Wkeno

Hvordan skal våkne fra drømmen din

Har du noen gang vært i en klar drøm, som raskt forvandles til et mareritt? Selv når du er klar over at du drømmer, noen ganger er det på et så lavt nivå at du ikke kan manipulere hva som skjer. De fleste mennesker har hatt drømmer som dette, men hvis de skjer altfor ofte, her er hvordan å våkne opp.

Trinn

Hvordan skal våkne fra drømmen din. Prøv å innse at du faktisk drømmer.
Hvordan skal våkne fra drømmen din. Prøv å innse at du faktisk drømmer.
 1. 1
  Prøv å innse at du faktisk drømmer. Det er mye vanskeligere å våkne opp hvis du tror dette er alt egentlig skjer med deg. Prøv å påpeke ting som skjer som ikke kan muligens skje i det virkelige liv, eller ting som bare ikke føles riktig. Faktisk kan du ha en klar drøm hvis dette skjer, kan du selv endre et mareritt for en god drøm på denne måten, kan du prøve å gjøre ting du alltid har ønsket å gjøre, vil det ikke være noen konsekvens i drømmen din. Noen ganger selv om du innser at du drømmer det vil være vanskelig å våkne opp, og jeg anbefaler ikke å flakse med armene rundt for å gjøre det, så vil du sannsynligvis ende opp i en merkelig, halvt drømmetilstand flakse rundt i sengen skremmer mennesker.
 2. 2
  Forsøk på å manipulere mareritt unna. Noen mennesker er bedre på dette enn andre, og det er greit hvis du synes det er vanskelig. Det tar mye trening for å fullt mestre denne ferdigheten. Når du har innsett at du er i en drøm, kan du endre ting som skjer, og gjøre de skumle hendelser forlate mareritt. Dette er bedre enn fullt våkne deg opp hvis du fortsatt ønsker å fortsette å sove, eller hvis du likte den drømmen du hadde. Tenker på hva du vil skal skje. Hvis du hadde et mareritt hvor du så valpen bli drept, holder å si til deg selv: "Hunden min vil slå opp morderen, og kjøre inn i armene mine". Dette bør skje umiddelbart uten repetisjon hvis du tror det hardt nok.
 3. 3
  Våkn opp hvis du ikke kan endre drømmen. Hvis du har et mareritt hvor du er i et hus som er i brann, og du kan ikke sette ild ut, er det på tide å forlate. Du bør legge merke til at når du roper om hjelp i drømmen din, er det mer av en svak hvisking som ikke gjør en lyd. Dette er fordi munnen er ikke åpen i det virkelige liv. Du er faktisk ikke aktivere stemmebåndene eller ved hjelp av luft, så ingen lyd faktisk kommer ut. Tenk deg selv, "Jeg kommer til å faktisk ringe etter hjelp '. Noen mennesker får følelsen av hjernen reagere med et nei. Fortsett å fortelle hjernen din at du faktisk vil ringe ut for å få hjelp til følelsen forsvinner. Dette er vanligvis den andre eller tredje gang. Så, si noe. Du vil merke at det virker hardere enn vanlig, og det er fordi du faktisk bruker stemmebåndene. Denne gangen skal en støy komme ut, og du bør våkne opp, innse at det hele var en drøm.
 4. 4
  Prøv å våkne opp igjen. Hvis du fortsatt ikke kan våkne opp, og at brannen kommer nærmere og nærmere, er det tid for Plan B. Har du noen gang lagt merke til at du ikke blinke i drømmene dine? Det er enkelt: prøv å blinke. Dette er ganske enkelt, og kommer i hendig hvis du har en virkelig skremmende mareritt. I drømmen, bør øynene lukke, og når du åpner dem, vil de være åpne i det virkelige liv. Du vil sannsynligvis være våken da. Hvis det ikke fungerer første gang, lukket øynene lukket, hold dem der i noen sekunder, deretter sakte åpne dem.
 5. 5
  Prøv humping selv. i drømmen din, riste deg selv så mye at det har en effekt på deg i det virkelige liv. Når du skal sove, og du har ofte mareritt, sove i en posisjon som er lett å "sparke" bena, i drømmen, virkelig sparke bena i drømmen som ville forhåpentligvis vekke deg.

Tips

 • Når dør i drømmen din, en god mengde tid, rett før du dør i drømmen, våkner du opp i det virkelige liv.
 • Den blinkende trinnet er vanligvis lettere enn vokal trinnet, så hvis dette er første gang i en drøm prøver å våkne opp, at man er enklere.
 • Manipulere marerittene er det vanskeligste, men er en god ferdighet hvis du er lei av å måtte fullt våkne.

Advarsler

 • Dette er om drømmen skjer fortløpende, hvis dette skjer, bør du oppsøke lege umiddelbart.