Wkeno

Hvordan vite hva du skal ha for yoga

Yoga er ment å være en meditativ og avslappende form for mosjon. Men dressing for yoga kan være skremmende for begynnelsen studenter. Generelt er det viktig å bruke klær som er både behagelig og laget av pustende stoff (som bomull, bambus eller jersey). Det vil også bidra til å vite hva slags yoga klasse du deltar i for å finne det beste antrekket.

Trinn

Hvordan vite hva du skal ha for yoga. Ta en nybegynner klasse i hatha yoga eller Vinyasa yoga.
Hvordan vite hva du skal ha for yoga. Ta en nybegynner klasse i hatha yoga eller Vinyasa yoga.

Bestem deg for en klasse

Sjekk timeplanen for å finne ut hvilken type yoga klasse du skal delta. Planene er allment tilgjengelig på yoga studioer 'nettsider, eller lagt på stedet. Mens det er mange forskjellige stiler av yoga, vil du mest sannsynlig oppleve ett av følgende.

 1. 1
  Ta en nybegynner klasse i hatha yoga eller Vinyasa yoga. Mange nybegynner-nivå klasser vil enten være Hatha eller Vinyasa. Begge er fokusert på å koordinere bevegelse med pusten. Vinyasa er litt raskere tempo, og vil innebære mer intens stretching, ben løft og inversjon. De mer avanserte disse klassene, jo mer vil de utfordre selv en vanlig yogi.
 2. 2
  Prøv en ashtanga eller power yoga klasse hvis du ønsker å prøve litt mer av en avansert klasse. Disse klassene innebærer konstant bevegelse mellom positurer, noe som gjør dem litt mer utfordrende.
 3. 3
  Ta Iyengar yoga å fokusere på utgjør for lengre perioder av gangen. Mange positurer vil bli holdt i lang tid, noe som gir deg en sjanse til å finne balanse, og setter pris på fordelen av strekningen. Denne formen for yoga krever ofte rekvisitter som for eksempel blokker, tepper eller stropper (som vanligvis er til stede i studio, du trenger ikke å ta med din egen).
 4. 4
  Ta et rikt avgiftende bikram yoga eller hot yoga klasse. Rommene er oppvarmet til ca 100 grader (37 º C) for å indusere svette, som antas å være rensing. Varmen oppfordrer også slappe av musklene, noe som fører til mye dypere strekninger.

Velg din topp

En god skjorta å bære til yoga er en som er tettsittende uten å være stram eller binding. Uansett skjorte du velger, kan du prøve å trene et utvalg av bevegelse i den før du forlater huset. Dette vil sikre at du kan bevege seg fritt og at du ikke utsette mer av kroppen din enn du er komfortabel med under en viss positur.

 1. 1
  Bære en tank topp til yoga. Noen av de mest grunnleggende yoga positurer innebære masse armbevegelse. Hvis du ikke har noen sleeves, vil du ikke å bekymre deg for stadig presser dem ut av veien, og kan i stedet fokusere på din positurer.
  • Valgte en som ikke har en stuper halsen og passer kroppen din godt en løs skjorte eller en lav hals vil forlate deg eksponert når du bøyer eller vri inn i en ny posisjon.
 2. 2
  Bruke en sports-BH til en bikram klasse. Under Bikram eller Hot yoga, vil du bli ekstremt varm. Kvinner kan være lurt å velge en sports-BH for å være kul. Sports BH er vanligvis kategorisert etter påvirkningsgrad, en lav-effekt BH er fine. For menn går skjorteløs til Bikram er et alternativ.
 3. 3
  Prøv en t-skjorte. Velge en som er komfortabel og passer godt. Øv stretching, nå, og bøye armene til å sørge for at den konstante ikke strammer.
  • I inversjon positurer, kan skjorta gli opp overkroppen, så enten forberede seg til å brette den i løpet av klassen, eller bære en camisole under.
 4. 4
  Eksperimentere med lag. For en roligere klasse som Iyengar eller Vinyasa, kan det være lurt å bruke en lett genser over en tank top slik at du blir varm i begynnelsen og slutten av klassen når det er mindre bevegelse. Du kan alltid fjerne lag hvis du blir for varm.
 5. 5
  Bruk din badedrakt. Om sommeren, hvis du gjør yoga utendørs, er en badedrakt helt akseptabelt forutsatt at du er komfortabel med å bruke det.

Plukk et par bukser

Buksa bør også være relativt formfitting, laget av et lett materiale med mye stretch.

