Wkeno

Hvordan å stoppe skrape et myggstikk

Så du har fått bitt av mygg, og kan ikke stoppe skrape? Ikke bekymre deg, med dette Google, kan du slutte å klø!

Trinn

Hvordan å stoppe skrape et myggstikk. Sette sokker på hendene.
Hvordan å stoppe skrape et myggstikk. Sette sokker på hendene.
 1. 1
  Sette sokker på hendene. Denne måten, hvis du skraper bite, da det ikke vil faktisk klø den. Og hvis du eller pasienten ikke setter pris på å sitte med sokker på din eller hånd over lengre tid, spille et spill! Du kan lage en sokk marionett lekestue, og leke med sokker på hendene. Dette er bra for barn fordi det distraherer dem fra bite sine og fokuserer sin oppmerksomhet på spillet.
 2. 2
  Påfør salven til bitt. Få en fin anti hudirritasjon krem, og forsiktig gni det på området. Vær oppmerksom på at når du berører bite, det gjør det klø mer, så sørg for at du sprer salven lett inn i huden. Bruke den på nytt annenhver time eller etter anvisningen på pakken. Salven bør berolige bite, så du vil ikke klø den lenger.
 3. 3
  Sett isen på bittet. Dette vil nummen bite slik at du ikke vil være i stand til å føle det klø. Hold isen på bite i ca en halv time, og deretter se om du trenger det igjen. Hvis bittet ikke lenger klør, er det ingen vits i lammende det.
 4. 4
  Distrahere deg fra bitt. Hvis ingen behandling ser ut til å hjelpe, er det bare distrahere deg selv så mye som mulig. Se på TV, lese en bok, eller gå på datamaskinen. Catch deg selv å tenke eller stirrer på din bite-forbereder seg på å klø den-og stoppe det før du begynner.
 5. 5
  Prøv å bruke litt lotion, ikke la huden bli for tørr.

Tips

 • Hvis alle disse mislykkes prøve sitter på den.
 • Hvis du har en virkelig dårlig bitt og trenger avlastning fort, prøv hemorrhoid krem. Som brutto som det høres ut, hjelper det kjapt og blir kvitt bite!
 • Prøv dette trikset. Dab noen spytte på fingeren din, og deretter gni den på bittet. Mens det fortsatt er vått, blåse på det som dette vil kjøle bite og stoppe kløe. Gjenta dette et par ganger hver dag vil gjøre prosessen med healing mye raskere.
 • Spise iskrem og støtte opp kroppsdel ​​som har bitt på en stol eller bord, og legg is på bittet. Kul og fin måte å forhindre kløe. Dessuten er iskrem flott å få tankene bort bittet!

Advarsler

 • Hvis klumpen ikke forsvinner innen to uker etter at du ikke skrape den, kan det være lurt å oppsøke lege i tilfelle det er ikke et myggstikk. Det kan være en edderkopp bitt, og noen av disse krever legehjelp til å forsvinne.
 • Hvis du bor i et land der du er sannsynlig å få masse myggstikk, husk at skrape dem kan forårsake infeksjon og gjøre bite mye verre. Best ikke å ofre din helse på grunn av noen få minutters lindrer kløe.