Wkeno

Hvordan å meditere i Sahaja yoga

Dette er en veldig enkel meditasjon for å føle tilknytning til oss selv. For å oppnå selvrealisering er noe Yogis har etterstrebet hele sitt liv meditere i huler å oppnå, men med denne meditasjon kan vi oppnå det i løpet av noen dager. Vi er alle åndelige mennesker, men å vite hvordan du kobler er noe vi kan lære. Denne meditasjonen er undervist av Shri Mataji Nirmala Devi som har jobbet hele sitt liv til å forandre hele verden.

Trinn

Hvordan å meditere i Sahaja yoga. Lære at inni oss har vi en åndelig energi som elsker oss veldig mye og er som vår egen mor.
Hvordan å meditere i Sahaja yoga. Lære at inni oss har vi en åndelig energi som elsker oss veldig mye og er som vår egen mor.
 1. 1
  Lære at inni oss har vi en åndelig energi som elsker oss veldig mye og er som vår egen mor. Vi vil spørre henne for tilkobling til oss selv.
 2. 2
  Ta av deg skoene og sitte komfortabelt i en stol, med føttene flatt på bakken, ikke berører hverandre.
 3. 3
  Plasser venstre hånd på fanget eller ben med håndflaten vendt opp.
 4. 4
  Legg din høyre hånd på venstre side av hjertet ditt, som dekker pectoral. Spør inside "Mor, jeg er den rene evige ånd?" (Nevne noen makt / guddom du føler deg komfortabel med) Gjenta 3x.
 5. 5
  Ta din høyre hånd og plasser den ene håndbredde ned, på høyde med din solar-plexus, men fortsatt på venstre side av brystet. Spør inne, "Mor, jeg er min egen Master?" Gjenta 3x.
 6. 6
  Ta din høyre hånd og plasser den ene håndbredde ned, like over hoften. Si inne, "Mor, gi meg ren kunnskap." Gjenta 6x.
 7. 7
  Flytt din høyre hånd opp en hånd-bredde, og si inne, full av tro, "mor, jeg er min egen herre!" Gjenta 10x.
 8. 8
  Flytt din høyre hånd opp en hånd-bredde, så det er på nivå med hjertet ditt igjen, og si inne full av tro, "mor Jeg ER ånd!" Gjenta 12x.
 9. 9
  Snu hodet hele veien til høyre og plassere din høyre hånd på venstre side av halsen / skulderen og si inne, "mor, jeg er uskyldig." Gjenta 16x.
 10. 10
  Legg din høyre hånd på pannen, fingrene sammen, og klem din templer (selv om fingrene ikke kommer prøve å presse) si helsing fra ditt hjerte, "mor, jeg tilgir alle." Gjenta så mange ganger som nødvendig til du føler du tilgi alle, generelt. Ikke tenk på personer du trenger å tilgi.
 11. 11
  Vi ber også om tilgivelse fra den guddommelige kraft. Alt vi trenger å gjøre er å spørre. Så ta din høyre hånd og sette den på baksiden av hodet og bøye hodet tilbake. Be fra hjertet ditt, "Mor, hvis jeg har gjort noe galt, kan du tilgi meg." Igjen, gjenta så mange ganger som du trenger for å.
 12. 12
  Nå når du er klar ta din høyre hånd og satte den midt i håndflaten på toppen av hodet ditt. Spre fingrene bredt, og møte dem bakover, slik at de kommer ned på baksiden av hodet ditt. Trykk ned med litt press og som du rotere med klokken (til venstre og nedover) be fra hjertet ditt, "Mor, gi meg forbindelsen til mitt sanne jeg og la meg til å føle det inni meg, eller (Mor, gi meg min selvrealisering). " Gjenta 7x.
 13. 13
  Ta ned hånden din og la den hvile på fanget med håndflaten vendt opp. Nå lukke øynene og sitte så lenge du vil.

Tips

 • Pust dypt og regelmessig under denne prosessen.
 • Generelt, presse hardt med høyre hånd, men nær ditt hjerte unngå for mye press.
 • Du kan lytte til fredelig meditasjon musikk hvis utenfor støy forstyrrer deg.
 • Den beste tiden for meditasjon er: Sunrise (5-8), Noon (11-2), Sunset (5-8), og Midnight (11-2). Meditere 1-2, eller så mange som fire ganger om dagen.
 • Sitt beste for å være uforstyrret (ingen mobiltelefon, distraksjoner, avbrudd)
 • Ta deg god tid med dette og gjenta! Jeg liker å gå gjennom det 3x per sittende.

Advarsler

 • Du kan føle sterke følelser under denne meditasjonen, er dette naturlig som du kommer i kontakt med ditt sanne selv, la disse følelser oppstår og faller bort naturlig, akseptere dem og ikke dømme dem.
 • Hvis du føler deg veldig forstyrret av noen følelser, kan du kontakte en profesjonell rådgiver, vil de hjelpe deg mer fullstendig forstå deg selv.