Wkeno

Hvordan har en kjølvannet induserte klar drøm (WILD)

En kjølvannet induserte klar drøm, aka WILD, er når du blir trukket inn i en drøm som samtidig er fullt bevisst og oppmerksom på at du er der. Dette gjør at du kan utforske ubegrensede muligheter og leve ut fantasier du bare har forestilt!

Trinn

Hvordan har en kjølvannet induserte klar drøm (WILD). Sett en vekkerklokke som vekker deg opp etter ca 5 timers søvn.
Hvordan har en kjølvannet induserte klar drøm (WILD). Sett en vekkerklokke som vekker deg opp etter ca 5 timers søvn.
 1. 1
  - Merk - WILDS utføres ved å våkne deg opp om natten, fallende deretter kontrollert i søvn igjen som det skjer med deg ved full bevissthet. Det er også mulig å bruke WILD teknikken, når du går til sengs og du ikke er altfor trøtt (trinn 3, avslappende, er vanskeligere), og hvis du er naturlig våknet opp om natten eller tidlig om morgenen.
 2. 2
  Sett en vekkerklokke som vekker deg opp etter ca 5 timers søvn. Dette gjøres for å vekke deg i en senere REM (Rapid Eye Movement) drøm syklus der WILD har vist seg å arbeide oftere enn tidligere i natt.
 3. 3
  Slapp helt av. Umiddelbart etter å ha våknet bør du være helt avslappet hvis du ikke flytter, men gi slipp på all muskelspenning. Fokus på hver del av kroppen din starter med pannen din og flytte ned til tærne. Noen spenning eller ubehag i kroppen din vil distrahere deg fra Wilding.
 4. 4
  Neste du bør begynne å se merkelige mønstre og farger eller forvrengte bilder blinkende i øynene. Igjen dette er normalt, men vi ser ikke dette når vi er normalt å sove fordi vi ikke er i en REM perioden. Ikke fokuser på disse bildene, og ikke prøve å kontrollere dem.
 5. 5
  Snart vil du begynne å se mer visuelle bilder som steder og hendelser. Ikke prøv å aktivt kontrollere disse. Bare passivt se og fortsette din bevissthet om at du drømmer. Hva du ser er hypnogogic billedspråk, som er bildene ses direkte før vi går en drøm og er hvordan drømmen former.
 6. 6
  Til slutt bildene vil virke svært ekte. Du vil også trolig finne at du ikke kan flytte, eller høre en summing eller summende støy. Opplever dette forteller deg at du er nær klarhet. Dette er den vanskeligste tiden å bli klar, men du må fortsette å fortelle deg selv at du drømmer, og være klar over at du bare drømme. Dine sanser vil bli en del av drømmen din, og du vil være i stand til å føle, lukte, smake, høre, etc. På dette punktet er du nå drømmer, og forhåpentligvis helt klar.

Tips

 • Også prøve å spinne når du er klar. Det vil øke din forståelse og få deg balansere.
 • Minne deg selv om at du ønsker før du sovner vil vanligvis få klare drømmer å skje oftere.
 • Umiddelbart etter inn i drømmen er det ofte nyttig å ikke kontrollere noe for en kort tid fordi det lar hjernen din til drømmen.
 • Gni hendene er en effektiv måte å gi drømmen stabilitet og gjøre det mer realistisk umiddelbart etter å skrive det.
 • En rask måte å komme til grensen mellom bevissthet og søvn er å lese en bok eller lytte til musikk. Så, akkurat når du føler deg super trøtt, stopp. Deretter prøve å tenke på hva du ønsker å drømme om.
 • Mens i en drøm kan du ikke få panikk eller vil du være våken igjen i en svette. Bo rolig er nøkkelen.
 • Beroligende musikk eller frigjøre spenninger i musklene før du drar for å sove kan gjøre kroppen sovner raskere, indusere klare drømmer raskere.

Advarsler

 • Ikke drikk kaffe eller brus eller noe som vil holde deg våken før du prøver en klar drøm. Dette bør bare brukes hvis du ikke kan synes å bli bevisst fordi du er for sliten.

Ting du trenger

 • Vekkerklokke
 • en iPod alarm er svært nyttig som alarmen slås av raskt betyr at du ikke trenger å flytte noen muskler til å slå den av. Dette vil øke sjansene dine for søvnparalyse
 • Tålmodighet