Wkeno

Hvordan å våkne opp noen

Når du har problemer med å våkne opp en venn eller et familiemedlem, kan det være fristende å kaste en passform og vekke dem opp med en mugge med kaldt vann. Denne artikkelen vil hjelpe deg å tenke på enkle, milde måter å våkne en sleepyhead opp.

Trinn

Hvordan å våkne opp noen. Gjør dem en aromatisk kopp te eller kaffe.
Hvordan å våkne opp noen. Gjør dem en aromatisk kopp te eller kaffe.
 1. 1
  Gjør dem en aromatisk kopp te eller kaffe. Lukten gjør oppvåkningen mer behagelig.
 2. 2
  Lag litt støy! Går inn i rommet hvor personen sover og ta en bit av støy. Være forsiktig med å være for høyt, eller du vil sjokkere dem våken, noe som kan gjøre den sovende personen våkner opp på feil side av sengen. Prøv swishing dine jeans eller bukser som du går, og lage litt støy når du går. En rolig klikk på hælene på skoene dine vil sannsynligvis være nok.
 3. 3
  Later til å lete etter noe. Prøv å gå inn og late som om du leter etter noe - åpne noen skuffer, flytte ting rundt. Leke med ark og late som du ser under dyna. Hvis det er en helg, kan du late som du gjør vasken. Eller hvis du er en gutt, og det er en skoledag, sier du leter etter ryggsekken.
 4. 4
  Snakk virkelig høyt. Hvis disse trinnene ikke har virket, prøver å late som om du ikke kjenner den sovende personen sover. Du kan snakke veldig høyt, eller sette på et par hodetelefoner og syng med!
  • Når personen våkner, beklager og si at du ikke vet (e) han sov.
 5. 5
  Bruk din bil. Du kan prøve å trykke på panikk-alarm på bilen - når personen våkner, stoppe den, og de vil synes andres bil alarm gikk av utenfor. Hvis bilen har en kraftig motor, kan du prøve å starte den opp i nærheten rommet hvor personen sover.
 6. 6
  Fortelle den personen det er på tide å våkne opp. Rist personens skulderen og si med høy røst at (e) han skulle våkne. Du kan fortelle den personen dette i en høyere og høyere stemme til (e) han våkner.
 7. 7
  Kast kaldt vann på den personen. Hvis alt svikter, bare bruke prøvd og sanne metoden.
 8. 8
  Ha litt metal musikk på!
 9. 9
  Bang gryter og panner!
 10. 10
  Trekk deres dekker av dem og åpne gardinene å slippe inn litt lys

Tips

 • Hvis det er om natten, skinne litt lys på rommet sitt.
 • Hvis ingenting annet fungerer si navnet sitt, mamma eller pappa stille i nærheten av dem.
 • Casually (men høyt) åpning, lukking, og raslende gjenstander i rommet hjelper.
 • Før du bruker en metode i denne artikkelen, kan du prøve å forestille seg hvordan din venn ville føle seg om det når han / hun våkner.
 • Unngå å berøre, med mindre personen er et nært familiemedlem eller en venn. Dette er spesielt uklokt hvis din venn er et annet kjønn enn deg. Hvis du bestemmer deg berøre person berører hans / hennes hånd nøye.
 • Hvis de er kilen, kiling dem er svært effektive.