Wkeno

Hvordan å skyte en tre pekeren

Å kunne skyte en tre-punkts skudd kan bidra til å sette ditt lag ledelsen. Det kan også gi deg mer spilletid i stedet for å sitte på benken hele kampen. Alle om du kanskje tror det tar for mye arbeid å lage en 3 pekeren, ikke gi opp håp. Alle kan gjøre det. Her er hvordan du kan forbedre din teknikk og bygge opp dine ferdigheter for tre poeng skudd.

Trinn

Hvordan å skyte en tre pekeren. Vet det grunnleggende, blant annet hva et godt skudd er og riktig teknikk for å gjøre det bra.
Hvordan å skyte en tre pekeren. Vet det grunnleggende, blant annet hva et godt skudd er og riktig teknikk for å gjøre det bra.
 1. 1
  Vet det grunnleggende, blant annet hva et godt skudd er og riktig teknikk for å gjøre det bra.
 2. 2
  Bestem hva den beste måten for deg å skyte er, for eksempel om du skyter riktig, eller presse med brystet, slik at du skyter ballen.
 3. 3
  Gå inn med ditt sterkere fot først. Hvis høyrehendt, når du er i ferd med å skyte sørge for at rett big-toe er på linje med høyre albue.
 4. 4
  Hold svakere hånd på siden av ballen, akkurat nok til å holde ballen balansert på hånden.
 5. 5
  Hold ballen med fingertuppene, som om du holder en kelner skuffen. Du holder ballen på feil måte, hvis du sjekker etter kampen og håndflaten er skitten.
 6. 6
  Utvide skyting hånd fullt når du gi slipp på ballen (dette er en del av oppfølging gjennom). Din svakere hånd bør bo hvor det er, floppy og avslappet. Du ønsker også å kast med hånden når du slipper, for bakoverspinn, for en fin myk touch (for skyting hånd).
 7. 7
  Bruk beina når du skyter, bøye knærne (ikke en full squat), deretter å heve raskt, stiger: det vil si rett ut beina under fotograferingen. En god måte å bygge opp muskler i bena gjør knebøy og vegg sitter. Hvis du styrke triceps, trenger du ikke å bruke bena så mye. Du bør også prøve å gjøre kalv reiser / knebøy med vekter på skuldrene.
 8. 8
  Arbeide opp til å skyte tre pekere, en vinkel om gangen for å bygge muskler minne for å perfeksjonere hånd og øye koordinering. Arbeid på at en siktlinje jobber borte fra kurven:
  1. Visualisere en linje mot kurven og mange linjer om en fot fra hverandre, horisontalt, Heuristikken-up, vendt mot kurven på den vinkelen. Disse linjene går fra kurven ned igjen retten til trepunkts linje og vil indikere steder å stå, hver omtrent en fot dypere.
  2. Stående (sette off-fot, deretter gå inn i bildet ditt med skytingen foten stepping mot kurven som du utvide armen og slipp) nær kurven og skyting minst fem ganger (reps / repetisjoner). I en annen øvelse praksis dribling opp til et sted, gjør et hopp-stop og raskt justere og skyte. I andre økter praksis med en partner som vil sende ballen til deg, for å praktisere "catch and shoot" - ved hjelp av god form hele tiden, ikke floppe / goofing rundt (men ikke stiv, heller).
  3. Flytt en fot bak at en og skyte fem ganger, holde flytte tilbake etter at du er ferdig med fem reps i hvert merke. Dette hjelper deg å gradvis lære din egen styrke, bygge muskel hukommelse og din hånd-øye-koordinasjon for nøyaktighet på lengre avstander (det er alt på én vinkel). Neste ta en pust i bakken / vann-break og velge en annen vinkel å starte lukke opp og arbeide utover på den.
 9. 9
  Alltid huske. OKSE:
  • Balansere. Enhver god skytter begynner med balanse, alltid linjen din skyting foten opp med kurven og være på balanse er dette B i biff, BALANSE.
  • Albuen. Hold underarmen rett, i en groove, ikke vingler rundt på hvert skudd. Etter at du har din balanse, har albuen på din skyting hånd i kø for å lage en L rett under ballen (når håndleddet er hevet til nær øyet nivå).
  • Øyne. Fokusere på målet, hvor du vil at ballen skal treffe, i utgangspunktet over kanten, slik at ballen går i mål.
  • Følge gjennom. Etter du slipper ballen, holde hånden opp i luften, som om du skulle nå inn i en cookie jar / kurven (for et sekund).
   • Holde øye på målet (torget i bakplaten) er en viktig del av oppfølgingen din gjennom.
 10. 10
  Alltid hoppe når du skyter. Dette vil tillate deg å ha mer kraft i skuddet, og vil gjøre deg i stand til å skyte enn motstanderne. Øv på samme måte hver gang, helt til du har denne perfeksjonert. Naturligvis, i spillsituasjoner vil det være distraksjoner og hindringer, men praktisere skudd tusenvis av reps gjør skyting automatisk, med gjennomgående god form.
 11. 11
  Øv minst en, slik at du kan lure motstanderen din for å få mer tid til å skyte. Ikke rush til bildet ditt med mindre du må.
 12. 12
  Tenke raskt på føttene, og ikke bli skremt, selv om det er en person som kommer mot deg. Du kan falske ved å heve ballen oppover, så hvis det forsvarer forlater hans eller hennes føtter (hopp), så vil du hoppe mens forsvareren vil komme ned. Hvis du er begrodd av hopping-forsvareren, går du til foul line og gjøre ditt beste shoot.
 13. 13
  Visualiser deg selv å gjøre hvert eneste bilde! Vær trygg!

