Wkeno

Hvordan å bli klar for senga


Har du ofte oppholdt opp altfor sent og ende opp med å bli oppbrukt påfølgende morgen? Vel, følg disse enkle steg og du vil være klar for senga og sover på et blunk.

Trinn

Hvordan å bli klar for senga. Om en time eller så før du går til sengs, sørge for at alt er klart til neste dag, slik at du slipper å gå scrambling for glemt elementer.
Hvordan å bli klar for senga. Om en time eller så før du går til sengs, sørge for at alt er klart til neste dag, slik at du slipper å gå scrambling for glemt elementer.
 1. 1
  Om en time eller så før du går til sengs, sørge for at alt er klart til neste dag, slik at du slipper å gå scrambling for glemt elementer. Det er best å ha en planlegger å sørge for at du holder styr på all grunn oppdrag eller nødvendige elementer for skolen. Spør deg selv spørsmål som:
  • Er vesken helt pakket og klar?
  • Er dine skoleoppgaver / prosjekter fullført?
  • Har du satt din vekkerklokke for å vekke deg på riktig tidspunkt?
   • Sørg for at alarmen er satt for seks am og ikke 18:00 for dette er en vanlig feil!
  • Har du pakket lunsj?
  • Er klærne satt ut for neste dag?
 2. 2
  Hvis du bruker kontaktlinser, ta dem av med en gang mens huske å følge alle trinnene - Inkludert vaske hendene godt før du håndterer kontaktlinser. Leaving in kontaktlinser for lenge kan føre til øyeinfeksjoner.
  • Hvis du planlegger å ta en dusj, fjerne linsene dine før du går inn i dusjen. Varmt vann og enda varmt vann kan føre til at linsene å holde seg til øynene, noe som gjør kontaktene tøffe å fjerne etterpå.
 3. 3
  Omtrent en halv time til en time før sengetid, ta en fin, lang dusj å slappe kroppen din og gi deg en oppfrisket følelse. Dette vil også gjøre at du føler deg litt trøtt og klar til å hoppe i seng. Men husk å bruke lunkent vann - ikke varmt eller kaldt vann.
  • Prøv å ta dusj om natten i stedet for i morgen.
 4. 4
  Pusse tennene etter du tar din dusj. Sørg for å få innsiden av tennene, utsidene av tennene, de beste tenner, og tennene nede inntil munnen føles friskt. Dette bør ta ca ett minutt. Børste tungen også, så følg med tanntråd og bruke munnvann. Skyll munnen og har en liten drink med vann.
  • Unngå å drikke for mange væsker før sengetid eller du kan finne at du må gå i løpet av natten.
  • Skyll munnen etter bruk av munnvann bare hvis visse typer munnvann tillater det. Noen munnskyllevann krever at du ikke tar i noen væsker eller faste stoffer for en viss tid for å la munnvann arbeid.
  • Du kan også fullføre dette trinnet før du tar dusjen slik at du slipper å bekymre deg for det senere. Sørg for at du tanntråd i tillegg hvis du har tid.
 5. 5
  Vask ansiktet, ved hjelp av et ansikt rengjøringsmiddel og vaske nakken også. Sørg for at håret er knyttet opp slik at den ikke kommer i veien - en rotete bun eller en tilfeldig hestehale vil gjøre. Sørg for at cleanser inneholder ingen såpe og - om mulig - ikke alkohol eller kjemikalier.
  • Hvis du er for sliten til å rense ansiktet, kan du bruke rensekluter, men dette anbefales ikke for de ikke fullt ut vil rense skitt fra porene eller bidra til å helbrede dine kviser. Avhengig av din hudtype, kunne våtservietter forårsake en massiv avslapnings på ansiktet ditt! Derfor er det sterkt antydet at du alltid vaske ansiktet hver eneste kveld uansett hva, selv om du er for sliten og ønsker å floppe i seng.
 6. 6
  Neste, etter skylling rensemiddel av med lunkent vann, bruke en toner som passer din hudtype. Toner er viktig for den lukkes og strammer porene og gir ansiktet en uthvilt, fuktig følelse. Men pass på å bruke for mye toner.
 7. 7
  Etter at toneren er brukt, bruke fuktighetskrem i ansiktet ditt. Sørg for at du gni forsiktig nok i å sikre at ansiktet ditt er helt fuktig samtidig er forsiktig med over-fuktighetsgivende eller under-fuktighetsgivende.
 8. 8
  Du kan også bruke en ansiktsmaske to til tre ganger i uken, la det virke i ti minutter, og bruke en natt ansiktskrem å forbedre din hudfarge. Men sørg for at produktene du bruker er helt naturlig og har ingen sterke kjemikalier eller ingredienser som vil skade din hudtype.
 9. 9
  Føne håret hvis det er nødvendig. Imidlertid er det anbefalt at du unngår å bruke varme på håret ditt hvis mulig fordi føner håret for ofte kan føre til at den blir tørr, kjedelig og livløs. Det kan også føre til flisete tupper for varme er hårets verste fiende! Prøver å planlegge din dusj til et tidligere tidspunkt for at håret ditt til å ha nok tid til å tørke naturlig. På denne måten kan du unngå å blåse tørketrommel og også spare strøm og tid.
 10. 10
