Wkeno

Hvordan å slappe av som en katt

Føler uptight og uryddig? Tar ut sinne og frustrasjon på alt og alle rundt deg? Ta et blad ut av livet til en katt og lære å slappe av oftere, hvis du kan slappe av som en katt, vil du slutte å finne liv en slik rettssak. Her er noen metoder for å lære deg hvordan du skal slappe av som en katt.

Trinn

Hvordan å slappe av som en katt. Kos, klem, og nuzzle.
Hvordan å slappe av som en katt. Kos, klem, og nuzzle.
 1. 1
  Være medfølende med deg selv. Katter ikke slå seg opp over ikke å være vakker nok, akseptabel nok, ryddig nok, rik nok, frisk nok, eller smart nok. De trenger ikke stresse om tåpelige ting som uflaks. Katter bare komme videre med kjærlig seg selv slik de er.
 2. 2
  Avslutt rushing om. De eneste gangene en katt rushes om er når a) det er gøy å gjøre det (som å jage en humle) b) jakten har mat på slutten av det, eller c) når de jager hverandre, under paringstiden. Bortsett fra disse tre virkelig gode unnskyldninger, katter strekke ut, slappe av, slikke seg selv (OK, kanskje du ikke trenger å gå så langt), og sove.
 3. 3
  Meditere. Katter tar deg tid til å tenke på verden rundt dem og å bare være. Tid til å være en copycat.
 4. 4
  Øv katt yoga. Noen gang lurt på hvorfor noen øvelser krever at du "strekke som en katt"? Grunnen er enkel - katter virkelig og virkelig vet hvordan du skal til nytte. En katt strekker seg til å løse opp spenninger og gjenopprette smidighet på et øyeblikk. En katt strekker den rette veien, følg hennes leder.
 5. 5
  Gjemme seg. En katt som trenger pusterom ikke henger rundt. Hun går og finner et sted å henge ut og komme over det som er skrantende henne. Bortsett fra alvorlige skader og død, vil hun komme tilbake forynget for å ha holdt henne avstand. Du kan prøve dette også.
  • Lag din egen spesielle skjulested plass hjemme eller i hagen hvor du kan trekke seg tilbake til når det blir tøft. Gå dit, slikke sårene dine, og komme tilbake klar til å plukke opp der du slapp.
 6. 6
  Male nå og da. Greit, vi ikke male. Men vi ler og vi ikke gjør det ofte nok. Mang en katt kan settes av med bare forslag til en klapp, kos, eller behagelig sted. Og tilfredshet som kommer med pelsstell! Se lykke rundt deg, lurer på alt, og føler lykke. Og purr ler mye mer, på ting du har stoppet bemerker var morsomt, på ting som du alltid har funnet morsomt.
  • Gjør andre rundt deg til å le også.
  • Groom din kjære til å øke graden av tilfredshet - gi noen du elsker en massasje, en hårbørste eller kutt, en fot gni, eller en kile.
  • Gjør katten male. Inn, ut, inn, ut. Dyp og metodisk som kattedyr gjøre. Du trenger ikke å gjøre det rustne støy, bare hiv i brystet og puste ut sakte, som om du maler.
 7. 7
  Vær takknemlig for små ting. Som vi rushing av i jakten på perfeksjon og større og bedre ting, er dine katter svir i lengden på deilig grønt gress, plukker prestekrager fra hagen din, tygge katt leker strødd over gulvet, og skrape Daylights ut av din favoritt sofaen. De har alt de trenger, rett under sine små neser. Og så trenger du, det er bare at noen ganger du står for høyt over bakken for å legge merke til. Komme ned og bruke tid på å se din verden fra kattens perspektiv, og lære på nytt underverkene i din egen bakgård.
 8. 8
  Kos, klem, og nuzzle. Enten det er fordi du eller noen du elsker hatt en hard dag, eller fordi du er bare opptatt av å hjelpe en annen person slappe av, en god kos, klem, eller nuzzle vil alltid komme godt med. Hver katt vet dette, det er derfor de utfører disse omsorgsfulle ritualer regelmessig. Og du kanskje har lyst til toppen av det hele ved å gni deg på noens ben... eller kanskje ikke.

Tips

 • Katter gjør seg innhold på noen skrap av papir, tøy, malt, eller spot. Lære å slappe av uansett hvor du er, uansett hvilke utfordringer rundt deg, er en mektig fin teknikk for å lære og vil uten tvil bedre sjansene dine for god holdbarhet.
 • Ser katter er en form for avslapning i seg selv, ikke glem å ta deg tid til å slappe av ved å se på din sove, spille, boltret feline venner.
 • Lytte til en purring katt gjennom et stetoskop er også en stor avspenningsteknikk.
 • Finn den spesielle sted (for en katt er det sofaen eller et vindu) som gjør at du føle deg så komfortabel eller avslappet tilbake som en katt.

Advarsler

 • En avslappende menneske er et mål for en katt. Forvent din lolling om å være ledsaget av en bestemt katt sitter akkurat der du ønsker å plassere kneet, albuen, kropp, osv.
 • Mennesker og katter har svært ulike skjelettlidelser og muskuløs systemer. Hvis du virkelig prøve å strekke ut som en katt, kan du ende opp med alvorlig skade deg selv, noe som vil definitivt ikke hjelpe deg å slappe av. Stretching kan være bra, men sørg for å gå sakte, og lytt til kroppen din, hvis det gjør vondt, stopp, og ikke presse deg selv.
 • Ikke overdriv, det vil krype folk ut hvis du går hele veien og fungere akkurat som en katt.

Ting du trenger

 • Katter til inspirasjon
 • Avslappende plass