Wkeno

Hvordan unngå å se nervøs

Har du noen gang følt og håpet det ikke viser? I så fall er dette artikkelen for deg. Erkjennelsen av hva du gjør når du er nervøs, og hvordan å slutte å gjøre det er nøkkelen.

Trinn

Hvordan unngå å se nervøs. Hvis saken er alvorlig, begynne med folk du kjenner.
Hvordan unngå å se nervøs. Hvis saken er alvorlig, begynne med folk du kjenner.
 1. 1
  Hvis saken er alvorlig, begynne med folk du kjenner.
 2. 2
  Før du begynner å snakke, ta en liten pause og bevisst puster inn og puster.
 3. 3
  Forsøke å slappe av hele kroppen. I stedet for å tenke på nervøsitet, konsentrere seg om den andre personen, deres liker og misliker. Spør synspunkt spørsmål av dem som, hva tror du? eller hvordan føler du om?... Dette vil hjelpe deg å konsentrere seg om dem, heller enn deg selv og å forholde seg til dem på en rolig og verdig måte.
 4. 4
  Vær oppmerksom på utseendet ditt. Din, eller mangel på det, er vist ved din fysiske lageret og måten du bruker hendene. Hendene foldet bak ryggen, holdt strengt på sidene, eller hendene gjentatte ganger inn og ut av lommer, knepping og kneppet opp jakken, formålsløst å flytte til kinnet, nesen, briller, hender leker med en klokke, en blyant, en ring Felles for disse viser en mangel på likevekt. Med bevisst satsing disse manifestasjoner av nervøsitet kan kontrolleres.
 5. 5
  Arbeidet med bare en om gangen. identifisere problemet, og vurdere på forhånd hva du må gjøre for å hindre det. Hvis du gjør som innsats, vil du gi bevis på likevekt i din fysiske lageret.
 6. 6
  Hvis du snakker med noen, se på dem, ikke se på skoene dine eller at fint bilde, se på dem. Det trenger ikke å være øyekontakt, bare se i deres retning.
 7. 7
  Vet at gjennomsnittlig person består av 70% vann. Uavhengig av hvem vi snakker med, fra administrerende direktør i selskapet til vaktmester, de er noe mer enn et stort vann bag. Vi setter våre bukser og sko på samme måte uansett hvem vi er.

Tips

 • Ikke vri hendene eller leke med håret ditt. Noen mennesker gjør disse tingene uten selv å realisere den.
 • Planlegg på forhånd når du vet at du gjør noe som gjør deg nervøs. Vet det kommer til å skje, slik at du kan motvirke det.
 • Ikke tenke for mye om ikke ser nervøs, kan det føre til en rote opp og det ville være enda verre.
 • Prøv å se tilfeldig når nervøs, slik som å ikke gi nervøsitet unna.
 • Øv foran et speil hvis du prøver en tale av noe slag

Advarsler

 • Ikke forvent alle følelser av nervøsitet å forsvinne. Du kan fortsatt føle seg nervøs, men andre kan ikke være klar over det i det hele tatt.