Wkeno

Hvordan vite om du har Aspergers syndrom

Mange voksne har Aspergers syndrom og ble aldri diagnostisert eller feildiagnostisert. Personer med Aspergers syndrom har ofte problemer med å lage og holde venner. Personer med Aspergers syndrom kan betraktes begavet og talentfull, men dette kan endres etter hvert som de blir mer bevisst på seg selv sosialt og deres konsentrasjon er forskjøvet for å forstå deres forskjeller.

Trinn

Hvordan vite om du har Aspergers syndrom. Personer med Aspergers syndrom har problemer med å konseptualisere.
Hvordan vite om du har Aspergers syndrom. Personer med Aspergers syndrom har problemer med å konseptualisere.
 1. 1
  Personer med Aspergers syndrom har problemer med å konseptualisere. Når du er i sosiale situasjoner, gjør de ikke alltid forstår hvordan og hvorfor mennesker handler som de gjør. De har også problemer med å forstå sosiale signaler, som ansiktsuttrykk og kroppsspråk.
 2. 2
  Personer med Aspergers syndrom ofte misliker endringer i sine rutiner, og de ​​pleier å ha strenge preferanser i alle aspekter av livet.
 3. 3
  Personer med Aspergers syndrom har ofte begrensede interesser, som de kan være svært kunnskapsrik om.
 4. 4
  Personer med Aspergers syndrom kan snakke mye, vanligvis omtrent en favoritt faget. Ensidige samtaler er vanlig, og interne tanker er ofte verbalized.
 5. 5
  Personer med Aspergers syndrom har ofte forsinket koordinasjon og motoriske utviklingen. Noen av dem kan aldri lære å være i stand til å kjøre en bil sykle eller skate, eller selv skrive i rette linjer.
 6. 6
  Personer med Aspergers syndrom kan ha økt følsomhet og bli overstimulert av høye lyder, lys, sterke smaker, eller teksturer.
 7. 7
  En person med en eller to av disse symptomene ikke nødvendigvis har Aspergers syndrom. For å bli diagnostisert med Aspergers syndrom, en person må ha en kombinasjon av disse symptomene og alvorlige problemer med sosiale situasjoner.
 8. 8
  Selv om Aspergers syndrom er på noen måter ligner på autisme, har en person med Aspergers syndrom vanligvis normal språk og intellektuelle utvikling. Også personer med Aspergers syndrom vanligvis gjøre en større innsats enn de med autisme å få venner og delta i aktiviteter med andre.
 9. 9
  Voksne med Asperger syndrom vanligvis få en bedre forståelse av sine egne styrker og svakheter. De kan holde jobber, og selv gifte seg og få barn.
 10. 10
  Noen trekk som er typiske for Aspergers syndrom, for eksempel oppmerksomhet på detaljer og fokuserte interesser, kan øke sjansene for å delta på et universitet og selv karriere suksess. Mange mennesker med Aspergers syndrom synes å være fascinert med teknologi, og en felles yrkesvalg er engineering. Men vitenskapelige karrierer er på ingen måte de eneste områdene hvor folk med Aspergers syndrom excel. Faktisk har mange respekterte historiske tall hadde symptomer på Aspergers syndrom, inkludert Wolfgang Amadeus Mozart, Albert Einstein, Marie Curie, og Thomas Jefferson.
 11. 11
  Det er en myte at folk med Aspergers kamp for å vise empati. Faktisk, på grunn av sin "emosjonelle umodenhet», kan det sies at de faktisk synes det er lettere enn de fleste (for eksempel kan et barn med Aspergers være dypt bekymret eller urolig hvis en person ble intervjuet på fjernsyn om noen motgang de måtte tåle og forvirret på hvorfor andre ser på fjernsyn ikke var så påvirket), men bare enten ikke klar over at noen er lei seg eller ikke vet hvordan du skal gå om det.

Tips

 • Angst
 • Mange barn med Asperger syndrom har andre lidelser. De omfatter:
 • Depresjon.
 • Anger
 • Obsessive-Compulsive Disorder (OCD).
 • Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD).
 • Ikke vende ut. Vurdere andre variabler, for eksempel familiens historie.
 • Nonverbal Learning Disorder.
 • Noen mennesker er oppvokst i familier hvor strenge rutiner og ritualer er en del av livet deres.