Wkeno

Hvordan å trøste en gråtende kvinne

Menn kan bli forvirret av kvinners forklaringer på hvordan de skal reagere på noe de ser som et enkelt problem som vil løse seg selv uten innblanding deres. Men hvor galt denne antakelsen er!

Hvis du er en mann som desperat trenger å bli fortalt hvordan de skal håndtere kjæresten din når slusene åpnes uten advarsel, følg disse instruksjonene. Husk at du må utelate eller gjenta noen av trinnene, og uansett hva annet, alltid være høflig. Hvis du er en mann som bare ønsker å være forberedt i tilfelle en gråtende kvinne kollega eller venn kaster seg på deg med åpenbar hensikt å drukne, da vil du også få hjelp fra disse trinnene. Og til slutt, men ikke minst, hvis du er en kvinne, kan det være lurt å vise dette til alle mennene i ditt liv på hvem du kan ende opp med å gråte på enkelte punkt. De vil takke deg.

Husk at denne artikkelen ikke er ment å være sexist på noen måte, men heller søker å avmystifisere en av livets er ofte dårlig forstått realitetene ved å tilby en munter, men fornuftig forklaring på hvordan du kan hjelpe når en kvinne gråter på deg.

Trinn

Hvordan å trøste en gråtende kvinne. Hvis en kvinne bestemmer seg for å gråte på deg, la det skje.
Hvordan å trøste en gråtende kvinne. Hvis en kvinne bestemmer seg for å gråte på deg, la det skje.
 1. 1
  Hvis en kvinne bestemmer seg for å gråte på deg, la det skje. Hvis hun ikke allerede er kjæresten din, vær oppmerksom på at dette betyr kan du ha en sjanse med denne kvinnen, siden kvinner har en tendens til å velge menn de kan gråte på som potensielt levedyktige mates. Hvis denne kvinnen er komfortabel nok med å berøre deg å begrave ansiktet i skulderen eller brystet og helle ut av henne på deg, så hun kan være komfortabel nok til å røre deg under andre omstendigheter. Slutt.
  • Uansett hva du gjør, ikke prøv å stoppe henne fra å gråte. Hun vil bare viderekoble tårene til lagring for senere. La henne gråte så lenge hun vil. Vær oppmerksom på at når en kvinne gråter på skulderen eller brystet, bremser tid ned med over 50 prosent. Det kan virke som om hun gråter på deg i en time, men mange kvinner ikke har utholdenhet til å faktisk gjøre det, fordi de unngår gråt så mye som de kan. Hvis du ser på noen klokke, vil du legge merke til at veldig få kvinner er i stand til å gråte i mer enn 20 til 30 minutter.
 2. 2
  Hvis kvinnen gråt på deg er ikke kjæresten din og kjæresten din er å se på en annen kvinne gråte på deg:
  • Klapp den gråtende kvinne klønete på den ene skulderen, og ikke under noen omstendigheter omfavne henne. Du kan fortsatt la henne gråte på deg, men ikke gi noen indikasjon på at du nyter dette, eller har andre følelser enn overraskelse og forvirring. Lov grundig forvirret på dette uoppfordret gest.
  • Hvis kjæresten din ser på deg eller den andre kvinne med smale øyne, hevet bust, eller halen er sprellende fra side til side, anbefales det at du tar initiativet til å avverge henne (helt berettiget) sjalusi. Lag en panikk uttrykk og kommunisere til henne at du ikke vet hvor denne kvinnen kom fra eller hvorfor hun gråter på deg. Gjør noen små forsøk på å løsne villfaren kvinnelige. Hvis den lille innsatsen ikke virker, trekke deg til å bli ropte på av den fremmede og få din side av et argument klar over hvordan du er en gentleman, og det er uhøflig å presse noen bort når de er i en tilstand av nød. Fortell henne at å tilby en skulder å gråte på er en av de mest gentlemanslovnader ting en mann kan gjøre.
  • Også fortelle kjæresten din at du vil gjøre det samme for henne hvis hun noen gang trenger å gråte, med tillegg av rygg gnir og sjokolade. Det burde få deg ut av hennes vrede sone.
 3. 3
  Hvis kvinnen er kjæresten din, må du først tenke tilbake gjennom de siste minuttene og prøve å finne ut hva du gjorde / sa / tenkte å uroe henne. Hvis du finner den, beklager og omfavne henne. Slutte å gjøre at atferd umiddelbart og aldri gjøre det igjen. Hvis ikke, tenker tilbake gjennom det siste døgnet. Hvis du fremdeles ikke finner noe du kan ha gjort, sagt, eller tenkt å uroe henne, så du kan faktisk ikke være problemet. Men du kan være en del av løsningen! Det er der den virkelige teknikken kommer i.
 4. 4
  Ha et lommetørkle klar, men ikke bruk den før kvinnen har sluttet å gråte, med mindre hun ser ut til å drukne i tårer / rote opp hennes makeup. Å bare stå ved mens hennes makeup er ødelagt og ikke gjøre noe ville være svært un-gentleman. Et rent, hvitt lommetørkle er den mest ridderlig elementet en mann kan tilby en dame å blåse nesen på.
 5. 5
  Hvis du er litt kjent med denne kvinnen, er det vanligvis akseptabelt å klappe eller gni hennes øvre del av ryggen et par ganger i løpet av hennes gråt angrep. Alltid gni mellom skulderbladene, og aldri, aldri la hånd bortkommen innen snapping avstand på noen BH eller andre undertøy hun kan ha på seg. Hvis du er veldig, veldig godt kjent med kvinnen, kan du gni henne korsryggen. Aldri, aldri, aldri gå lavere enn midjen hennes. Hvis du ta en rumpeballe uhell, forberede seg til å bli fiket veldig hardt og deretter utstøtt av alle i denne kvinnens omgangskrets. Hvis du berører noen av disse "no-soner", selv ved et uhell, du fortjener straffen.