 1. 1
  Bruk yoga bukser. Yoga bukser er lett å finne på de fleste butikker som har treningsklær. De kommer i mange forskjellige farger slik at du kan velge hva som passer din personlighet. Prøv noen lunges eller strekninger i garderoben for å sørge for at du har et bredt spekter av bevegelse. Du kan også bruke dem for andre fitness aktiviteter, som løping eller sykling.
  • Full lengde yoga bukser er bedre egnet for klasser som ikke involverer en rekke raske bevegelser siden det overskytende stoffet kunne reise deg opp.
  • For mer aktive klasser der du får varmere mye raskere, bør du vurdere å få en 3/4-length par yoga bukser.
  • Stilene varierer fra blyant-etappe til bell-bottoms. Det er også flere løstsittende stiler som ligner lette joggebukse. Vurder hvilke stiler vil gjøre du føler deg mest komfortabel siden du vil være i stand til å arbeide gjennom positurer uten å bekymre i det hele tatt om måten du ser.
 2. 2
  Prøv sykkel shorts. Igjen, på et Bikram klasse, er mindre mer, du kanskje ikke vil at hele ben dekket. Sykkel shorts er stor for yoga fordi de bli satt når du beveger deg.
  • Du vil også være lurt å vurdere om de er gjennomsiktig når strukket, men ønsker du å være sikker på at du vil være godt skjult i hele klassen.
  • Hvis du kommer til å bli svette mye i shorts, vurdere svart eller marineblå farger som har en tendens til å vise fuktighet mindre lett.
 3. 3
  Bruk vanlige, løstsittende shorts. Hvis du har en favoritt par shorts som beveger seg med deg mens du gjør det, kan de være perfekt for yoga.
 4. 4
  Velg et par leggings. Du har kanskje allerede leggings i skapet. Bare sørg for at du velger en ugjennomsiktig pair!
  • Hvis du ikke har prøvd yoga før, og er foreløpig om å investere i en ny garderobe før du vet om du vil gå til klassene regelmessig, er et par leggings fine. Men du vil ønske å få noen bukser riktig utformet for yoga hvis du utfører det oftere fordi måten yoga klær er skreddersydd egner seg godt til å komme inn i fleksible positurer komfortabelt og uten begrensning.

Utstyre din yoga antrekk

Typiske tilbehør som smykker vil ikke være nødvendig, men noen statister som pannebånd, hansker og selvfølgelig, vil matte komme godt med.

 1. 1
  Husk å ta med et pannebånd eller hår tie. Holde håret ut ansiktet ditt er alltid viktig når du trener. Hvis håret ditt er for kort til å knytte tilbake, vil et pannebånd bidra til å holde den av pannen og ut av øynene.
 2. 2
  Plukk opp et par yoga hansker. Mens de absolutt ikke ser chic, yoga hansker er svært nyttig. Deres skid-bevis palmer gi deg litt mer gripende kraft og forhindre at hendene sklir på matten. De er ganske billig og kan bli funnet på yoga klær butikker og noen ganger helsekostbutikker.
 3. 3
  Få et par yoga sokker. Disse vil hjelpe deg å unngå sklir på matten, noe som kan bli veldig frustrerende, spesielt på varme eller høyere intensitet klasser.
 4. 4
  Et håndkle er aldri en dårlig idé. Yoga klasse kan få fryktelig svett, så du kan være glad du tok et håndkle. Du kan også legge inn håndkleet ned på matten for å holde hendene fra å skli-et godt alternativ hvis du ikke liker yoga hansker.
 5. 5
  Invester i en yoga mat. Mats kan bli kostbar, men det er hyggelig å ha din egen hvis du ønsker å trene hjemme eller hvis du har problemer med å bruke andres mat.
  • Hvis du ikke er sikker på om yoga er for deg, og bare ønsker å prøve det ut, de fleste studioene har matter til utleie.
  • Mats varierer i tykkelse, så hvis du har ømme knær eller ønsker mer støtte for når du sitter på fast underlag, vurdere muligheten for å kjøpe en tykkere matte.
 6. 6
  Kjøp en yoga bag eller stropp for matten din. Å ha en av disse gjør det lettere å flytte rundt med matten din siden du kan bære den over skulderen din. Det er også en fin måte å holde matten fra å rakne når du ikke bruker det.

Tips

 • Komfort er nøkkelen! Selv enkle yoga ofte føler utfordrende som de jobber musklene vi er ikke vant til å bruke i vår dag-til-dag liv. Komfortable klær vil ikke komme i veien for en dyp og givende strekningen.
 • Ikke bekymre deg om hvorvidt utseende er fasjonable nok. Yoga er ment å være om personlig velvære og introspeksjon, ikke konkurranse for beste utseende.
 • Yoga praktiseres barbeint, men du vil fortsatt ønsker å bruke sko til og fra studio. Velg sko som er lette å ta på og av, som sandaler eller leiligheter.
 • For å minimere "se gjennom" ha matchende undertøy. For eksempel svarte truser under sort leggings.
 • De fleste instruktører foretrekker leggings slik at de kan sjekke benstillingen og muskel engasjement.
 • Alltid prøve ut noen praksis bevegelser før du drar hjemmefra. På den måten vil du vite at du kan bevege deg fritt i klassen.
 • Andre elementer du kan finne hendig inkluderer blokk, stropper og teppe. De fleste studioene disse elementene, men hvis du ønsker å trene hjemme, kan disse elementene være nyttig å eie også.

Advarsler

 • Prøv å ikke falle for overprisede yoga gear. Du kan finne alle klær og rekvisitter du trenger for svært rimelige priser. Spesielt hvis du er ny til yoga, ikke bruke masse penger på et antrekk du ikke er sikker på at du vil ha igjen.
 • Eie for mye utstyr kan komme i veien for å nyte yoga, som kan fretting om å eie de dyrere klær. I utgangspunktet kan et håndkle på stranden, gress eller mykt gulv og din favoritt komfortable klær fungerer bra forutsatt at du ikke besatt om bildet faktor.
 • Unngå bukser eller shorts som er løs og / eller flyter. Mange stiller innebære inversions og du kan overraske dine klassekamerater med hvor mye hud du utsetter.
 • Få en endring av klær. Etter en svett klasse, er det alltid hyggelig å endre til et friskt antrekk.

Ting du trenger

 • Singlet eller t-skjorte
 • Yoga bukser
 • Sko
 • Hair tie
 • Mat
 • Tilbehør (valgfritt)