Wkeno

Hvordan å våkne opp fra en vond drøm

Det har skjedd. Det er en fryktelig drøm og du trenger for å komme ut av det. Du kan kjøre vekk fra en kylling med en bazooka, men du vil fortsatt tror det er ekte når du drømmer. Her er hvordan å unnslippe mareritt.

Trinn

Hvordan å våkne opp fra en vond drøm. Innser at dette er en drøm, og ingenting kan skade deg.
Hvordan å våkne opp fra en vond drøm. Innser at dette er en drøm, og ingenting kan skade deg.
 1. 1
  Innser at dette er en drøm, og ingenting kan skade deg. For å gjøre dette, kan det hjelpe å forsøke noe du aldri kunne gjøre i det virkelige liv.
 2. 2
  Se deg rundt og se noe utenom det vanlige. Hvis du finner noe, sier en flygende gris, tenke på det og innser at dette aldri ville skje i det virkelige liv. Dette kan hjelpe deg å våkne opp hvis du innser at du drømmer.
 3. 3
  Bestem om du ønsker å unngå eller ansikt gjenstand for frykt.
 4. 4
  For å unnslippe drømmen til en annen drøm, prøv å se ned og begynner å spinne på plass. En serie bilder skal blinke ved, og dette vil vanligvis endre drømmen scene uten å vekke deg.
 5. 5
  Først av alt, prøv standard wake up prosedyre. Kaste hodet bakover, og prøver å åpne øynene. Konsentrer deg om å våkne opp, og bruke så mye viljestyrke som du kan mønstre. Ikke bekymre deg hvis dette ikke virker - noen mennesker kan bare ikke gjøre det ganske så raskt.
 6. 6
  Hvis det forrige trinnet fungerte ikke, prøv å kontrollere dine drømmer. Hvis du ikke er helt og fullstendig klar, dette sannsynligvis ikke vil fungere. Bare prøv å teleportere (igjen, ekstrem mental viljestyrke) til et sted med en gigantisk vekkerklokke eller wake-up maskin, og gjøre hva du trenger.
 7. 7
  Hvis du bare ønsker å våkne opp, prøve å lese noe sånt som en bok eller et tegn. Ikke "bare vet" hva det står, konsentrere seg om ord og bokstaver. Dette aktiverer vanligvis en del av hjernen som er deaktivert i REM søvn. Dette er den samme grunnen til at du ikke må få panikk hvis du ikke er så smart i drømmer som du er i det virkelige liv.
 8. 8
  Blink! Lukk øynene og vent noen sekunder før re-åpne dem. Siden øynene er allerede stengt i det virkelige liv, noen ganger når du åpner øynene i en drøm du åpner dem i det virkelige liv, våkner du opp. Du må kanskje gjøre dette flere ganger før det fungerer.
 9. 9
  Klassikeren: Knipe selv. Det fungerer for noen mennesker.
 10. 10
  Sviktende alle de ovennevnte, kan du forsøke å fly bort. Dette vil signalisere at du er i en drøm for hjernen din. For å gjøre det, bare hoppe og prøve å, vel, fly!
 11. 11
  Slutt å tenke på marerittet. Lukk øynene, tett og prøve å tenke på den virkelige verden. Tenk på din seng rom scene, er som hva liker det når du våkner. Snakk for deg selv, og nå prøver å åpne øynene. Du vil føle at øynene dine er faktisk limt sammen. Bare konsentrere seg om den virkelige verden.
 12. 12
  En annen utvei er å klatre opp på en eskalert bakken (ex: toppen av en trapp, en klippe) og bare hoppe av.
 13. 13
  Kjør rett inn i en vegg. Du vil ikke bli såret, men du vil våkne opp. Eller kjøre inn i fienden og la ham / henne spise eller skade deg. Du vil ikke dø eller skade som godt, men du vil våkne opp.
 14. 14
  Hvis du er i stand til å snakke i drømmen din (noen ganger du ikke kan): Hold si "Wake Up!" om og om igjen.
 15. 15
  Hvis alt annet mislykkes, forsøke å drepe deg selv i drømmen. I motsetning til alle mytene, vil dette ikke drepe deg i det virkelige liv. Prøv noe. Enten det kaster deg selv i en berg-og dalbane eller kutte av ditt eget hode, finne ut en måte.
 16. 16
  Hvis det ikke fungerer, bare vent til et visst punkt før drømmen ender. For de fleste fungerer det.
 17. 17
  Hvis det virker som drømmen vil aldri slutt, bare kjøre.
 18. 18
  Husk nå, med mindre du har en veldig spesiell lidelse, vil du ikke være i stand til å føle smerte i drømmeverden. Så det er ok hvis drømmen figuren fanger deg.

Tips

 • Husk at du må avhenge av din egen fantasi også. Det er viktig. Ditt sinn må jobbe med prosessen.
 • Vet at dette er en drøm, og ingenting kan skade deg.
 • Wikimedia Commons har en utmerket bok om Lucid dreaming som kan være relevant.
 • Tenk deg en nøkkel. Så tenk å åpne en dør med den tasten.

Advarsler

 • Ikke prøv dette om og om igjen hvis det ikke fungerer.