Wkeno

Hvordan takle din modning kroppen (menn)

Puberteten kan være en veldig forvirrende og pinlig tid for alle som går gjennom den. Mange folk ikke innser det, men gutter også gå gjennom noen harde tider i puberteten og vet ikke hva jeg skal gjøre i løpet av denne tiden. Du kan bortfalle mellom perioder av å være et barn til øyeblikk av voksen tenkning og atferd. Det vil være normalt å føle seg forvirret i disse tider. Her er en artikkel om hvordan du kan hjelpe deg gjennom denne forvirrende stadium i livet ditt.

Trinn

Hvordan takle din modning kroppen (menn). Vet at puberteten er helt normalt!
Hvordan takle din modning kroppen (menn). Vet at puberteten er helt normalt!
  1. 1
    Vet at puberteten er helt normalt! Alle som er i deres (pre) tenåringer begynner å gå gjennom puberteten. Du er ikke den eneste som går gjennom dette, så ikke vær nervøs. Og husk, starter alle puberteten i ulike aldre!
  2. 2
    Kroppen din vil forandre Akkurat som en ung kvinne, vil kroppen gå gjennom ulike endringer.
  3. Kroppshår-du vil vokse kroppshår på mange forskjellige steder av kroppen din. De fleste menn vokser kroppshår på brystet sitt, ansikt / nakke, armer / armhulene, beina, og de ​​private områdene. Ikke bekymre deg hvis du ikke vokse hår på et bestemt sted, avhengig av din genetikk, noen ganger du ikke vil vokse eller utvikle hår på et bestemt sted på kroppen din.
Privat område-det vil bli endringer i ditt private område. Du vil vokse kjønnshår og din mannlige anatomi vil utvikle seg videre. kroppsfasong-som menn moden, vil de vokse høyere. Du vil også utvikle visse muskler naturlig. stemme endring-vanligvis den mest pinlige tid i puberteten av menn er når stemmen din begynner å endre. I begynnelsen vil det være squeaky og skjelven, men snart vil det utdype og stabilisere seg. hudforandringer og kroppslukt-som du modnes, vil det være en periode hvor du vil utvikle akne på ulike deler av kroppen din. Dette kan enkelt kontrolleres med de riktige matvaner og daglig vask. Kroppslukt skjer med både menn og kvinner, kan dette enkelt kontrolleres ved daglig vask og bruk deodorant. Body spray og Köln er en valgfri løsning også.
3
Du vil bli mer bevisst på seksualiteten din. Seksuelle fantasier vil begynne å okkupere tankene dine fra tid til annen. Vær komfortabel med denne følelsen, og ingen grunn til panikk hvis følelsene virke merkelig eller ute av normen. Det er i denne fasen at gutter blir mer klar over sine seksuelle preferanser.
4
Setter pris på din emosjonelle og fysiske uavhengighet. Du vil gradvis foretrekker å gjøre ting på egen hånd, vekk fra foreldre, søsken og andre familiemedlemmer. Denne emosjonelle endringen er en forberedelse til voksenlivet. Godta denne overgangen som en del av å vokse opp prosessen. Bortsett fra fysiske kroppen endres, vil du også oppleve en endring på et følelsesmessig og kognitivt nivå.
5
Unngå å sammenligne deg med andre også går gjennom puberteten. Hver gutt blir annerledes og ved å forvente de samme endringene samtidig som de andre vil bare forvirre deg og få unødig angst.
6
Vær glad du går gjennom puberteten. Med puberteten, vil du ikke være stereotype som et barn, vil du få mer glede av onani, og mange andre fordeler.