Wkeno

Hvordan vinne en tennisturnering

Mange junior tennisspillere har problemer med suksess under turneringer. Uansett hva din alder eller evne er, har denne artikkelen råd om å spille kamper og å gjøre overgangen fra praksis domstolene å vinne trofeer. Tennis er også regnet som spillet av sinn. For å vinne en turnering du trenger mentalitet samt fysiske.

Trinn

Hvordan vinne en tennisturnering. Først av alt, hva er din personlige spillestil?
Hvordan vinne en tennisturnering. Først av alt, hva er din personlige spillestil?
 1. 1
  Først av alt, hva er din personlige spillestil? Dette er ekstremt viktig å vite fordi du kan ha en klar tilnærming til kampene. Er du i kategorien for en retriever (du trenger ikke tonnevis av makt til å treffe vinnere, men foten fart og forsvar la deg få mange baller tilbake)? Eller er du en aggressiv spiller (din ikke er den mest konsekvente, men du kan diktere poeng med din makt)?
 2. 2
  Når du kjenner din egen stil, begynne å se litt profesjonell tennis på TV eller i person. Dette er ikke nødvendig, men det kan være et meget nyttig trinn. Se på hvor proffene truffet og taktikk de bruker. Selvfølgelig vil du ikke kunne bruke de samme spiller til perfeksjon, men det kan sette noen ideer i hodet ditt.
 3. 3
  Neste, registrere deg for en turnering! Pass på å øve hver dag frem til den, muligens på de samme domstoler at turneringen vil bli spilt på.
 4. 4
  Nå selve kampen har begynt. Bruk warm-up med omhu! Test alle motstandere slag (forehand, backhand, volley). Treffe noen baller opp i midten og se hvilke slag de velger å treffe. Dette kan fortelle deg hva deres favoritt skudd er, så husk at det er trolig deres styrke.
 5. 5
  Hvis du vinner myntkastet, velger å tjene først, er det lettere å holde serve enn det er å bryte den. Med mindre du tror deres er veldig dårlig, kan du la dem tjene til å få tillit og få tidlig ledelse. På den annen side, hvis du velger å motta først, vil dette gi deg en sjanse til å spille noen punkter uten den ekstra press for å prøve å holde tjene.
 6. 6
  Vise tillit til motstanderen. Aldri vis bekymret ansiktsuttrykk eller lyder når ting ikke går din vei, ellers vil dette gjøre den andre spillerens tillit går opp med å gjøre ham spille meget godt. Når du er trygg, uansett hvilken type spiller, vil du spille godt. Så dette vil gjøre at du mister kampen. Hold racket opp, og være aggressiv mot motstanderen.
 7. 7
  Vær konsekvent. Selv om stilen er en aggressor, ikke gå for en knockout vinner på hvert skudd. Du kan enkelt donere kampen til motstanderen din før du vet ordet av det. Bruk topspin å treffe dypt og sette opp punkter, alltid dirigere baller til motstanderens svakhet hvis mulig. Sjansen er at de vil gå glipp av hvis du får nok baller tilbake så ikke alltid prøve å være som Andy Roddick.
 8. 8
  Hvis du er nede i partituret, prøve noen nye ting. Bruk hodet til alle tider! Begynn å bruke noen lave skiver, kan du prøve å nærme nettet, serverer hit bredere, etc. Legg variasjon og aldri holde fast med en strategi som har du å tape.

Tips

 • ALDRI gi opp. Dette høres grunnleggende, men i virkeligheten mange mennesker mislykkes i dette aspektet, og det kan skille vinneren av en turnering fra resten. Det spiller ingen rolle om du er nede en pause, et sett, eller til og med matchball. Prøv ditt beste for å sette ballene inn i bildet og endre ting opp, og du kan bli belønnet svært ofte.
 • Hvis du synes du har en intern stemme som synes å stadig kritisere deg med negativt selvbilde snakke? Det er viktig å innse at du ikke vil vinne før du er ansvarlig for din egen "Mental Game". Så når du spiller tennis sørg for å snakke med deg selv på en positiv og konstruktiv måte, på den måten vil du bidra til å redusere angst, holde selvtilliten din opp, hjelpe din konsentrasjon og med øke din glede av spillet.
 • Har du en entourage. Ikke alle liker deres familie å se dem spille, men hvis du gjør det kan faktisk være en stor fordel. Har dine venner og familie applaudere når du vinne poeng, og det kan gjøre motstanderen urolig mentalt. Hvis du har et publikum som støtter deg det kan også gi deg en aura av å være en viktig, high-rangerte spilleren hvorvidt du er så stor.
 • I tillegg til alt dette, spise et balansert måltid uken før, og spesielt dagen før plukker opp ditt spill aggressivitet og lar deg treffe bedre bilder!
 • Sette arbeidet i utenfor banen. Dette betyr kjører ofte for å øke din utholdenhet (prøv en tredemølle eller velge en rute utenfor). Det er lett å bore baller under trening, men når du er i en turnering med en motspiller treffer side til side, vil du trett raskt hvis uforberedt. Gjør en vane ut av å kjøre fordi tenniskamper krever høy utholdenhet.
 • Også prøve å kjøre flere sprint baserte øvelser i tillegg til en tredemølle. Du må være smidig på banen.
 • Gjøre dem kjøre. Hvis de lei ut enkelt det vil være en bedre fordel mot deg, men også huske på at de kan få deg til å kjøre

Advarsler

 • Hvis du spiller utendørs sommer turneringer, være forberedt på været! Aldri undervurdere varmen fordi det kan lett koste deg en kamp. Kjempe varmen ved å drikke hver overgang, og når du er hjemme før og etter en kamp. Bruk solkrem også.