Tips

 • Alltid presse deg selv til grensen. Det er da du blir i brann, og knapt gå glipp av noe, fotografering når forberedt, som har praktisert, med tillit.
 • Finn ut om det er lettere å skyte treere på et hopp mens dribling mot kurven, pass på å ikke reise.
 • Hvis du ikke har en god skyting dag, bevege seg nærmere og begynne å jobbe deg ut mot foul linjen, tar straffekast - og så prøver ditt beste fra utenfor buen.
 • Alltid tenke positivt og holde fokus. Holde sinnet i spillet - ikke på stands, tjenestemenn eller trener.
 • Skyt hovedsakelig innenfor området ditt. Du ønsker ikke å rote opp skjemaet.
 • Praktisere god form. Praksis. Practice (naturligvis, hvis veldig due-toed eller spraddle-/splay-foot, ville man måtte improvisere på fôr opp stortåen, som den delen av "god" form åpenbart ikke vil fungere som tidligere beskrevet, få råd fra en coach.)
 • Ikke overmanne skudd. Du vil enten skyte for høyt på platen eller sprette av det for hardt. Det er derfor du alltid starte nær kurven og arbeide utover, for å vite din styrke (hvordan det ser ut og føles, skyting fra lenger og lenger ut... ut til en treer).
 • Se NBA-spillere og bruke sine teknikker som eksempler som Ray Allen, Kobe Bryant, Rashard Lewis (ledere i NBA i tre poeng field goal prosent), eller andre dyktige tre-punkts skyting spiller, om ikke i NBA!
 • Hvis du hopper når du skyter, bør du lande akkurat der du var før.
 • Tren med en forskrift ball, den eksakte størrelsen og vekten du vil spille i spill, og på et nivå domstol, med en god bakplate på reguleringshøyde, så vel.
 • Kroppen bygningen kan bidra til å få lange skudd i, så hvis du ønsker å skyte treere ofte, så du må jobbe dine armer og brystmuskulatur ut. Selv bena, fordi du alltid kommer til å hoppe.
 • Få mer styrke for å øke kraften, hvis det ikke når bøylen.
 • Hvis du er på et lag, kan du be din coach for noen privattimer for å få råd om din tilnærming og form.

Advarsler

 • Det er greit å gå glipp av to ut-av-tre / eller fire i snitt, du vil ikke gjøre dem hver gang. Perfekt øvelse gjør mester skjema!
 • Se opp for skyting håndleddet. Hvis du har smerter i håndleddet, stoppe for den dagen.
 • Ikke alltid gå for de tre pekeren, se etter åpninger for å skyte treere, men bare hvis du er fri. Selvfølgelig, tøffe situasjoner krever ditt beste, og hvis det siste skuddet av en fastlåst spill, gå for det - fordi du er klar! (Swoosh! Du gjorde det!)