 6. 6
  Klem. Da kvinnen ser ut til å kjøre ut av tårer, er det akseptabelt å enten omfavne henne forsiktig og raskt rundt skuldrene hvis du er kjent, eller samle henne til brystet hvis dere to er intime. Dette bidrar til å presse ut eventuelle leftover tårer, og du kan oppleve en midlertidig økning i gråt fra kvinnen. Dette er helt normalt, og ingenting å være bekymret. Hvis dette skjer, er det akseptabelt å knurre noe til linjen av "Det der", eller "Hysj, det er greit." eller noe mer nær som "Det er greit, jeg er her for deg vennen.", hvis dere to er et par.
 7. 7
  Når de roper stopp, tilby opp noen form for tørke enhet, for eksempel lommetørkle, kleenex, eller til og med toalettpapir, så lenge det er tilstrekkelig mykt for nesen. For å teste dette, gni litt av den mellom fingrene, hvis det ikke er to-lags eller du kan se gjennom arkene, eller det gjør en crinkling lyd når knust, ikke tilby det til henne. Kvinner har en ekstraordinær følelse av berøring, og hva som føles greit for deg kan føles som sandpapir på en dame ansikt.
  • Hvis kvinnen er fortsatt så uføre ​​fra den emosjonelle ut-øse av gråtende at hun ikke kan eller ikke vil tørke sitt eget ansikt, det er oftest akseptabelt å DAB på øynene hennes forsiktig. Dette vil vanligvis vekke henne nok fra hennes fuge å ta over. Hvis hun kommer for skautet, gi det til henne med en gang. Hun har fått nok av dine ministrations.
 8. 8
  Når hun har hatt tid til å tørke øynene og nese, spør henne hva som er galt i en myk stemme, og ikke forvente et sammenhengende svar. Hun kan rett og slett brast i gråt igjen, og du kan gjenta alle de ovennevnte trinnene i denne prosedyren i visshet om at enten det gjorde henne gråte var veldig, veldig viktig, eller det er "den tiden av måneden", og hun vil gråte igjen som snart hennes tåre-reserver etterfylle. Kvinners tåre-produserende organer jobbe 300 prosent av normal kapasitet når de menstruerer. Ha dette i bakhodet.
  • Hvis du ikke forstår noe hun sier, ikke overse det. Fortell henne at du ikke forstår eller ikke helt fange den.
  • Hvis det er galt er tydelig, for eksempel en begravelse, bare være en sterk og støttende lyttepost. Har du flere lommetørklær klar. Faktisk er det en god idé å pakke en tilførsel av dem hvis du går til en hendelse hvor det vil bli mye gråt.
 9. 9
  Hvis kvinnen forteller deg hva som er galt, først finne ut om du kan hjelpe henne til å løse problemet. Vis henne at du er en gentleman, eller i det minste en anstendig fyr. Hvis du kan hjelpe henne fikse problemet, fortelle henne det, og spør henne om hun vil at du skal hjelpe henne fikse det. Dette er spesielt effektivt med venninner. Deretter faktisk hjelpe henne fikse det. Imidlertid være veldig, veldig forsiktig tilbud uønsket råd - tilbyr å fikse ting er en verden bortsett fra gir råd som kan bare føre til flere tårer, ofte tårer av frustrasjon.
  • Hvis du ser ingen måte at du er i stand til å hjelpe henne fikse problemet, og deretter be om unnskyldning og fortelle henne at du ikke kan hjelpe henne fikse problemet. Hvis du kjenner noen som du tror kan hjelpe henne fikse problemet, anbefale at hun snakke med dem og be dem bidra. Fortell henne at du håper hun får henne problemet løst, og hvis kvinnen synes ikke å bli for oppslukt i situasjonen (eller skummelt), fortelle henne at hun kan snakke med deg igjen hvis hun noen gang trenger en skulder å gråte på.
  • Det er en skole med tanke som går noe sånt som dette: Hvis en mann kommer til en mann med et problem, han ønsker en løsning / fix. Hvis en kvinne kommer til en mann med et problem så generelt hun ønsker å føle seg støttet og trygg. Forutsatt at en kvinne trenger en løsning på problemet kan føre til vanskeligheter med "ikke forstå" eller kritikk av "det er ikke så enkelt". Generelt kan det være tryggere å stille og rolig si "Er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe?"; Et svar på "nei", ofte, kan tas som et tegn på at nå er ikke tiden for å fikse, et svar av "Jeg tror ikke det" eller lignende vage svar kan bli sett på som potensielt noe som må hjelpe. Hvis ja, fortsett som antydet ovenfor.
 10. 10
  Alltid har lommetørklær og en ekstra skjorte eller jakke hendig i tilfelle en gråtende kvinne angrep. Du vet aldri når kvinner vil gråte, men hvis du gjør de riktige tingene og hjelpe dem gjennom forsiktig støtte og trøst, vil du bli kjent som en ekte gentleman. Husk at noen ganger kvinner vil gråte på deg bare fordi de trenger å gråte på den tiden. Kvinnen som gjør dette vil noen ganger fortelle deg så etter at hun har blitt kvitt sine overflødige tårer. Fortell denne kvinnen at du er veldig glad for å stå til tjeneste, og at du håper hun hadde en tilfredsstillende gråt opplevelse. Deretter går du finne en ny skjorte eller gå i solen for å tørke nåværende.

