Wkeno

Hvordan man skal håndtere mistilpasset dagdrømming

Mistilpasset dagdrømming er et psykologisk problem som får en til å kaste bort bort unormale, ekstreme mengder tid på å gjøre ingenting, men dagdrømmer. Det har forstyrret livene til mange, men det kan bli utkjempet.

Trinn

Hvordan man skal håndtere mistilpasset dagdrømming. Vær oppmerksom på at mange leger ikke anerkjenner at MD eksisterer.
Hvordan man skal håndtere mistilpasset dagdrømming. Vær oppmerksom på at mange leger ikke anerkjenner at MD eksisterer.
 1. 1
  Vær oppmerksom på at mange leger ikke anerkjenner at MD eksisterer. Det er bare å bli undersøkt, men mye dokumentasjon finnes på nettet for de som har problemet.
 2. 2
  Se etter skiltene. Har du dagdrømmer nesten overdrevent (dvs. kan du kaste bort hele timer å gjøre ingenting, men dagdrømmer?) Har du begynne å utføre det man webmaster kalt "fantasy planlegging" (lage urealistiske planer om hva du skal gjøre i fantasy situasjoner)? Har du lagt merke til at du tempoet gulvet eller utføre andre aktiviteter nesten tvangsmessig (rocking i en stol, tappe foten)? I så fall kan du ha mistilpasset dagdrømming.
 3. 3
  Ikke bli skremt hvis din dagdrømmer er ganske komplisert. De som virkelig har mistilpasset dagdrømmer ofte har fantasier som er sammenlignbare med en roman eller en film plot.
 4. 4
  Ingen vet hva som forårsaker mistilpasset dagdrømming, selv om noen, men ikke alle, folk som har det har hatt noen form for traumer i livet sitt.
 5. 5
  Forstå forskjellen mellom mistilpasset dagdrømming og schizofreni. En schizofren mener ofte sine dagdrømmer er reelle og vil se, hallusinere, elementer av dagdrøm deres. Noen med mistilpasset dreaming forstår forskjellen mellom fantasi og virkelighet, de rett og slett har problemer med å stoppe dagdrømmer og fokusere på vanlige oppgaver.
 6. 6
  Begynn å gjenkjenne triggere. Triggere er aktiviteter som du utfører føre som dagdrømmer. Å ha mistilpasset dagdrømming viser en høy proneness til fantasy. Noen eksterne faktorer som kan føre til at du begynner å dagdrømmer inkluderer å spille dataspill, høre på musikk, se på TV og film, eller lese bøker. Noen interne faktorene er å være ensom, sliten, stresset, eller sulten. Du trenger ikke å unngå disse tingene helt, ikke alle av dem kan være, men du bør begrense eksponeringen for dem. I det minste, når du først starter dagdrømmer prøve å ta notis av hva som forårsaket det. Innse at du dagdrømmer fordi du er trist / nettopp ferdig med en flott film / whatever.
 7. 7
  Sett deg små mål. Dessverre hele verden stopper ikke fordi du heller vil være dagdrømmer. Gi deg selv små, oppnåelige mål. Hvis målet er for stort vil det være all den lettere å gi opp og holder på å dagdrømme. Hvis du trenger å vaske hele huset, starter bare ved å tørke av speilet på badet eller å sette de skitne klærne i skittentøyskurven.
 8. 8
  Ta det med ro på deg selv. Ikke slå deg opp fordi du ikke ser ut til å få så mye gjort som andre mennesker. Innse at du har et problem og være stolt av hva du klarer å få gjort. Du må elske deg selv mer enn noen gang.
 9. 9
  Vurdere å se en psykiater eller terapeut. Siden MD ikke er godt undersøkt på dette punktet, kan de ikke har hørt om det. Men du vil få mulighet til å snakke med noen om det og jobbe gjennom problemene, som i sin tur kan bidra til å bringe dagdrømming ned. Mange er flau over å være i terapi, men husk det er ingenting galt med å få den hjelpen du trenger.
 10. 10
  Ikke gi opp! Du vil ha gode dager. Du vil ha dårlige dager. På dårlige dager kan det virke som om du har gjort noe i det hele tatt å hjelpe deg selv. Husk at du har gjort ting for å hjelpe deg selv og akseptere at bare fordi du har en dårlig dag eller skli opp betyr ikke at du har sviktet. Bare holde fremover.
 11. 11
  Det er et nettsted med mye informasjon om mistilpasset dagdrømming, inkludert mulige behandlingsalternativer, er tittelen på nettstedet: Er du Dagdrømmer Your Life Away? Dette er en av de mest kjente og eldste sider om mistilpasset dagdrømmer på internett.

Tips

 • Det er et nettsted som heter Wild Minds hvor du kan diskutere MD med andre mennesker som har det.
 • Dele problem med andre kan hjelpe deg å erobre problemet eller kan hjelpe dem til å forstå. Men vær forsiktig med hvem du fortelle. Se Advarsler for mer informasjon.

Advarsler

 • Aldri begynne å tvile sunn fornuft. Dette er en mindre psykisk lidelse, og være forsiktig for å unngå å blåse den opp.
 • Du har kanskje lest denne artikkelen, og antok at du har dette problemet. Innse at de fleste mennesker plaget med MD ikke kan utføre oppgaver på en dag, og noen av dem kan ikke lett å komme ut av sengen. Bare nyter dagdrømming kvalifiserer ikke som MD, men det viser en mangel på fokus og oppmerksomhet. Heldigvis er dette lett å fikse.
 • Tenk nøye før du deler ditt problem med noen. Noen mennesker tror ikke mistilpasset Dagdrømmer eksisterer, og hvis du forteller alle du kjenner vil det bare komme av som du ønsker oppmerksomhet.
 • Aldri noensinne slå til alkohol eller narkotika. Ikke bare er de farlige, med MD å være høy eller drukket, eller kommer ned fra å være høy eller drukket kan utløse mer dagdrømming. Det er veldig enkelt for en mistilpasset dagdrømmer om å bli avhengige av mens du prøver å stoppe dagdrømmer.