Wkeno

Hvordan stoppe trykket på snooze-knappen

Hvis du ikke energisk sprette ut av sengen om morgenen, er du del av en stor gruppe av folk med samme problem. Men ta hjertet, her er noen endringer for å gjøre lettere å stå opp!

Trinn

Hvordan stoppe trykket på snooze-knappen. Sett en timer slik at en lys tennes samtidig med alarmen.
Hvordan stoppe trykket på snooze-knappen. Sett en timer slik at en lys tennes samtidig med alarmen.
 1. 1
  Sett en timer slik at en lys tennes samtidig med alarmen. Når lyset treffer ansiktet ditt, vil du være mindre sannsynlighet for å sovne, selv om du holder øynene lukket.
 2. 2
  Vurdere å sette en utendørs-rated timer som slår en plass varmeapparatet på i soverommet, i omtrent en time før du ønsker å våkne opp. Waking opp til temperatur stimulus er mye mildere på din neurovascular system, og du finner kanskje ut at du vil selv ønsker å sprette ut av sengen og starte dagen under ekstra varme forhold.
 3. 3
  Hvis du drikker kaffe, få en kaffe pott med et tidsur. Klargjøre den før du går til sengs, sette den i 30 minutter før alarmen din og ikke bare vil din kaffe være klar når du kommer opp, lukten av nytraktet kaffe kan hjelpe deg å komme ut av sengen.
 4. 4
  Sett vekkerklokken på den andre siden av rommet. Du har ikke noe annet valg enn å svare på det, og før du vet ordet av det, vil du være ute av sengen. Fungerer best hvis du deler hjem med andre, slik at du må svare for å unngå irriterende dem.
 5. 5
  Sett en annen alarm på din mobiltelefon, datamaskin, en annen vekkerklokke, eller hva du kan høre fra hvor enn du må sette den. Plasser den andre alarmen ved din kaffe potten, på badet, nede, i gangen, eller hva som fungerer i ditt hjem. Så sette den i 5 minutter etter at den første alarmen på din vanlige vekkerklokke. Når du våkner, vil du vite at du trenger å gå og slå av andre alarm, før det også går av.
 6. 6
  Hvis alt annet mislykkes, kan du låse vekkerklokken i en boks med en kombinasjon lås og feste den interne klokken høyttaleren til en ekstern stereo høyttaler. På den måten du må slå på lyset og arbeide ut kombinasjonen før du kan slå den av.
 7. 7
  Tenk super liming din snooze-knappen for å gjøre det umulig å bruke. Vær forsiktig så du ikke ødelegger din vekkerklokke skjønt! (Dette kan ha utilsiktet virkning av å oppmuntre til bruk av knappen som slår seg helt av alarmen)

Tips

 • Du kan også investere i en flygende eller beveger vekkerklokke som du må finne eller hente for å slå av!
 • Noen ganger er alt du egentlig trenger å gjøre for å fortelle deg selv at du trenger å komme ut av sengen. Kjør gjennom noen oppgaver som du har i dag, og du vil etterhvert finne deg selv overbevist om at du bør komme i bevegelse.
 • Mate katten eller hunden i morgen rett etter at du står opp - de vil være sikker på å vekke deg. Og du kan få en kose i tillegg - en fin måte å våkne.
 • Sett det opp i en høyere plass slik at når du går for å treffe snooze du ikke kan nå det.
 • Hvis du har en køyeseng sove i toppen så må du gå ned stigen for å slå den av.
 • La et notat av vekkerklokken hver kveld som minner deg om alle de tingene du trenger for å få gjort!
 • Stille inn alarm for den siste mulige sekund før du må rykke ut for å få til å fungere (eller hva) kan bidra til å bryte den snooze vane.

Advarsler

 • Insomnia er et symptom på et problem, og ikke selve problemet. God søvn er et tegn på helse. Dårlig søvn er ofte et tegn på noen feil, og kan signalisere enten mindre eller alvorlige medisinske eller psykiatriske lidelser. Søvnløshet kan begynne i alle aldre, og kan vare i noen dager (forbigående søvnløshet), noen uker (kortsiktig søvnløshet), eller på ubestemt tid (langvarig søvnløshet).