Wkeno

Hvordan å hoppe over steiner


Hvis du noen gang ønsker å være en seriøs utendørs person (eller i det minste har utseendet av en), så må du vite hvordan du skal hoppe over steiner. Selv om du ikke slå Guinness World Record for 51 hopper i ett kast vil du sannsynligvis imponere barn når du hopper over steiner som en proff.

Trinn

Hvordan å hoppe over steiner. Finn en stort sett flat vannflaten med en god tilførsel av bergarter.
Hvordan å hoppe over steiner. Finn en stort sett flat vannflaten med en god tilførsel av bergarter.
 1. 1
  Finn en stort sett flat vannflaten med en god tilførsel av bergarter. Bredden av innsjøen eller rolige partier av elvene er best. Ocean strender er ikke bra på grunn av bølgene (men liten) med mindre det er en veldig rolig dag. Hvis du velger å hoppe over steiner på grov vann, må du tilpasse din teknikk for å bruke en litt tyngre stein, som er mer sannsynlig å pløye gjennom en bølge og opprettholde en stø kurs.
 2. 2
  Velg rock. Se etter en tynn, flat og rund stein på størrelse med håndflaten din, som er akkurat tung nok til å være immun mot vind og turbulens, men likevel lett nok til å være med nøyaktighet. Prøv å finne den tynneste stein mulig. Den jevnere og flatere steinen, jo bedre vil hoppe over overflaten av vannet uten å bryte overflatespenningen. Men innrømmer verden rekordholderen for rock hoppe som en helt rund og glatt stein er for glatt å holde, han foretrekker en stein med en chip eller et brak som han kan gripe slik at han kan få mest spinn. Det er også mulig at en stein med mange små groper på overflaten reduserer vann-drag på samme måte som de mange gropene på en golf ball reduserer luftmotstanden. Prøv ut forskjellige typer stein og se hva som fungerer best for deg.
 3. 3
  Sette pekefingeren mot kanten av stupet. Hold de flate sidene av rock med tommelen på den ene siden og langfingeren på den andre. Dette er bare én måte å holde steinen, det som teller, til syvende og sist, er at du kan sende steinen spinne i en rett linje med den flate enden nesten parallelt med vannet.
 4. 4
  Stå med føttene skulder bredde hverandre vendt sidelengs til vannet, med din ikke-dominant side nærmest vannkanten. Krangel ned i nærheten av vann, slik at når du kaster, vil stein være nær parallelt med overflaten av vannet. Forskere har funnet ut at den ideelle vinkelen mellom steinen og vannet er 20 grader, noe mindre enn det, og friksjonen bremser det ned, noe mer enn det, og det skjærer vannet og synker. Hvis du er høy, kan du finne deg selv å gjøre vinkelen for bred, og da kan du kompensere ved å kaste stein raskere.
 5. 5
  Smekk med stein over overflaten med en skarp bevegelse av håndleddet. Det ligner på å kaste en frisbee. Kast det så fort du kan uten å miste formen. Vinkel og spinn er viktigere enn hastighet. Verden rekordholderen har blitt observert å ansette en baseball pitcher windup med en sidearm utgivelse og en sterk oppfølging gjennom.
 6. 6
  Fortsette å prøve. Hvis steinene spretter av vannet og gå høyt opp i luften, er du sannsynligvis kaster den ned for nær deg (lage en vidvinkel mellom steinen og vannet), prøv å kaste den så den første skip er lengre borte fra deg. Det er fordi kraften av vannet skyver stein opp, og med for mye makt, går det for langt opp da kommer ned i spiss vinkel og synker. Hvis du kaster det for langt, men vil steinen "surfe" på overflaten av vannet (i stedet for skip), og friksjonen blir bremse rockens momentum og få den til å synke.Videoer

Den første videoen fokuserer på teknikk, mens den andre videoen viser rekordstore 51 hopper.

Tips

 • En stein med en buet kant vil noen ganger treffer vannet og gå en annen retning, som en boomerang.
 • De virkelig lette og små steiner hoppe flere ganger og gå videre, men en middels vekt vanligvis fungerer best for nybegynnere.
 • Noen mennesker finner backhanded metode for stein hoppe enklere. Stå vendt sidelengs til vannet, men denne gangen har den dominerende hånden nærmest vannkanten. Flick med baksiden av hånden din mot vannet, som om du spredning fuglefrø.
 • Virkelig store steiner, som springbrett størrelse, kan noen ganger bli hoppet med backhanded metoden med begge hender, men de trenger ikke gå så langt.
 • Det er mange navn for denne populære tidsfordriv:
  • British - stein skimming eller ender og Drakes
  • Irish - stein skiffing
  • Dansk - smutting
  • Tysk - Steinehüpfen
  • Fransk - Ricochet
  • Persisk - (sori
 sori 
  • Svensk - Kasta
 macka "Kaste en sandwich" 
  • Norsk - Kaste
 fiskesprett 
  • Tsjekkisk - "házení Ząbek", frosker kaste
 • Du må finne en flat liten stein og kaste den så den flate siden av steinen treffer vannet.

Advarsler

 • Ikke rett steiner mot mennesker eller dyreliv.