Wkeno

Hvordan de skal overleve å bli bitt av en giftig slange

"Når du er i trøbbel eller er i tvil, kan du kjøre i sirkler, skrike og rope gud herre hjelpe meg hjelpe meg, og du vil være ok)... 'Ingenting vil få deg død raskere enn denne oppførselen når du arbeider med en slange bite fra et medlem av en giftige arter. Nøkkelen til overlevelse er å forbli rolig og ta noen enkle grep for å hindre den raske spredningen av giftstoffer i Lymphatic system.Do ikke prøve å suge ut giften, er dette en vanlig feil, og kan drepe deg. Også, bør du ikke bruke tourniquet.

Trinn

Hvordan de skal overleve å bli bitt av en giftig slange. "Når du er i trøbbel eller er i tvil, kan du.
Hvordan de skal overleve å bli bitt av en giftig slange. "Når du er i trøbbel eller er i tvil, kan du.
 1. 1
  Listen er trolig den viktigste delen av livreddende informasjonen du trenger. En giftige slange kan forårsake alvorlig skade og permanent skade på kroppen, så pass på å dra til sykehuset så snart som mulig etter å ha blitt bitt. Den enkleste løsningen for å håndtere de fleste giftige slangebitt er å rolig gå til bilen, rolig i bilen, rolig kjøre til sykehuset, og rolig vente.
 2. 2
  Hold deg rolig. Dette høres banalt, men vil redde livet ditt. Ved å bli opphisset, slår hjertet ditt fortere og du øker blodstrømmen til det berørte området og øke mengden av toksin i stand til å finne sin vei inn i vev.
 3. 3
  Ikke alle giftige slangebitt injiserer gift, men du må aldri vente på symptomer å sparke i før du går til legevakten. Symptomer på giftige slanger variere. En ubehandlet giftigste slangebitt at injisert gift er en alvorlig medisinsk tilstand som til slutt resulterer i døden. Den naturlige reaksjon er å få panikk, men bor ro vil holde deg i live mye lenger.
 4. 4
  Mange nettsteder anbefaler å drepe slangen og bringe den med deg. Dette er sløsing med tid og setter deg eller noen andre i ytterligere fare. Anti-gift i disse dager er polyvalent - det vil si, de er effektive mot multippel gift. Du bør alltid være klar over hva de vanligste giftige slanger i din region se ut. Bare fordi du ble bitt er ikke en god grunn til å drepe en vakker skapning. (Jeg mener det minste du kan gjøre er å la det leve etter at det viste dere som var sjefen)
 5. 5
  Calling innsatspersonell (911 i oss, 999 i england, 000 i australia) er vanligvis ikke nødvendig, og sløser både deres og din tid. Ditt liv kan være i fare, men mange giftige slangebitt forekommer godt innenfor rekkevidde av et sykehus. I tilfelle du er flere timer unna nærmeste sykehus, opphold stående, holde seg hydrert, holde deg rolig, og bruke en mobiltelefon til å ringe innsatspersonell. Moderne mobiltelefoner har triangulering evner til å hjelpe finne den som ringer.
 6. 6
  For grunne giftige slangebitt sår, la den opprinnelige såret naturlig blø ut. Mer blod vil komme ut ved første fordi det er vanligvis antikoagulantia i giften. Hvis et slangebitt er dyp nok til å forårsake sprutende blod (dvs. streiken traff en hovedpulsåre og du mister blod fort), umiddelbart legge press på såret og ringe akuttmedisinsk personell.
 7. 7
  For grunne giftige sår, vil etter blødning ut, vaske såret med såpe og vann bidra til å rydde området og bidra til å unngå smitte. Såpe og vann blir ikke kvitt giften i kroppen. Du må fortsatt gå til et sykehus.
 8. 8
  Ikke gjør "x" snitt over fang skader eller suge ut giften. Du vil mest sannsynlig føre til overdreven blødning og / eller ekstra nekrose (vevsdød) og / eller videre smitte fra bakterier i munnen eller omgivelsene.
 9. 9
  Ikke bruk en tourniquet. Mens visse medisinske tilstander fortsatt er hjulpet med riktig anvendelse av en tourniquet, disse er få i antall. I de fleste tilfeller vil påføring av en årepresse forårsake nekrose og mulig eventuate behovet for amputasjon av området med de distale til hjertet. (En tourniquet er et stramt omkranser bandet brukt rundt en arm eller et ben i en nødsituasjon for å stoppe alvorlige blødninger, f.eks knytte et tøystykke rundt armen veldig stramt)
 10. 10