  Etter at du har vasket opp, skli inn i pyjamas. Pyjamas kan være hvilken som helst type du vil, men sørg for at de er gode for sesongen. Hovedideen er å være komfortabel fordi du prøver å sovne uten vanskeligheter. Du ønsker ikke å være for kaldt eller varmt om natten!
  • Hvis det er vinter, bruke lange bukser, lange ermer, etc.
  • Hvis det er sommer, slitasje shorts, tank topper, t-skjorter, etc.
 11. 11
  Fjern eventuelle floker eller knuter fra håret ditt ved hjelp av en børste eller en kam som passer for din hårtype. Dette vil sikre at knuter og floker ikke vil bli verre i morgen fordi du skal kaste og slå ubevisst gjennom hele natten. Også, kommer til å sove med myke, flokefri hår har en god følelse.
  • Hvis du vil, kan du style håret på morgenen (ex: krølle håret eller rette det), men husk at stilen kan bli ødelagt i løpet av natten når du sover i den. For å unngå å rote det opp, er det best at du bruker en dusjhette til sengs eller du kan vente til i morgen før styling det.
 12. 12
  Påfør noen medisinert kremer og / eller ta noen piller som du er pålagt å ta. Dette trinnet er veldig viktig hvis du trenger å bruke medisinert kremer og / eller piller for du ville ikke ønsker å glemme.
 13. 13
  Sørg for at sengen er utarbeidet i bestemt rekkefølge som du liker det (ex: puter på en bestemt side), og at madrassen er behagelig. Du ønsker ikke å krype inn i en rotete, komfortabel seng fordi det vil være vanskeligere å sovne.
 14. 14
  Åpne vinduene en sprekk hvis det er for varmt. Legg til flere deksler hvis det er for kaldt. Prøv ikke å justere ovnen eller klimaanlegget mindre hvis det er nødvendig for å spare penger og redusere elektriske regninger.
 15. 15
  Før du krype til sengs, bruke toalettet. Dette trinnet er viktig for det er bedre å gå før du sover enn å måtte stå opp midt på natten for å gå. Dessuten vil det eliminerer muligheten for uhell dere tisse i sengen. Gå på do selv om du føler deg som om du ikke trenger å gå for du vet aldri. Men ikke tvinge deg selv til å gå hvis du allerede har prøvd å gå og ikke kan.
 16. 16
  Slå på eventuelle nattlysene som du har. Deretter slår av alle lysene til mørkere rom. Men holder en veldig svakt lys ved siden av sengen, slik at du kan fortsatt lese og gjøre noen aktiviteter i sengen din før du sovner.
 17. 17
  Krype inn i sengen og trekke dynen over deg, men ikke gå i dvale ennå. Ved hjelp av det svake lyset igjen på ved siden av sengen, lese et magasin eller en bok, men ikke se på noen form for skjerm (ex: tv, telefon eller datamaskin) for det kan påvirke søvnen. Studier viser at når man ser på en skjerm, er det fristende å fortsette å spille på den eller ser den. Det vil gjøre det vanskeligere for deg å sovne.
  • Slå av alle elektriske apparater hvis du finner ut at fristelsen er for stor til å slå ned. Også, hvis du har en TV på rommet ditt, koble den. På den måten, hvis du glemmer og prøver å slå den på, vil det faktum at det ikke fungerer minne deg på at du ikke er ment å være å se på skjermene.
 18. 18
  Hvis ønskelig, la beroligende musikk spilles på radioen på en middels lavt volum. Kontroller at du har tilgang til radio fra sengen uten å måtte stå opp eller flytte. Samme gjelder for alle lysene som du la på. På den måten når du tar deg selv halvsover, vil du ikke å vekke deg opp fra din søvnig tilstand å slå av lys eller radio.
 19. 19
  Så snart du begynner å føle deg sliten, satt ned boken eller bladet. Tenk på hva du ønsker å drømme om, men ikke gjør ditt sinn for aktive gjennom dette.
 20. 20
  Slå av lys og radio. Noen ganger, folk glemmer å slå dem av. Ikke bare forstyrrer dette din søvn, men det også sløser energi.
 21. 21
  Sovne!
 22. 22
  Søte drømmer. Nyt søvn før vekkerklokken våkner du.

Tips

 • Sørg for at din pyjamas er ikke tett og er de rette pyjamas for været.
 • Sett på leppepomade slik du ville ha fine glatte lepper i morning.Also hvis du vil sove med ørepropper for å stenge ute støy.
 • Har et lite glass vann ved siden av deg. Men sørg for at det ikke er for stor, men som du må bruke på badet.
 • Lukk vinduer og gardiner / persienner på kvelden! Du ønsker ikke noe plage deg når du er sover!
 • Hold en notisblokk ved siden av sengen for å skrive ned ting som du tenker på eller må huske og kan ikke synes å få ut av tankene dine.
 • Hvis du ønsker å si bønner, så er det sannsynligvis en god idé.
 • Slappe helt av hver muskel og forestill deg hvor tung kroppen føles (mye som det ville føles etter veldig fysisk anstrengende aktivitet).
 • Prøv å redusere koffein forbruk før du har tenkt å gå i dvale.
 • Ikke tren rett før du skal sove, la to til tre timer i mellom.

Advarsler

 • Når du gjør ting som involverer mye konsentrasjon for eksempel en rubic Cube, kan det være mye vanskeligere å sovne.