Tips

 • Silke lommetørkler er mest gentleman ting du kan tilby en dame å blåse nesen med. Dette kan ikke understrekes nok. Har en stor tilførsel på klar til enhver tid hvis kvinner er utsatt til gråt på deg.
 • Når alt annet svikter, har en kvinne sjokolade. Sjokolade (spesielt mørk sjokolade) inneholder kjemikalier som er kjent for å øke kvinners humør og føle seg bedre. Prøv å finne ut om de liker mørk eller melkesjokolade, men hvis alt du har er Hershey-tallet, vil de ikke hate deg for å prøve.
 • Beklager, selv om du har ingen anelse om hvordan du kan være relatert til årsaken til gråt henne. Dette viser at du er sympatisk av situasjonen hennes.
 • Når du forteller en kvinne du kommer til å gjøre noe (ta oppvasken, skifte kranen, squash skål-størrelse edderkopp som prøvde å krype over hennes pute), gjør det så fort som overhodet mulig. Kvinner foretrekker løfter om å bli fylt før, heller enn senere. Gråt som følge av din mangel på å gjøre noe rundt huset vil føre til frustrasjon og du risikerer utbrudd når du spør hva som er galt. Du vet hva du gjorde / didn 't gjøre. Gå fikse det, og gjøre henne livet litt enklere.
 • Hvis hun ber deg om å gå bort, bo hos henne. Hun er testing din lojalitet, og hvis du går hun vil bli enda mer såret og kan finne noen andre mannlige å gråte på. Hvis du bor, er du fortelle henne at du bryr deg om henne og hennes følelser. Men som kvinner alder og føler seg mer trygge på seg selv, gå bort kan virkelig bety gå bort, så lær tonen og ense det. Du får ideen om hun sier noe i retning av «Crying gjør meg bedre, jeg trenger å gjøre det selv, og jeg ringer deg når den er ferdig. Nå la meg være alene please." eller enklere, "Bare kom deg ut. nå."
 • Alltid respektere kvinner, uavhengig av hvor irrasjonelle de kan virke ved dine standarder, husk at de ser på deg som irrasjonell også, for mange gode grunner.
 • Hvis hun innrømmer til behov for feminin hygiene forsyninger, ikke under noen omstendighet kjøres bort. Følge hennes instruksjoner om hvordan man skal få dem, og gjøre det raskt. Dette er en test av din tapperhet og evne til å følge instruksjoner under tvang. Hvis du kan fullføre dette oppdraget diskret, anser deg selv godt innenfor hennes gunst.
 • Etter tårene har gått, tilby henne noe. Hvis hun er en kollega, kan det bare være en kopp kaffe og en bolle. Hvis hun er kjæresten din, kan det være en skulder massasje, boblebad med alle aromaterapi oljer hun ønsker, eller bare en rolig kosing økt. Hvis hun er en kollega du har lyst til å slå inn i en kjæreste, bruke skjønn.
 • Hvis den kvinnelige som gråter på deg er i et romantisk forhold med deg, kan det være akseptabelt å kysse henne på pannen lett og knurrer stille forsikringer inn i øret hennes. Du kan også klemme henne litt tettere når tårene begynner å slakke opp. Girlfriends vanligvis har flere tårer enn fremmede, og hjelpe henne utvise disse tårer kan være gunstig for forholdet. Hugging hennes viser også at du bryr deg om henne og ønsker henne nær deg.
 • Prise hennes skjønnhet (selv om hun ikke er, aldri fortelle dem at)!

