Wkeno

Hvordan å slutte å ta Wellbutrin

Wellbutrin, et merkenavn for stoffet bupropion, er et medikament som vanligvis brukes til hjelp i røykeslutt og depresjon. Klassifisert som en noradrenalin dopamin reopptakshemmere eller NDRI som en gang hjelpe folk som ikke svarer på andre typer medisiner, er Wellbutrin vanligvis lettere å slutte å bruke enn andre anti-depresjon medisiner på markedet. Likevel, er den beste måten å stoppe Wellbutrin å avta bruk under omsorg av en lege, ta oppmerksom på eventuelle bivirkninger som kan oppstå under prosessen.

Trinn

Hvordan å slutte å ta Wellbutrin. Snakk med legen din om ditt ønske om å avta Wellbutrin.
Hvordan å slutte å ta Wellbutrin. Snakk med legen din om ditt ønske om å avta Wellbutrin.
 1. 1
  Snakk med legen din om ditt ønske om å avta Wellbutrin. Diskuter årsakene til avgjørelsen og arbeide med lege for å finne den best mulige måten å gå om prosessen. Faktorer som dosering og type Wellbutrin at du tar må vurderes når strukturere planen.
 2. 2
  Implementere og følge planen akkurat som anbefalt av legen din. Dette krever noen ganger tålmodighet, spesielt hvis du ikke synes å ha oppstått noen form for fysisk tilbaketrekning smerter eller rebound depresjon. For eksempel, hvis legen ber deg om å hoppe over en dag, og deretter ta stoffet for de neste to dagene i løpet av den første uken av avvenning av Wellbutrin, ikke endrer planen ved å gå med annenhver dag.
 3. 3
  Dokumentere noen form for ubehagelige effekter som kan vises under nedtrapping prosessen. Mens mange mennesker opplever liten eller ingen problemer med å avta Wellbutrin, andre kan oppleve tilbakevendende hodepine, magesmerter, irritabilitet og en retur av perioder med depresjon. Sporing av type og frekvens av disse effektene vil gjøre det lettere å fastslå om det er intensiverer over tid eller sakte begynne å avta.
 4. 4
  Inkludere kosthold og mosjon i arbeidet med å avta Wellbutrin. Legen din eller en ernæringsfysiolog kan bidra til å utvikle en diett plan som tar hensyn til eventuelle andre helsemessige problemer du måtte ha, samtidig som den næring kroppen og sinnet trenger for å fungere. Lett til moderat trening som er godkjent av legen, vil også hjelpe i produksjonen av signalstoffer som bidrar til å balansere humøret og øke sjansene for vellykket stoppe Wellbutrin bruk.
 5. 5
  Rapportere status til legen din. Selv om det er ingen åpenbare komplikasjoner dukker opp som du trekker deg fra Wellbutrin, la legen få vite hva som skjer. I noen tilfeller kan dette føre til fremskynding tilbaketrekning prosessen hvis ingen bivirkninger manifestere, eller justere tidsplanen for tilbaketrekking for å lette noen av de mer alvorlige bivirkninger.

Tips

 • Matvarer som er rike på B-vitaminer kan ofte hjelpe når du forsøker å avta noe stoff som brukes til å bekjempe depresjon. En ernæringsfysiolog kan bidra til å identifisere B-vitamin rik mat som er riktig for din situasjon.
 • Trening trenger ikke å være anstrengende å hjelpe til avvenning av Wellbutrin eller andre medikament tatt for depresjon. En rask spasertur på 30 minutter hver dag, med kombinasjonen av aktivitet og solskinn, vil bidra til å løfte stemningen og bygge opp fysisk styrke.