Wkeno

Hvordan å slappe av med yoga

Yoga er en vei til helse, velvære og indre lykke. Gjennom yoga, renser du din kropp og sinn systematisk, fjerne oppbygging av spenning (samskaras). Indre lykke resultatene fra denne, samt healing og pågående helse, og gir deg en sunn kropp og et positivt sinn. Videre vil du oppleve indre fred, uuttømmelig energi og mental klarhet. Du vil omfavne kjærlighet, glede og godhet. Å slappe av med yoga, her er hva du skal gjøre.

Trinn

Hvordan å slappe av med yoga. Løft opp begge bena i liggende stilling.
Hvordan å slappe av med yoga. Løft opp begge bena i liggende stilling.
 1. 1
  Finn riktig teknikk. Yoga gir en rekke teknikker. Den har teknikker for kroppen og tankene. Det er viktig at du øver hver yoga øvelse slik at det fungerer godt for deg. Hvis noe gjør vondt deg, utelate det. Hvis det fungerer bra for deg, holde gjør det. Du kan variere alle yoga øvelser kreativt - du må spørre deg selv hele tiden: "Hva trenger jeg nå hva som er bra for meg Hva utløser min spenning mest??"
 2. 2
  Ligg på ryggen.
  • Strekk høyre ben. For ett minutt, løft din strukket høyre ben, med tærne pekende mot hodet. Hold hodet hvilende på bakken. Meditere på høyre ben.
  • Deretter strekke venstre ben og løft den så langt som mulig, holde tærne peker mot hodet. Meditere i ett minutt på venstre ben.
  • Hold armene liggende avslappet på sidene under dette trinnet.
 3. 3
  Løft opp begge bena i liggende stilling. Hold tærne peker mot hodet.
  • Heve hodet mot føttene. Send en lysstråle fra tærne til hodet og tenke mantraet "Light".
  • Pust fra magen. Meditere i ett minutt i denne holdning.
 4. 4
  Gå inn i lyset positur. Rett begge bena til himmelen og støtte deg med hendene, fra baksiden. Puste ett minutt, slapper inn i kroppen.
 5. 5
  Rull ut fra stearinlys positur. Igjen, ta opp liggende stilling, og strekke på bena. Legg hendene på magen og bevege forsiktig føttene. Stoppe tankene og fokusere på et minutt bare på magen.
 6. 6
  Slå over på magen. Løft overkroppen, så langt som mulig, med ryggmuskulaturen og hold et øyeblikk. Hodet skal være plassert i baksetet er lagt hendene lateralt fra kroppen din på gulvet. Puste, slappe av i cobra positur. Send en lysstråle fra hodet nedover ryggen og tenker "Light".
 7. 7
  Bøy hodet og løft høyre bein, strekke det så langt som mulig i luften. Meditere i ett minutt på strukket ben. Løft venstre ben i et minutt og konsentrere seg om det, avslappende.
 8. 8
  Løft overkroppen og hodet inn i cobra positur. Plasser hendene lateralt fra kroppen din på gulvet. I tillegg løfte begge beina og bringe føttene sammen så tett som mulig til hodet. Pust fra magen på en avslappet måte og hold posisjonen i et minutt. Send en lysstråle fra føttene til hodet og tenke mantraet "Light".
 9. 9
  Legg hodet i liggende stilling på hendene. Slå bekkenet flere ganger, så du pusten, avslappende det til venstre og høyre. Fokus på ryggraden og vri så mye som mulig (og forsiktig).
 10. 10
  Rette ryggen, plassere hodet oppreist, og slappe av magen. Legge hendene i fanget.
  • Sirkulere lys gjennom hodet, hele kroppen, bena, føtter, armer og hender. Samtidig tror mantraet "lys, lys, lys".
  • Visualisere en liten stjerne (prikk av lys). Som stjernen sirkulerer jorden, tror "Earth". Deretter la stjernen sirkulere på himmelen, rundt kroppen din og gjennom kroppen din. Tenk mantraet "Star, Star, Star."
  • Gni sirkler på magen med en hånd - og stjernen kommer til å hvile.
 11. 11
  Ligge eller sitte ned i en behagelig stilling.
  • Forsiktig bevege føttene. Stoppe alle tanker for minutt. Deretter kan du slappe helt av.
  • La dagen bli preget av en positiv glød. Ta ting som de er. Konsentrer deg om dine mål. Arbeide for en verden av kjærlighet, fred og lykke.
  • Flytte en hånd, sende alle mennesker lys og tenke: "Jeg sender lys til (navn). Måtte alle mennesker være lykkelige. Kan verden være lykkelig."

