Wkeno

Hvordan å lette depresjon med avspenningsteknikker

Når du føler deg trist, med eller uten grunn, og er du syk og lei av å føle denne måten uendelige, er det noen avspenningsteknikker som kan hjelpe deg til å ta ansvar igjen på en enkel og skånsom måte. Praktisere disse vil gjenopprette en liten grad av energi som du kan bygge gradvis føle deg bedre over tid. Aldri overdrive det og være skånsom mot deg selv så er det fortsatt en lang reise foran oss. Det hjelper også å akseptere at det er tider i livet når følelsen denne måten er helt normalt.

Trinn

Hvordan å lette depresjon med avspenningsteknikker. Få et papir og penn.
Hvordan å lette depresjon med avspenningsteknikker. Få et papir og penn.
 1. 1
  Få et papir og penn. Hygg deg og sette på noen myk og avslappende musikk. Som du sitte eller ligge komfortabelt lytte til mellow musikk, lage en liste over ting som du mener kan være medvirkende til depresjon.
 2. 2
  Prosjektet selv inn i fremtiden og hvordan du heller vil være enn de følelsene du opplever nå. Ta opp hver årsak til tristhet, kan du prøve å komme opp med løsninger som er knyttet til hvert element på listen din.
 3. 3
  Lær å gi slipp. Det vil snart bli klart at det er noen ting som aldri kan endres. For eksempel kan du ikke endre måten en annen person er, men du kan endre hvordan du samhandler med dem. Faktisk kan du velge ikke å samhandle i mange tilfeller. Eller, du kan ikke endre hva regjeringen gjør som en enkelt menneske, men du kan bli med andre og aktivere for endring gjennom fredelige og lovlige kanaler. For de tingene på listen som ikke er løsbar, enten komme opp med noe mer generell reaksjon som er aktiv eller ty til en selv-beskyttende og passiv respons som omfatter praktisere meditere for å la sorgen gå og aksept for at det er noen ting som kan aldri endres.
 4. 4
  Omgi deg med fredelige bilder, objekter og lyder. Tømme ut noen som kan forstyrre livet ditt. Spør venner og familie å bare ringe når det passer for deg eller skjerm vanskelige mennesker, slik at du bare kan møte dem når du føler deg sterk nok.
 5. 5
  Prøv avspenningsteknikker som en daglig rutine. Her er en foreslått enkel rutine som du kan prøve hvor som helst. Etter en tid vil du føle deg trygg på å modifisere etter behov:
  • Finn en rolig, ikke-forstyrrende sted der du ikke vil bli forstyrret.
  • Sitte rett opp med en ankel foran den andre.
  • Plasser oversiden av hendene på knærne.
  • La øynene lukkes helt eller halvveis - alt etter hva som føles mer behagelig.
  • Fokuser på pusten beveger seg inn og ut av kroppen din.
  • Telle ett på inhaleres og to på puster til du kommer til ti, deretter starte på nytt på en.
  • Når en tanke går gjennom hodet ditt, starte på nytt på en og fortsette å fokusere helt på pusten din.
  • Det vil trolig være vanskelig å sitte stille i begynnelsen, men etter å ha praktisert meditasjon i noen dager, bør du føle deg roligere og bedre i stand til å takle.
 6. 6
  Ikke unnlate å bruke avspenningsteknikker som en daglig del av livet ditt. De vil bære deg selv når du begynner å føle deg sterkere, husk at de er en kilde til styrke din i vår stressa verden.

Tips

 • Trene hver dag kan gjøre en stor forskjell i din emosjonelle helse. Endorfiner øke trivsel og gi deg en følelse av større energi. Trening hjelper til å rydde bort blues. Og bra er at trening kan være så enkelt som å gå tur med hunden eller så komplisert som å ta klasser. Så lenge du presse kroppen for å komme ut av brunst sin.
 • Slå opp yoga sentre i telefonboken eller på nettet for å se om å ta en klasse, eller sjekke ut en yoga video fra biblioteket eller YouTube.
 • Ofte vil du føle deg trist innlegg høytiden eller legg ferier. Realisere dette for hva det er - at du gjør en overgang tilbake til det virkelige liv, og det kan ta en uke eller to for å føle tilbake i rutinen.

Advarsler

 • Hvis du har symptomer på klinisk depresjon i mer enn to uker, kan du kontakte legen din om andre ting du kan gjøre.
 • Hvis du tenker på å skade deg selv eller andre, kaller den amerikanske selvmord hotline på 1-800-273-TALK.