Wkeno

Hvordan gi et skudd av testosteron

Testosteron er et veldig tykk løsning og kan være svært farlig så sørg for at du følger doseringen retninger på din medisinering flaske. For eksempel betyr 100mg/cc at det finnes 100mg av medisinen i en cc. mange doser av testosteron etterlyser 200mg eller 2 CCS av medisinen. Sprøyter som du mottar vil bli målt ved CCS. Å trekke opp dette med, vil du trenger en veldig stor nål for eksempel en 20 gauge, eller det vil ta deg for alltid

Trinn

Hvordan gi et skudd av testosteron. Å trekke opp, måle mengden av CCS du ønsker å tegne opp ved å trekke så mye luft inn sprøyten din.
Hvordan gi et skudd av testosteron. Å trekke opp, måle mengden av CCS du ønsker å tegne opp ved å trekke så mye luft inn sprøyten din.
 1. 1
  Å trekke opp, måle mengden av CCS du ønsker å tegne opp ved å trekke så mye luft inn sprøyten din. Tørk deretter toppen av med flaske med alkohol, og trykk luften fra sprøyten din inn i medisin flasken. Deretter snu flasken opp ned for å trekke ut hvor mye med ønsket.
 2. 2
  Med testosteron, du ønsker å sprøyte inn den største muskelen som du kan finne, slik som vastus laterus (øverst på skaftet) eller glut (øvre del av låret) ta en alkohol pad og tørk området du har tenkt å sprøyte inn. Dette sikrer sterilitet av området.
 3. 3
  Deretter tar du lastet sprøyte, festet med 23-18 gauge kanyle, og raskt kaste den i det ønskede området sørge for at du trekker litt tilbake på stempelet for å være sikker på at du ikke er i en vene... Hvis du ser blod tilbake, trekk nålen ut og starte på nytt i et nytt sted. LANGSOMT injisere medisinen....... du kan føle press eller en bit av brennende.... dette er normalt. når du har alt av medisiner i, sakte trekke nålen ut, vurdere for blødning, og bruke en bandaid hvis nødvendig. Kast det brukte satt opp i en skikkelig beholder for skarpe gjenstander. Hvis noen rødhet eller hevelse oppstår på stedet, kontakt lege

Tips

 • Det finnes også forskjellige lengder av nåler. Mest vanlig er 1 cm og en og en halv cm i lengde. Hvis du er større, bruker 1 1/2 tommer, hvis du ikke har mye kjøtt, bruk en en tomme.
 • Sørg for at du bruker en stor nål for å trekke medisinen opp. Du kan bytte til en mindre nål å faktisk injisere testosteron.
 • Jo mindre mål på en nål, jo større det er... er for eksempel en 18 gauge nål større enn en 25.
 • Ikke bruk mindre enn en 23 gauge nål til å injisere. Hvis du prøver å bruke mindre, vil medisinen ikke komme ut av sprøyten, og kunne selv "blåse opp" under huden din IKKE morsomt!

Advarsler

 • Selvfølgelig holde alle dine meds utilgjengelig for små hender......
 • Oppbevar alltid medisiner ved anbefalt temperatur, og alltid sjekke utløpsdatoen på flasken. Hvis det er utløpt, må du ikke bruke det!
 • Ikke noen gang endre dosen uten å rådføre deg med leverandøren