Wkeno

Hvordan å indusere mareritt

Vil ha noe litt mer originalt enn Dawn of the Dead IVIXXXXXIIM? Prøv et mareritt! Tro det eller ei, noen mennesker liker at hjerte-racing, kald svette, wake-du-up-the-middle-of-the-night, hele kroppen rister kortvarig følelse av terror som de sitter bolt-oppreist i sengen. Ingenting kan skremme deg som din egen sub-bevisste sinn!

Trinn

Hvordan å indusere mareritt. Tenk på hva det er som gir deg mareritt.
Hvordan å indusere mareritt. Tenk på hva det er som gir deg mareritt.
 1. 1
  Tenk på hva det er som gir deg mareritt. Betyr ser Chuckie gi deg frysninger? Vil Harry Potter og Mysteriekammeret deg lyst til å gjemme seg under sengen din og aldri komme ut? Kanskje det er noe så enkelt som å snakke i forsamlinger! Før du går til sengs, utsetter deg for noe skummelt. Slå av lyset og se at screamer du har vært redde. Les noen kapitler i den siste bestselgeren av din favoritt horror forfatter. Bruk litt tid å gå over presentasjonen, fantasere om hvordan det vil gå. Gå til sengs umiddelbart etterpå. Ikke gi hjernen din en mulighet til å distrahere seg selv ved å se på et annet vis, eller å lese en annen bok.
 2. 2
  Øke natrium og krydder før sengetid. Mange synes å spise salt eller krydret mat før sengetid kan gjøre sine drømmer både levende og skremmende. Har litt popcorn med at scary movie, knaske på en pickle eller noen oliven mens du nyter den siden-turner, eller knase noen pretzel pinner som du går gjennom presentasjonen. Bedre ennå, kombinere salt og krydder med noen tortilla chips med ekstra hot salsa. Ikke gjør det til en vane, skjønt. Det er ikke en god idé å regelmessig spise junk food, spesielt før sengetid.
 3. 3
  Ta en vitamin b6 tablett en time eller så før sengetid. B6 har vist seg å øke intensiteten av drømmer, noe som gjør dem både mer levende og mer minneverdig.
 4. 4
  Command at drømmen! Som du sovner, fortell deg selv hva du ønsker å drømme om. Auto-forslag kan være et kraftig verktøy. Det fungerer ikke alltid, men når den gjør det kan virkelig overraske deg. Dessuten gjør vondt ikke å prøve!
 5. 5
  Start en drøm journal. Ha en notisbok og penn ved sengen og skrive ned alle dine drømmer så snart du våkner. For noen grunn, drømmer raskt forsvinne fra våre minner. Skrive dem ned så snart du våkner vil hjelpe deg å huske detaljer. Pass på å skrive alle dine drømmer ned, ikke bare de dårlige. Holde en drøm journal vil hjelpe deg å indusere drømmer og husker dem.
 6. 6
  Fortsette å prøve. Hvis du ikke har en mareritt, holde på den. Det menneskelige sinn er svært komplekst, og du kan ikke ha det mareritt for en stund. Noe er bundet til å skremme deg før eller senere!

Tips

 • Drømmer kan låse opp mange svar på livets spørsmål. Auto-foreslå hjernen din til å hjelpe deg med å tyde noen av dine tøffere dilemmaer. Du vil finne deg ofte allerede vet svarene.
 • Pass på at du ikke skremme deg selv så mye du kan ikke sove!

Advarsler

 • Ikke ta mer enn produsentens anbefalte dosering av vitamin B6, kan så ekstremt høye doser ha negative helseeffekter.
 • Induserende mareritt bør være en del tid hobby på de fleste. Ditt sinn er ikke et leketøy. Det vil gjenspeile hva du utsetter det til (søppel inn, søppel ut!). Hver gang du mate hjernen din noe negativt, mate det noe positivt neste dag.
 • Øke din natrium inntaket vil ha negative effekter på helsen din, som vil ta i kalorier før søvn. Ikke gjør det til en vane.
 • Indusere mareritt er noe bare for folk som er relativt mentalt stabil. Hvis du noen gang har blitt diagnostisert med en psykisk lidelse eller hvis du tar medisiner for å bidra til å balansere din mentale tilstand er denne aktiviteten ikke for deg.
 • Fokuserer for mye på visse tanker kan være usunn. Hvis du finner du blir paranoid eller besatt, få hjelp med en gang. Snakk med en venn, familiemedlem eller rådgiver.