte oversettelse på engelsk! Dette kan være en utfordrende og morsom øvelse for sinnet. (Merk, prøver å være tålmodig og positiv når en skal studere et språk som det kan ta tid å nå det nivået du ønsker.)
 7. 7
  Besøke nye steder så mye som du kan. Hvis mulig, prøv å besøke andre land også. Besøke byer i landet eller i en annen, gir deg et åpent sinn og lærer deg om den verden vi lever i. Du vil være i stand til å forstå andre kulturer (hvordan folk lever på et annet sted, hvordan de oppfører seg med hverandre, hvordan de lever og så videre). Du vil også være i stand til å forstå at planeten jorden er stort og det er så mye å se og gjøre. Du vil bli fascinert av hvor det er så mange forskjellige folk og kultur i verden. Som vil gjøre deg smart og interessant.

Utviklingsland folk ferdigheter

 1. 1
  Forenkle. Snakke om ting som ingen andre kan forstå gjør deg ikke smart. Geni er evnen til å oversette den komplekse inn i det enkle. Øv forklarer begreper til andre. Se hvor enkelt og klart du kan lage dine forklaringer. Hvis noen ikke forstår deg, er det ikke deres feil for å være uvitende, er det din skyld for å være uartikulert.
 2. 2
  Lær å lytte nøye til andres meninger om kontroversielle ting, eller ting de vet om og du ikke. Du trenger ikke å være enig med dem, men husk alle har noe å lære deg. Hvis en person har en opposisjon mening de mest sannsynlig har logiske grunner for det. Å stille spørsmål kan tillate deg å revurdere din egen tro, eller påpeke feilene i deres. Holde et åpent sinn. Jo mer intelligent du er jo flere spørsmål du vil stille dine venner, lærere og foreldre.
 3. 3
  Foreta tilkoblinger. Begrave informasjonen sted dypt inne i hjernen din er ikke nyttig, du må være i stand til å få tilgang til det i virkelige situasjoner. Tenk på reelle situasjoner der et stykke av informasjon vil være fornuftig. Deretter kan du dele det med oss, og, og se den vokse!.
 4. 4
  Vær hyggelig mot folk. Bryr seg om velferden til andre. Noen ganger folk ikke skjønner hvis en annen person er vondt eller trist. Se på deres ansikter og i øynene når du snakker til dem. Det vil alltid være mobbere. De kan kalle deg navn: en nerd, en freak, en, eller bruke en rasistisk Nedsmelting, men i dette tilfellet egentlig vil de bare være sjalu og smålig. Være hyggelig mot alle mennesker er også et tegn på modenhet, klasse og intelligens. Hold den opp og folk vil legge merke til.

Tips

 • Forsøk å lære ting. Ikke alt du lærer må læres til deg av en annen person.
 • Det er mer enn én type smart. Det er boken smart, street smart, og så mange andre der ute. Ingen er teknisk "dum" eller "dumme" det er bare at alle er smartere på noe enn noen andre!
 • Vite forskjellen mellom å være smart og kunnskapsrik. Hvis du er smart, mentalt, fungerer hjernen din veldig godt, og er skarp. For eksempel, har du en flott minne eller lære deg raskt. Hvis du er kunnskapsrik, du er godt utdannet, og du vet mye. Er dere begge eller bare én?
 • Vær oppmerksom på dine følelser, og følelser av andre. Å lære om andre, først lære om deg selv, deretter kommet til den erkjennelse vi er alle like. Da vil du ha en enklere tid å forstå andre.
 • Hvis noen spør deg et spørsmål som du ikke vet svaret på, være ærlig og si at du ikke vet. Finn ut hva svaret er fra noen.
 • Meditere. Dette vil åpne sinnet til å tenke på ting, utvikle konsepter, og lette stress.
 • Studer ofte. Det kan hjelpe test tar ferdigheter og vil ofte få deg til å huske ting i større mengder med mindre problemer.
 • Slapp helt av. Det kan høres cheesy, men studerer, så avslappende eller gjør noe du liker på samme tid vil hjelpe deg å huske informasjon enkelt samt redusere nivået av stress du kan få fra overarbeide deg selv.

Advarsler

 • Ikke la intelligens helt fortære livet ditt, må du huske at du må nyte livet til det punktet av å nyte det så mye som læring.
 • Ikke stole for mye på andre, er det bedre hvis du gjør jobben selv. Det vil utvide din kunnskap og forbedre din intelligens.
 • Kjenn dine begrensninger, ta en pause nå og da å revurdere deg selv og måte helt å oppnå det primære målet.
 • Ikke bli en know-it-all, gjør-det-alt, eller argumentative. Det er ytterst ubehagelig! Det er bedre å være subtile, ikke opplagt.
 • Ikke bare gå på nettet, forskning ett faktum, og wow folk med det. Velg ett emne for å lære om stedet.
 • Prøver veldig hardt å like å jobbe med andre på prosjekter. Det sier mye om deg hvis du er vellykket. Andre mennesker har verdifulle ideer også. Lytt til hva andre har å si.