Advarsler

 • Hvis kvinnen gråt på deg er en kollega, ta henne av hennes formelle navnet og prøv å ikke bevege seg for mye mens hun gråter på deg. Holde noen klappe eller håndkontakt over skuldrene og prøve å se forvirret.
 • Hvis du noen gang disrespect en kvinne med vilje, være forberedt på å bli utstøtt av hele hennes sosiale sirkel for alltid. Kvinner er utrolig komplekse sosiale vesener, og deres finslipt sladder ferdigheter bety at du aldri får en dato i byen din igjen.
 • Aldri uttrykke forbitrelse med en gråtende kvinne. Hun vil hate deg for ikke å bry seg om sine følelser, og for å være en idiot om det. Hvis du ikke kan håndtere se / høre henne gråte, bite på tungen og bare sitte ved siden av henne tålmodig arbeid gjennom neste kvartalsresultat tall i hodet ditt.
 • IKKE si noe sånt som "Ikke gråt som en baby" eller "Oh, må du ikke gråte igjen, jeg hater når folk gråter foran meg". Hvis det er kjæresten din, kan du si noe sånt som: "Ikke gråt, det gjør meg trist" eller noe annet sånt. Husk, ikke la henne gråte alene! Trøste henne! hun vil at du skal trøste henne og gjøre henne føle seg elsket, at du vil alltid være der for henne, når hun er lei seg eller trenger deg.
 • Ikke under noen omstendigheter, ta en gråtende kvinne på noen måte som kan tolkes som enda eksternt seksuelle. Dette er en veldig, veldig brautende ting å gjøre, og er den verst tenkelige måten du noensinne kunne dra nytte av en kvinne. Du fortjener den straffen du får.
 • Hvis du ikke vil bruke den til å tørke din egen nese, ikke tilbyr det til henne som en vev erstatning. Industriell karakter papirhåndklær er en spesielt dårlig valg. Ifølge mange kvinner, de føler seg som sandpapir. Hvis du må bruke dem, er du bedre å tilby opp ermet. Det er et offer vel verdt det.
 • Hvis kjæresten din ser deg med en gråtende kvinne, hun har all rett til å være sint, fordi du er hennes territorium og den andre hunnen er en intruder.Be forberedt på å skille og forsiktig roe / undertrykke de to hunnene hvis kjæresten din angriper fremmed.
 • Aldri, aldri forlate en gråtende kvinne. Dette er en dødssynd i kvinnelige øyne, og det forteller dem at du er en kaldblodige, selvopptatt person uten respekt for andre. Du har et fly å rekke? Synd. Til en kvinne, spesielt en kvinne du kjenner godt, sine følelser er viktigere enn at flyturen (naturlig, med unntak av farvel tårer som du får på flyet).
 • Også få noen svar klare for når du kjæresten uunngåelig blir sint på deg for å la en annen kvinnelig preg deg. Sørg for å inkludere det faktum at du er en gentleman, og at det å tilby en skulder å gråte på var ridderlig ting å gjøre for en kvinne så åpenbart i nød. Fortell henne at du vil gjøre det samme og mer for henne, og følge gjennom.

Ting du trenger

 • Lommetørkle (silke hvis mulig), vev (Kleenex), din skjorte ermet
 • Sjokolade (valgfritt)