Tips

 • En liten fortelling: En kvinne skrev en gang at hun var veldig glad for at hun hadde lært yoga. De siste årene hadde hun opplevd både faglig og personlig mye stress i livet hennes. Som et resultat, ville hun mistet sin følelse av positivitet og hennes følelse av tilfredshet i livet hadde redusert. Gjennom yoga, klarte hun å redusere hennes indre stress og funnet lykken igjen, understreket ikke lenger følelse. Hun var veldig takknemlig fordi yoga hadde gitt henne muligheten til å tydelig skille mellom hva som var og hva som var bare smålig. Dette frigjorde henne opp til å fokusere mer på de viktige tingene i livet. Hun ikke lenger "svettet de små ting", og dermed spare sin energi. For hver dag praktisert hun yoga, følte hun positive og bodde i en permanent tilstand av tilfredshet. Men hun fant også at når hun sluttet å praktisere yoga og positiv tenkning for et par dager, hennes gode energien forsvinner raskt. Dette gjorde henne enda mer bestemt på å følge stien av yoga med større konsekvent, hver dag.
  Og bortsett fra fordelene ved gladere og mer energisk, hun også fant henne psykisk energi ble sterkere og at selv om hun var mer tilpasset negativ energi, var hun mye bedre i stand til å avvise det. Hun hadde funnet en måte å takle problemer av alle slag. Til denne dag, hun bare spør seg selv: "Hvordan ville Dalai Lama handle nå?" Og så hun er i stand til raskt å komme opp med den riktige måten å takle vanskelige situasjoner.
  Denne fortellingen viser hvordan negative energier ikke går bort når du praktiserer yoga. Du må fortsatt møte det er uunngåelig. Men daglig yoga vil slappe av deg og gjenopprette den energien som trengs for å avverge andres negative energi. Det vil også hjelpe deg å ta gode beslutninger om å unngå negative energikilder. For eksempel kan du minimere eller unngå kontakt med spesielt negative mennesker, og du kan bruke positiv tenkning eller mantraer å avverge negativitet når du gjør kontakt. Etter negative erfaringer med andre, kan du bygge din positive energi gjennom åndelige øvelser (for eksempel yoga, lesing, og meditasjon).
 • Spise sunt. Folk som spiser mindre kalorier, men ernæringsmessig høyere kvalitet på mat, og som trener mer, har en bedre sjanse til å leve lenger uten dårlig helse. Det er også viktig å gi din åndelige selv en sentral plass i livet ditt.
 • En veldig nyttig og smart strategi for å takle negativ energi gjennom dagen er å ta hyppige korte pauser. På jobb, er det viktig å unngå stress og arbeide i din personlige plass. Når du arbeider i en avslappet måte, sparer du mye energi og det er lettere å være positiv. Og vurdere å redusere arbeidstiden. Vurdere hvorfor du jobber så mye - trenger du virkelig trenger å? For den personen som bor med omhu, kan du unngå mye lidelse.

Advarsler

 • Unngå rushing! Yoga med meditasjon handler om å ta det sakte og rolig. De ulike yoga Postures aktivere chakraene dine (indre energi-kanaler) og laster du med god energi. Meditasjon i løpet av yoga øvelser bringer tankene til resten.
  • Søke å meditere på hver yoga holdning 1-3 minutter.
  • Føl hvordan hver yoga holdning danner en bestemt energifelt (aura felt) rundt i kroppen. Gjennom etableringen av visse energi felt, rengjør du vår kropp og sinn av spenninger.
 • Ikke over tror det som skjer. Det er nyttig om du kan føle den åndelige energien. Men det er ikke nødvendig. Det er nok å konsentrere seg på en avslappet måte på kroppen din og positurer.
  • Ta pauser etter behov mellom yoga øvelser. Dette vil holde deg oppdatert.