Wkeno

Hvordan å sparke en fotball

I fotball er en kicker aldri kjent før han blir tilkalt. Han er en person som kan enten være helten eller geit, og i det ene øyeblikket kan endre et spill eller sesong. Sparker en fotball er en kunst, og å være en kicker er en tenkemåte. Dette er en oppgave som krever besluttsomhet og en fysisk og mental forpliktelse som er annerledes da alle de andre spillerne.

Trinn

Hvordan å sparke en fotball. Utvikle dine skritt til ballen.
Hvordan å sparke en fotball. Utvikle dine skritt til ballen.
 1. 1
  Utvikle dine skritt til ballen. Det første aspektet ved å sparke en fotball er en kicker er stepping mønster. Stepping mønsteret er antall trinn som en kicker tar fra ballen. Disse trinnene bør være konsekvent og aldri forandre under noen omstendighet. Den vinkel bort fra ballen, på den annen side, bør tas i betraktning når en kicker tar sine trinn. Det finnes to typer stepping mønstre som en kicker kan velge, de kan enten være en tre-trinns kicker eller en to-trinns kicker.
  • To-trinns mønster er foretrukket av trenere fordi det er mindre avstand mellom kicker og ballen, og skaper mindre sjanse for ballen blir blokkert. Den tre-trinns metode gir mer effekt som følge av den videre bevegelse av kroppen i forhold til ballen. Det gir også større balanse ved innløpet til ballen. De tre-trinns tilnærming kompenserer for en dårlig blunk og gjør en kicker til start-stopp-start deres skrittlengde og likevel opprettholde balanse. De tre-trinns tilnærming er også den tilnærmingen som brukes av de fleste college og profesjonelle kickere.
  • I en to-stepping mønsteret ditt første skritt er en balanse trinn. Trinnet er en rask og presis steg innsiden av kroppen din til å sette opp harddisken / anlegg trinn. Dette første trinnet er for en kicker å opprettholde sin kroppsbeherskelse, og sette opp sine armer og kropp for stasjonen inn ballen. Ta dette skrittet omtrent halvveis til ballen, og i en direkte linje til en din plante spot. Det andre trinnet i en to-trinns kicker er stasjonen anlegget trinn. Det er det trinnet som setter opp kick. Trinnet bør være direkte til planten fot plassering. Dette anlegget foten Plasseringen er om en fot bort fra ballen, med midten av foten din på linje med fotball. Anlegget etappe er ingen sparker beinet og plassering av foten er en viktig faktor i hvor fotball vil reise. Noen anser anlegget går det viktigste steget for en field goal kicker, som det er det trinnet som setter opp kick.
  • I en tre-trinns kicker, svært lite endringer akseptere for tillegg av første trinn. Det første trinnet, er imidlertid ikke et trinn, men snarere en stikk. Det er et skritt som setter opp en kicker for sin direkte linje til ballen, og gjør det mulig for kicker å reagere på dårlig snaps og holder. Det første trinnet eller jab skritt for en tre-trinns kicker er mot anlegget posisjon heller enn ballen, som deretter fremmer sette opp swing baner for å sparke i retning av målet. Den jab trinn satt opp det andre trinnet og kjøre trinn og holder en kicker i en direkte konsekvent linje til ballen.
 2. 2
  Utvikle beinet swing og sparke seg selv. Etter ankomst til ballen riktig anlegg og stepping bevegelse, er en frittflytende kontrollert leg swing nødvendig. Mange unge kickere tror at de trenger til over sparke ballen ved å kaste hele kroppen i sving deres for å få avstand, men dette er helt usanne. Som i golf, er en sparker swing handler om form og kontroll. The swing bør ha tre hovedkomponenter og bør tillate en jevn oppfølging gjennom som bærer kicker gjennom ballen. De tre trinnene er legcock, leg lås, og følge gjennom.
  • Den legcock er når en kicker laster bena eller få klar til å sparke. Den legcock bør ikke være ubehagelig.
  • Beinet låsen er det punktet hvor den kicker treffer ballen. Låsen skal oppnås gjennom en straight leg ved kontakt med kicker fot, planter-bøyd, og strekker seg gjennom tida.
  • Dette fører til følge gjennom. En kicker bør ta armen motsatt deres kicker fot over kroppen hans å motvekt beinet swing og la sine ben en ren swing kjørefelt for å komme opp gjennom tida. Kicker hode bør holde ned på ballen og la fremdriften av sine ben swing å bære sin kropp gjennom kick. Dette vil føre til en vellykket kick som er på en rett og sann linje.
 3. 3
  Utvikle de mentale aspektene ved sparker. Kickers er i en svært sårbar posisjon i fotball. De får sjelden noen anerkjennelse til spillet er på linjen og laget trenger ballen til å seile gjennom søyler for en seier.
  • Kickers er noen ganger sett på som ikke er en del av teamet. Å være en god kicker, må du sette disse fordommene til side. Delta i lagets condition og løfte aktiviteter og bli en idrettsutøver som det vil gjøre deg til en bedre kicker. Du bør aldri tillate deg selv å bli bortgjemt som du vil trenge dine lagkamerater 'støtte for å lykkes i spill.
  • Bygge et godt forhold til din holder og snapper og trinn på feltet vet de vil gjøre kick.
  • Følge en rutine. Hold skritt de samme, hendene den samme, og din rytme og timing det samme. Ved å holde rutine konstant, vil det sette opp en vellykket kick og bringe tilliten.
  • Kontrollere følelser etter kick. Hvis du gjør et kick, bør du feire og nyte field goal som en running back ville nyte en touchdown, men det må tømmes fra hodet raskt etter feiringen. Kickers trenger å få gjort felt mål ut av systemet sitt så raskt som tapte spark. Når du lar laget spark somle i mentaliteten din, er det mer sannsynlig å la bommene nøle for, og påvirke fremtidige resultater negativt.

Tips

 • En god teknikk er en vann trening eller basseng trening. Bassenget er en stor del av utstyret for en kicker. Du bør bruke høgskolens bassenget for å utvikle en jevn stepping mønster og en raskere ben lås. Et basseng trening er svært enkel. Den treningen består av en kicker gjør sitt varme opp og sparker bevegelse i bassenget. Innlemme høye knær, rumpe-spark, hopp, og utfall inn i treningen. Utfør 50-70 spark, gjør ditt fulle sparker skjema herunder oppfølging gjennom i bassenget.