Wkeno

Hvordan å slutte koffein

Er koffein en torn i siden din? Er du begynner å føle at du bare ikke kan leve uten den? Vel, du kan! Koffein er et stoff, og som enhver narkotika, for å fri deg fra avhengighet, må du være forpliktet til din handlingsplan, og være klar for den smerte og for tilbaketrekning. Nøkkelen til å slutte er vissheten om at ting vil bli verre før det blir bedre. Men når de blir bedre, vil de * holde * bedre.

Trinn

Hvordan å slutte koffein. Skriv ned dine grunner for å slutte, for eksempel.
Hvordan å slutte koffein. Skriv ned dine grunner for å slutte, for eksempel.
 1. 1
  Skriv ned dine grunner for å slutte, for eksempel:
  • Økende hypertensjon risiko
  • holder leveren opptatt fra filtrering andre giftstoffer
  • tannråte
  • svekket bein
  • avhengighet / avhengighet
  • skaper angst
  • en syklus av hyperaktivitet og / eller manglende evne til å fokusere, fulgt av en etterfølgende "crash"
  • forstyrret søvn vaner
  • kan forstyrre vekttap og har vært knyttet til hypoglykemi
  • kjøpe kaffe produkter kan finansiere inhumane arbeidskraft utenlands
  • finanskostnader for å støtte koffein kjøp
  • har vært knyttet til å påvirke virkemåten læring (ukjent om positiv eller negativ ennå)
  • koffein tørker kroppen og kan gjøre deg opp i vekt
  • et ønske om en sunnere graviditet
  • redusert libido eller seksuell ytelse
 2. 2
  Sett denne listen et sted at du kan se det regelmessig, gjerne på speil eller skrivebord (eller begge). Det vil bidra til å holde deg motivert.
 3. 3
  Mener at det er mulig å overvinne din avhengighet. Husk de fleste studier om koffein er betalt for av produsentene av koffein produkter.
 4. 4
  Aksepter at prosessen vil ta så mye tid som det tar.
 5. 5
  Innse at røykeslutt vil kreve en betydelig innsats fra din side. Slett noen ide i bakhodet at å slutte koffein vil være lett, eller annet du vil være i for en stor overraskelse. Forventer at det skal være en av de vanskeligste tingene i verden, og du vil være klar til å gi det din største innsats.
 6. 6
  Forbered deg på den abstinenssymptomer, som kan begynne bare timer etter din siste koffein fikse, og kan vare i inntil to uker:
  • hodepine
  • tretthet
  • konsentrasjonsvansker
  • dårlige motoriske ferdigheter
  • influensalignende symptomer
 7. 7
  Innføre grønn te inn i rutinen. Grønn te inneholder milde spor av koffein - ikke på langt nær nok til å skape noen form for avhengighet som vanlig te eller kaffe - og dette vil myke slaget av gjenstående tåkete i hodet
 8. 8
  Introdusere vann inn i rutinen. Regelmessig inntak av vann vil bidra til nyrene er å rense ut systemet og rehydrere kroppen din.
 9. 9
  Sett deg ned og beregne hvor mye tid og penger du faktisk bruker på koffein. Tenke på andre ting du kan gjøre med den tid og penger. Kjøp og les avisen? Forfølge en hobby? Spare penger for en iPod? Starte et fond for et barn du er glad i? Finn noe som er spennende og givende, og tenke på det som en belønning.
