Wkeno

Hvordan du slår et mareritt til en god drøm

Er du lei av å ha vonde drømmer? Ønsker du å komme over din frykt og ha gode drømmer for en gangs skyld? Også denne guiden skal hjelpe deg å slå mareritt til gode drømmer som du vil huske!

Trinn

Hvordan du slår et mareritt til en god drøm. Innse at alt som truer deg i drømmen din kan faktisk ikke skade deg.
Hvordan du slår et mareritt til en god drøm. Innse at alt som truer deg i drømmen din kan faktisk ikke skade deg.
 1. 1
  Se rundt deg. Hva skremmer deg? Kan det være Freddy eller Jason? Noen skremmende skrekkfilm karakter? Skjønner hva du er redd for.
 2. 2
  Innse at alt som truer deg i drømmen din kan faktisk ikke skade deg. Du har makt til å stoppe dem.
 3. 3
  Ta affære. Si til truende skapning, "Du er ikke ekte!" eller "Du kan ikke skade meg!" Smile til dem stolt, og de vil forsvinne. Du har blitt kvitt din frykt!
 4. 4
  Forstå det for deg å snu ting rundt og gjøre drømmen slik du vil ha det til, bringe noe inn i drømmen din som du ønsker. Husk, dette er ikke det virkelige liv, er denne verden i tankene dine, slik at du kan gjøre din drøm til alt du vil den skal være hvis du virkelig vil!
 5. 5
  Tenk på noe som gjør deg glad. For eksempel, hvis du ønsker å si hei til din beste venn, kan du. Si din beste venns navn er Rose. Si navnet hennes. Hun skal vises i drømmen din!
 6. 6
  Gjøre hva du vil i drømmen din. Se på TV, gå til din venns hus, selv hoppe ut av en høy overflate og fly hvis du ønsker en eventyrlig drøm!
 7. 7
  Fortell andre personer du kjenner som har hatt mareritt det siste hvis du ønsker det. Du kan være i stand til å hjelpe dem!

Tips

 • Hvis du elsker å bade, eller du bare elsker vann, forestille seg en elv eller svømmebasseng, kan det se ut foran deg! Hvis du allerede er på ett av disse områdene, flott! Du er på en god start! Sørg for å ha god selvtillit. Gå under vann i noen minutter. Du bør være i stand til å puste under vann! Klart vann fungerer som regel best.
 • En annen metode er å forestille din favoritt Video Game tegn (for eksempel Link, Samus, Aran, Sonic the Hedgehog, Shadow the Hedgehog, prinsesse Zelda, Waluigi, etc) skal vises i drømmen for å hjelpe deg. Du trenger ikke å gjøre dette med superhelter, though. Forestille din mor eller Chuck Norris gi heslig skikkelsen en solid juling kan fungere like bra, om du så vil.
 • Bring i glade ting til dine drømmer.
 • Hvis du er på et område hvor du kan gjøre flips, en trampoline, for eksempel knipser gjør vil være mye enklere for deg siden du er i en drøm! Det synes å være mindre tyngdekraft i drømmer i mange tilfeller! Du kan til og med fly hvis du hoppe høyt eller av en høy bygning.

Advarsler

 • Vær forsiktig når du hoppe av høye bygninger, hvis du faller og krasjer i bakken, det mest sannsynlig ikke vil skade, men du kan våkne opp med en merkelig følelse. Sørg for å ha tillit til en drøm ved å hoppe eller fly, vil dette øke sjansene dine for å ha et godt resultat når du kommer ned til bakken.