Wkeno

Hvordan være vegetarianer i et ikke vegetarianer land

Så du ønsker å bli / er vegetarianer - en som følger en levetid diett bestående av korn, bønner, melkeprodukter, frukt, nøtter, frø, grønnsaker og annen deilig mat, men du må leve eller reise i et fellesskap med noen vegetariske retter? Dette Google "Hvordan være vegetarianer i Non Vegetarian Country" gir generell informasjon om emnet.

Trinn

Hvordan være vegetarianer i et ikke vegetarianer land. La dine lokale supermarkeder vite om de ikke er bærer hvilke typer vegetariske produkter som du ønsker å kjøpe.
Hvordan være vegetarianer i et ikke vegetarianer land. La dine lokale supermarkeder vite om de ikke er bærer hvilke typer vegetariske produkter som du ønsker å kjøpe.
 1. 1
  La dine lokale supermarkeder vite om de ikke er bærer hvilke typer vegetariske produkter som du ønsker å kjøpe. Slike supermarkeder er alltid klar til å godta noen fornuftige endringer. Understreke kvalitetene til de produktene som de liker best - populær, kvalitet, pris, merke, velsmakende, deilig, billig, et merke de allerede lager. Finn lignende steder i området og skrive samme melding til dem. Do samme i en måned eller to. Bare holde på og være vedvarende. Hvis du har vegetariske venner i området, be dem om å kampanje supermarkeder også. Mange supermarkeder har produktet forespørsel postkort tilgjengelig rundt i butikken eller i kassen. Start med å fylle ut en av dem også.
 2. 2
  Velg hvordan "strengt vegetarisk" du ønsker å være. En vegansk kosthold kan være vanskeligere å drive enn en lakto-ovo en.
 3. 3
  Forskning lokale gårder i ditt område. Se om bøndene vil selge direkte til deg, eller om de deltar i en bondens marked. Hvis du følger en lakto-ovo kosthold og dyremishandling er en bekymring, spør bonden om sine dyr omsorg praksis. Se etter frittgående og vegetarisk matet kylling egg i ditt lokale meieri delen hvis du velger å inkludere egg i kostholdet ditt.
 4. 4
  Stek så ofte du kan hjemme. Hvis du bor i et losjihus og ikke har konsistent tilgang til en ovn, spør om du kan holde en mikrobølgeovn eller ris dampbåt i din kvartaler. Ved å spise på restauranter, spør i detalj ingrediensene i parabolen. Ikke alle mennesker antar vegetarianer å bety det samme. Det kan være lurt å spørre om parabolen er smaksatt med animalske buljonger eller inneholder gelatin.
 5. 5
  En måte å gjøre folk mer akseptere av kosten valg er å lage mat du liker og dele dem. Mange er under den falske antakelsen at å spise vegetarisk betyr overlevende hovedsakelig på salater og blid unseasoned grønnsaker. Du kan bli overrasket over dine venners eller familiens positive reaksjoner etter å ha spist en velsmakende, fylling, men sunne og 100% vegetarisk måltid.

Tips

 • Gjøre noen undersøkelser på internett for å finne produktene som du kanskje liker å spise. Fyll ut et produkt skjema på din lokale matbutikk, og hvis de gir i produktet ditt, pass og støtte deres innsats ved å kjøpe den regelmessig. Produsere delen synes ofte å ha kontroll over bestilling mange vegetarisk og vegansk produkter som gjør frossen mat avdeling. Takk avdelingsleder eller ansatte hvis du får en sjanse.
 • Ta Boca, Veggie burgere, eller andre slike merkenavn kjøtt erstatte produkter ved grilling ute med venner. De sannsynligvis ikke vil tankene hvis du spør ber for dem å legge maten på grillen.
 • Hvis du ender opp med å spise noe som ikke er vegetarianer ved et uhell, ikke slå deg opp over det! Alle gjør feil!
 • Være modige og prøve noen av de vegetariske oppskrifter på internett! Det finnes gode måter å bruke poteter, tofu, bønner og hummus. Du kan også bruke teksturerte vegetabilsk protein (TVP) produkter for å forberede noen av dine gamle favorittoppskrifter akkurat som du gjorde når du spiste kjøtt. Tacos, chili, selv Hamburger Helper kan gjøres med TVP produkter.
 • Hvis du befinner deg i en hovedsakelig kjøtt-fokusert restaurant, se til forretter og sider valg for et par elementer som du kan kombinere for å lage et måltid.
 • Hvis du bor i et land eller område der du ikke er kjent med språket, lære noen viktige ord som "kjøtt", "dyr", eller "fisk", sammen med "remove", "nei" og "ingen". Lære mer om kulturen slik at du vet hva du kan forvente i regional mat.
 • India har den mest fantastiske og mangfoldige utvalg av vegetarisk mat tilberedt på måter du aldri kan tenke deg, plukk opp en indisk kokebok og se oppskrifter. Den mest tåpelig og vanlig feilslutning av folk som er ikke-vegetarianere særlig ut av Asia, er at en vegansk diett består av bare kokte og uappetittlig grønnsaker og nøtter, mens sannheten er at krydder og smør gjør mest vegetariske retter, laget i land som har en lang tradisjon for vegetarisk mat, uforglemmelig smakfulle!
 • Ikke prøv å forsvare dine valg til ikke-vegetarianere som stiller spørsmål du. Bare rett og slett si: "Jeg liker ikke å spise kjøtt". Du kan lagre dine politikk og filosofi for folk som virkelig har lyst til å høre om det.

Advarsler

 • På mange forretningsmøter og kongresser hvor en bedrifts måltid blir servert, kan du spørre serveren hvis det er et vegetarisk alternativ tilgjengelig. Mange catered lunsjer planlegge en viss prosentandel av måltider for folk som deg! Ikke vær redd for å spørre.
 • Noen mennesker kan bare ikke tro at noen ville unngå kjøtt. I mange kulturer og regioner, er kjøtt en stor del av hvert måltid. Ikke la noen gjør at du føler deg dårlig om dine valg. Bare smile og fortelle dem at du har valgt å ikke spise kjøtt for en rekke årsaker. Du kan sitere helse som en ikke-støtende svaret for folk som trykker på for å vite hvorfor. Lagre flere personlige grunner for å dele med de som virkelig bryr seg.
 • La folk få vite høflig og bestemt hva du gjør og ikke spise hvis de kommer til å forberede et måltid for deg. I områder hvor vegetarianisme er et ukjent begrep, kan du bli presentert med fisk eller mat krydret med kjøtt buljong, rett og slett fordi retten ikke inneholder biter av kjøtt.
 • Utdanne deg selv så mye som mulig, ved hjelp av nettsider, magasiner (f.eks Vegetarian Times), bøker (f.eks The Food Revolution av John Robbins), vegetariske organisasjoner og arrangementer, og så videre. Som du utdanne deg selv, dele denne informasjonen med andre, herunder familie, venner, kolleger, co-congregants, naboer og andre.

Ting du trenger

 • Bøker om lakto-vegetarisk retter