 10. 10
  Ikke gå på det alene. Finn noen å slutte med deg. Hvis du ikke kan finne den slags støtte, løfte til noen som du elsker og respekterer at du vil slutte koffein. Dermed vil konsumere koffein i noen form gjør du bryter ditt løfte, og dette vil gi deg et annet insentiv til å holde på vognen.
 11. 11
  Øke forbruket av vann. Dette er spesielt viktig i de første dagene som kroppen din er justering. Legge litt sitron til vann gjør det smaker bedre og sitron er også bra for kroppen din.
 12. 12
  Reduser inntaket gradvis.
  • Du kan angi en tidsplan for deg selv, for eksempel "tre kopper om dagen i den første uken, to kopper om dagen i den andre uken, en kopp om dagen i tredje uken;., Og ingen i den fjerde uken" Begynne å erstatte dine koffeinholdige drikker med koffeinfri versjoner. Betrakt veksling langsomt til vann som en erstatning.
  • Fordele koffein penger i begynnelsen av uken, slik at hvis du over-fordøye det i begynnelsen av uken, vil du ha noe å falle tilbake på i slutten av uken. Hvis du bevilge mindre og mindre koffein penger som du går på, vil du gradvis redusere inntaket.
  • Sett til side en dag - muligens en søndag - når du ikke er på farten for en detox dag. Pass på at den dagen du har valgt å detox har du ikke trykke forpliktelser eller oppgaver.
 13. 13
  Hold "sutteklut" nær. Du vil trenge all den hjelpen du kan få. Tenk på forhånd når svakeste øyeblikk er sannsynlig å være (dvs om morgenen, når du kjører med din favoritt kafé, etc.) og slå til "sutteklut" for å komme deg gjennom disse tider. En sutteklut er noe som trøster deg og hjelper deg å ta tankene bort av koffein, kan det være et kosedyr, en lomme videospill, ringer din beste venn, gjør et kryssord. Du kan ha så mange sikkerhet tepper som du trenger, bare sørg for at du alltid har en for hånden.
 14. 14
  Tillate masse tid for hvile og rekreasjon. Hold kalenderen tom for minst de første tre ukene etter å gi opp koffein og gi kroppen alle de andre og sunne frisk frukt og grønnsaker som du kan.
 15. 15
  Slå på lysene. Kroppen din reagerer naturlig på endringer i lys, så hvis det er unaturlig mørkt der du jobber eller sover det kan gjøre bor varsle en mye hardere. Prøv å holde blinds åpne litt så du vil våkne opp naturlig i morgen eller legge noen ekstra lys i arbeidsområdet for å holde deg fra følelsen trøtt hele dagen.
 16. 16
  Lytt til dine favoritt up-tempo låter. Hvis du kan høre på musikk på jobb, hvorfor ikke sette på noen låter som vil få hjertet til å pumpe og gi deg lyst til å danse? Det er en sikker måte å slå ettermiddagen nedgangen.
 17. 17
  Stopp lute. Slumping ned ved pulten din ikke gjør deg noen tjenester i årvåkenhet kategorien. Sitter opp på skrivebordet, i en ergonomisk vennlig måte, kan gjøre deg mer våken og klar til å jobbe.

