Wkeno

Hvordan gjøre dyp avslapning


Dette ligner på meditasjon, men krever ikke en rolig miljø. Det kan gjøres absolutt hvor som helst ved absolutt alle. Det er også en fin måte å ta igjen på tapt søvn. Tjue minutter av dette er påstått å være tilsvarende fire timers søvn.

Trinn

Hvordan gjøre dyp avslapning. Pugg følgende instruksjoner.
Hvordan gjøre dyp avslapning. Pugg følgende instruksjoner.
 1. 1
  Pugg følgende instruksjoner.
 2. 2
  Kom deg inn så behagelig stilling som mulig. Du trenger ikke å krysse bena. Hvis du planlegger å slappe av etter en lang periode, prøver ikke å slentre for mye, men du trenger ikke å holde rett og høy heller.
 3. 3
  Lukk øynene.
 4. 4
  Ta dype åndedrag. Ikke gjør store støyende gisp, pust inn gjennom nesen for så lenge du føler deg komfortabel, hold den (ikke bære på å holde det når det begynner å bli vanskelig, seks sekunder vil gjøre), og sakte pust ut gjennom munn. Husk å være stille.
 5. 5
  Anspent venstre ben så hardt du kan, så la gå av den helt og bevisst slappe av alle musklene i venstre ben, føler at de blir tung, gjenta deretter din med deg høyre ben, venstre arm, høyre arm da nakke, hode og brystet. Du trenger ikke å gjøre det i den spesiell rekkefølge, men gjør brystet bit siste ofte fungerer best. For å hjelpe deg med å oppnå så full avslapning som mulig forestille seg at leddene er helt løs.
 6. 6
  Tenk deg at du er veldig tung, blir dratt ned av tyngdekraften til setet ditt.
 7. 7
  Tenk deg en scene. Den bør inneholde:
  • en pool av noen slag
  • en seng
  • et sete
   • Det er best å tenke på dette på forhånd.
 8. 8
  Tenk deg at du er der. Se scenen, ved anvendelse av hver av de tre vesentlige elementer. All den tid du blir tyngre.
 9. 9
  Avslutt lite eventyr i et behagelig sted, nemlig setet eller seng, så tungt du kan ikke lenger bevege seg noe. Gradvis fart på pust og veldig sakte åpne øynene.

Tips

 • Hold pusten jevn gjennom hele prosessen.
 • Vit at du ikke i et rush å gjøre noe og slappe av og vite at du har tid.

Tenker dype spørsmål

Hvordan leve et avslappet liv? '

Avslappet liv for alltid

Vi lever våre liv som lider av spenning. Mind er et instrument som slutter å fungere når du er i spenning. I morgen når vi står opp, starter vi dagen, gjennomgår de problemene vi står overfor nå. Deretter går vi gjennom utøvelse av gjennomgang av tiltak som må iverksettes umiddelbart-Letters å bli skrevet, regninger som skal betales, og telefonsamtaler skal gjøres. Deretter tenker vi på vår alder og aldring, helse. Øvelser, yoga, og walking, bringe sinnet til en entusiastisk stemning, følger livet gjennomgang, og ender i en positiv, optimistisk stemning. Livet tar på en entusiastisk utsikter. Tension oppløses bort, og vi føler seg bedre. Livet er normal

Mind gjenspeiler summen av våre liv. Det er sluttproduktet av livet vårt. Vi eksisterer på grunn av tankene. Jeg tror derfor jeg eksisterer -. Descartes.

Tenk Your Way Out of Tension Thought er årsak og helbredelse av Tension. Mind er en nonstop fenomen. Når våken vi tror. Når sover vi drømmer.

Livet er en konfrontasjon, utveksling og interaksjon mellom utbyttere og utbyttede. Kraften i tenkning er blindet av kraften av kontroll.

Vi lever for å være fri. Break alle kontroller. Vi er slaver av de menneskene som styrer oss, styre våre tanker, kontrollere livene våre og gjøre oss slaver av vaner, ideologier, og ta fra oss vår uavhengighet.

Lag en tenkende side

Legg tanker til det. Det er ikke en dagbok. Det er et fotografi av tankene dine.. Det er den kreative delen av livet.

Livet prøver å flykte livet. Det er resulterende av vår innsats for å leve, tenke, blomstre, og oppnå makt, tilkoblinger, og et sted i livet. Sikker, uavhengig og gratis.

Advarsler

 • Breath stille, ellers vil folk tro du er gal.
 • Ikke bekymre deg om andre mennesker tenker du er rar. Det er helt normalt å lukke øynene for en stund, spesielt hvis du er på et tog eller i et venterom.