  Snarere enn å bruke en tilstrammende, en innsnevring bandet, slik som en ACE-bandasje, kan anvendes. En innsnevring bandet ligner på en tourniquet, den primære forskjellen er mengden av kraften til området. En innsnevring bandet vil redusere, men ikke helt stoppe strømmen av blod til området distalt til hjertet. Ved søknad bandet, hvis det berørte området blir kald eller nummen i løpet av få minutter, er den for stram og må løsnes noe. En innsnevring bandet kan være nyttig for å roe dem som er lett opphisset eller engstelig om å gjøre noe for såret.
 11. 11
  Noen nettsteder anbefaler bruk av en sawyer extractor kit. Disse gir ikke tilstrekkelig sug og kan gi ytterligere nekrose. Til tross for ikke fungerer, hvis du føler behov for å bruke en, les instruksjonene og gjør deg kjent med bruken av den før du trenger det. Settet er ikke en erstatning for riktig medisinsk behandling.
 12. 12
  Ikke bruk en elektrisk stimulans anti-gift kit. Disse fungerer ikke og kan faktisk akselerere spredningen av giften.
 13. 13
  Skal ikke gis antivenin (anti-gift) selv. Mange antivenins er utledet fra hest (hest) antistoffer. En hud test er vanligvis utføres før administrere antivenin. Mange er svært allergisk mot hest-baserte antivenin. Vi presenterer disse proteinene inn en allergisk person vil føre til anafylaktisk sjokk. Hospital ansatte er opplært til å ha Adrenalin på hånden for å håndtere dette svært reell risiko ved administrering antivenin til allergiske pasienter. Dessuten antivenins er vanskelig å få i første omgang, har kort holdbarhet, må være saltvann fortynnes for maksimal effektivitet, og er dyrt (375€ -750€ US per hetteglass, og krever vanligvis 4-10 ampuller per giftige slangebitt offer).
 14. 14
  Hvis du ikke er oppdatert med immunologiske skudd, vil du sannsynligvis bli administrert en stivkrampe skutt i tillegg til å motta antivenin.
 15. 15
  Til slutt, er det viktigste å huske ikke få panikk. I Europa og Australia spesielt, det er få slanger som er unforgivably dødelig. Holde ro om deg og søke medisinsk hjelp umiddelbart. Du vil bli bra, selv om du sannsynligvis vil være i en mye smerte for tiden. Ikke la smerten overvinne din grunn, du er den smarte, ikke slangens gift.
 16. 16
  Som med alle ulykker, er den beste behandlingen forebygging. Vit hvor du skal og hva du kan forvente å møte. Snakes, som nesten alle ville dyr, søke å unngå deg. Når du er i skogen, gjør nok støy til å advare slangen du kommer. Pass på hvor du plasserer føttene. De fleste slangebitt er til leggene grunn til å gå på eller nær nok til slangen at det føles truet. Får sjansen til å skli bort, vil slangen som regel ta det sikreste ruten.
 17. 17
  Når du ser en giftigste slange, ikke nærme seg det og trekke seg svært langsomt. 80% til 95% av alle giftige snakebites oppstå på grunn av tilsiktet måte. Det er noen fascinasjon involvert, men å komme i nærheten av en giftig slange uten egnet håndteringsutstyr er dumdristig i beste fall. Ikke rote giftige slanger med stokker. Mange slanger kan strekke 2-3 ganger sin hvile lengde. Hvis du kan nå dem, kan de når deg.
 18. 18
  Den andre vanligste skaden er til hånden eller underarmen. Noen referanser på nettet sier at den vanligste bitt person i USA er en ung beruset mann. Så ikke drikke og spille med ville slanger!
 19. 19
  Hvis du har tilgang til slange chaps, bør du bruke dem, selv om de er hideously varmt og ubehagelig. Hvis du har tømt pensel, bære tunge skinnhansker og prøve å se på det området du er i ferd med å komme inn (før du setter din hånd der). Bruk en vandring pinne, som det vil være i forkant av føttene, for å gi deg noen advarsel til slanger som du nærmer slik at de kan forlate uten følelse truet. Selv om disse er gode forebyggende tiltak, kan slangebitt fortsatt forekomme.
 20. 20
  Ikke legg is eller kaldt stoff på bittet.
 21. 21
  Knyt en bandasje 2-4 inches over bittet (løs nok til å passe en finger in.) Dette vil bremse blodstrømmen og hindre giften komme inn på systemet.

Tips

 • En innsnevring band kan gjøres ut av omtrent alt. Bruk et belte eller stykke tau. En gummistrikk vil også gjøre en god innsnevring bandet også. Hvis du har en back pack, kan du kutte stroppen (ofre pakken for ditt liv, men en verdig handel) og bruke that.Just i tilfelle holde seg borte fra slangen.

Advarsler

 • Ikke bruk en tourniquet. En tourniquet, i det lange løp, representerer større fare enn de fleste slangebitt.
 • Ikke få panikk. Hold vettet om deg.
 • Ikke ta det lett, noen ganger en sen kur kan være dødelig for pasienten.
 • Gi pasienten anti-gift så snart som mulig.