Tips

 • Hvis du gir etter, ikke gi opp! Trappe ned ett trinn på stigen i stedet for bare hoppe av. Kanskje det er alt du trenger - du presser deg selv for hardt.
 • Som et alternativ til å slutte gradvis, kan du bare gå cold turkey. Dette er vanskeligere, men ofte mer effektiv. Hvis du gjør dette, øke vanninntaket drastisk, vil det ofte bidra til å redusere hodepine. Det store problemet med "kutte ned" er at det gjør at du virkelig ser frem til din daglige rasjon. En stor tankesett for å være i når du slutte noe er å se på det som en god opplevelse, ikke en smertefull en som du ønsker å utsette så lenge som mulig.
 • Det er ingen tvil om at tilbaketrekningen er tøff, er ​​det veldig tøft, men cold turkey er den beste veien å gå. Begynn på en torsdag fordi de tredje og fjerde dager er det verste. Du ønsker ikke å være på jobb mens du er i den verste fasen. Klarheten du vil kjenne når du er ryddet ut er utrolig. Du vil føle at du hadde glemt hvor oversiktlig det menneskelige sinn er. Det er helt verdt røykeslutt!
 • Drikk mye vann, masse, masse vann. Få deg en erstatning drink, kan det være vann, kullsyreholdig vann, juice, koffeinfri (merk:! Koffeinfri fortsatt inneholder noen koffein) - bare noe å få når trangen for en kopp sniker seg i.
 • Forskjellige mennesker bruker forskjellige måter å slutte. Hva som fungerer for en person kan ikke fungere for en annen. Prøv disse trinnene i den rekkefølgen for å se hva som fungerer best for deg.
 • Koffein forbedrer fokus, noe som gjør deg raskere og mer effektiv. Gjør et poeng å lære deg bedre fokusmetoder - prioritere dine tanker, visualisere prosesser fra start til slutt i stedet for som en kontinuerlig, tidløs strøm av oppgaver, og i miljøer der du føler du virkelig trenger at koffein boost, se etter måter å kutte ned på distraksjoner slik at den energien du trenger kan gå mot hva som må fått gjort.
 • Sparker den i en entydige kan fungere godt for noen, selv med symptomene. Føler hodepine og tretthet kan faktisk vise akkurat hva koffein gjør til systemet. Den gir også noen en viktig følelse av prestasjon - siden noen mennesker ikke kan merke forskjellen når du gir den opp gradvis.
 • Hvis du ønsker å gjeninnføre koffein i kostholdet ditt på en ikke-avhengige basis begrense deg til en kopp te eller kaffe annenhver dag, fortrinnsvis om morgenen og senest tidlig ettermiddag. Koffein avhengighet er ofte født ut av vane, så derfor ikke glir tilbake inn i vanen med å nå for en te, kaffe eller diet coke når du føler for det.
 • Bruk din styrke til å kjempe din svakhet. Et eksempel er at hvis du er konkurransedyktige, finne noen like konkurransedyktig med deg for å konkurrere med for å se hvem som kan bo utenfor av kaffe lengst.
 • Ginseng rot er en stor urte alternativ til koffein og piller av det kan bli funnet på helsekostbutikker. Det er et naturlig alternativ for ditt energibehov! Som med prøver noen nye kjemiske, hvis du er gravid eller prøver å bli gravid, er det en god idé å konsultere legen din først.
 • Postum er svært lik kaffe, men uten koffein. Prøv det. Du kan like det. Hot Carob er et annet godt valg (noe som kakao).
 • En annen ting å prøve: Den første uken, drikke din kaffe som du normalt ville. Den andre uken, når du gjør din kaffe, bruk 3/4 vanlig og 1/4 koffeinfri. Den tredje uken, bruker 1/2 og 1/2. Den fjerde uken, bruker 1/4 vanlig og 3/4 koffeinfri. Den femte uken, du drikker koffeinfri!

Advarsler

 • Koffeinfri kaffe inneholder en minimal grad av koffein. Selv om det kan fungere som et springbrett, innser at fortsetter å konsumere koffeinfri kaffe utgjør ikke slutte koffein. Hvis du liker varm drikke, se i stedet for ingen koffein produkter som urtete eller supper.
 • Med hodepine er den vanligste (og alvorlig) symptom, se opp for koffein laced hodepine rettsmidler, for eksempel excedrin. Interessant, er koffein en ingrediens i mange av de mest brukte reseptbelagte smertestillende tabletter for hodepine.
 • Koffein er nå lagt til brus som i det siste hadde ingen koffein. Sunkist Orange har 41mg. Ikke anta root beer er koffein-fri; Barq Root Beer har 22 mg av koffein i den.
 • Det er koffein i mange drinker, ikke bare de mørkeste som kaffe og cola. Hold klar av energidrikker og være forsiktig med te. Du bør lage en vane å sjekke ut ingredienser av hva du spiser og drikker slik at du ikke sabotere din innsats.
 • Sjokolade og andre kakao derivater inneholder koffein. Hvis du er seriøs om å få ut av sentralstimulerende midler, kan du vurdere å slutte sjokolade også. Koffein konsentrasjonen er direkte relatert til den mørke sjokoladen. For eksempel vil en melk-sjokolade har mye mindre koffein enn en mørk sjokolade bar.