Wkeno

Hvordan å behandle insektsbitt

Alvorlighetsgraden av symptomer assosiert med seng bug biter varierer for hver enkelt. Noen mennesker kan ikke engang vet at de ble bitt, mens andre kan være så allergisk mot biter som de utvikler et utslett og ekstrem kløe. Før du prøver rettsmidler for å behandle insektsbitt, sørg for en seng bug er ansvarlig.

Trinn

Hvordan å behandle insektsbitt. Ta hensyn til når de biter oppstår.
Hvordan å behandle insektsbitt. Ta hensyn til når de biter oppstår.

Bekrefte en seng bug bite

 1. 1
  Se på biter nøye. Bed bug biter ofte ligne på andre insektsbitt, inkludert myggstikk, og så kan være svært vanskelig å identifisere. Selv en lege kan vanligvis ikke diagnostisere biter rett og slett ved å se på dem.
  • Se etter bed bug unike bite mønster. Selv om noen biter kan virke alene, de fleste biter forekommer i en rad med 3-5 biter.
 2. 2
  Ta hensyn til når de biter oppstår. Det kan også være vanskelig å beregne på grunn av hver enkelt persons reaksjonstid kan variere betydelig. Symptomer som følge av bittet kan manifestere når som helst fra et par timer til mer enn en uke etter bittet skjedde.
 3. 3
  Sjekk din seng og sengetøy for tegn på veggedyr.
  • Se etter røde flekker av blod på arkene. Disse kan komme fra en seng bug var knust etter fôring, eller fra biter igjen på deg når feilen er gjort fôring.
  • Sjekk hele madrassen, inkludert sømmene på sidene. Se etter sovende seng bugs, skrotter, tomme skall og avføring.
 4. 4
  Ringe i en Exterminator eller behandle ditt hjem selv å fjerne veggedyr og hindre fremtidige biter oppstår. Du kan behandle eksisterende biter, men hvis veggedyr lever i sengen din, vil utslett forverres nattlig som du gjentatte ganger bitt.

Unn bed bug biter med over-the-counter medisiner

 1. 1
  Påfør en steroide anti-klø over-the-counter (OTC) krem som inneholder hydro-kortison eller kortison. Følg pakken retninger å bruke den riktig.
 2. 2
  Bruk salven å tørke utslett og beskytte huden mens det gror.
 3. 3
  Kjøp en aktuell bedøvelse OTC som inneholder Pramoxine for smertelindring og diphendrydramine for kløe kontroll.
 4. 4
  Ta muntlig antihistamin allergi tabletter for å kontrollere hevelse og utslett forbundet med biter. Følg pakken instruksjoner for riktig dosering.
 5. 5
  Ta OTC smertestillende som inneholder ibuprofen eller naproxen etter behov.

Unn bed bug biter med hjem rettsmidler

 1. 1
  Lag en pasta av natron og vann. Sakte legger små mengder vann å natron pulver og rør til du har en tykk pasta. Påfør et tykt lag med natron til seng bug biter. La pastaen tørke og opphold på utslett for en time eller mer før du vasker den av med varmt vann.
 2. 2
  Fukt en bomullsdott med sitronsaft, st. Johns vorte eller trollhassel, som alle er naturlige astringents. Dab ved utslett med bomullsdott å tørke den ut og kontrollere kløe.
 3. 3
  Påfør gel fra en aloe planten til sengs bug biter. Aloe inneholder både antibiotika og anti-sopp egenskaper.
 4. 4
  Suge i et varmt bad. Tilsett 1/2 kopp (118 ml) av enhver av følgende for å bidra til å kontrollere kløe:
  • Konsentrert peppermynteolje.
  • Pulverisert havregryn. Du kan finne dette i helse-og narkotika butikker pakket for bruke et bad produkt.
  • Baking soda, med eller uten litt salt lagt til den.
  • Alka-Seltzer, men bare hvis du ikke er allergisk mot acetylsalisylsyre.

Advarsler

 • Se legen din dersom symptomene dine ikke rydde opp innen et par uker eller fortsette å forverres. Du bør også oppsøke lege for diagnose hvis du ikke finner tegn til bed bugs i sengen og kan ikke identifisere kilden til de biter eller utslett. Veggdyr bite symptomene ligner på de som resulterer fra andre insektsbitt og hudsykdommer.