Wkeno

Hvordan å være sunn og mager

Ok, så du ønsker å være sunn og? Du trenger ikke å sulte deg selv for å få den magre kroppen du ønsker. Hold lesing for hva du skal gjøre i tre enkle trinn som kan forandre livet ditt:

Trinn

Hvordan å være sunn og mager. Her er noen enkle øvelser du kan gjøre hvis du ønsker mer (bare noen ideer).
Hvordan å være sunn og mager. Her er noen enkle øvelser du kan gjøre hvis du ønsker mer (bare noen ideer).
 1. 1
  Spiser god mat! Eske mat er ikke sunt. Ting som Hamburger Helper og Shake og Bake, noe lignende som allerede er ferdiglaget er vanligvis ikke sunt for deg. Faktisk kan de bli vurdert. Og ikke engang komme i gang med McDonalds! Visste du at Burger King og McDonalds er svært usunn. Så prøv å ikke spise det på en jevnlig basis. Kanskje en gang i blant, men ikke hver dag. Den inneholder høyt kolesterol! En god idé er å spise minst ett stykke i morgen med frokost og minst en porsjon grønnsaker til middagen. Du bør generelt spise måten mer grønnsaker, men det er bare et minimum! Spis mye frukt, de er deilig, og veldig bra for deg også. Prøv å kjøpe fersk eller fryse-tørket frukt, ikke; frysetørket er mer naturlig, mens tørket ofte har tilsatt sukker-hermetisert kan være belagt i veldig tykk sirup som er full av sukker. For grønnsaker-spise en salat med lunsj, eller legge til grønnsaker til en sandwich. Masse folk ikke bryr seg for grønnsaker, men du må spise dem! Tenk opp kreative måter å nyte dem, dette betyr IKKE frakk dem i sukker. En annen ting du kan gjøre for å spise sunt er å spise sunt snacks. Er du eyeing de chips på toppen av kjøleskapet? Prøv å erstatte knekkebrød med peanøttsmør eller mini-toasts med kremost for dem. Du har lov til å snack, men bare hvis de er sunt.. Prøv å unngå junk food, men hvis du elsker det minste be om sunnere alternativer. Hvis du synes det er veldig vanskelig å holde seg borte fra junk food, spør en venn eller forelder for å få hjelp.
 2. 2
  Ikke drikk kalorier! Pass på at du drikker melk og i moderate mengder. Vann er den beste, er det helt naturlig og smaker godt også. Hvis du er vant til å drikke bare melk hele dagen-få en flaske vann, og fylle det mye. Selv om du ikke liker det, holde drikking-det vil gjøre utrolige ting for deg, inkludert hjelpe deg å miste vekt, og gir deg klar hud! Prøv smakstilsatt vann hvis du fortsatt hater smaken av rent vann.
 3. 3
  Utøve! Trening er veldig bra for deg (i moderate mengder). Og ikke bekymre deg for å måtte gå til en - du allerede trener bare i hverdagen! Disse er alle former for trening:
  • Ting du gjør i gym klassen eller etter skolen sport
  • Vandre rundt i huset, eller på skolen, eller komme til andre steder
  • Rengjøring av rommet ditt
 4. 4
  Her er noen enkle øvelser du kan gjøre hvis du ønsker mer (bare noen ideer):
   • Running-det er gratis og enkelt, kan du gjøre det alene eller i en gruppe. Bare kjøre rundt kvartalet et par ganger, eller gå!
   • Gjøre crunches, eller push-ups en gang eller to ganger om dagen!
   • tau eller hopping knekt
   • Dancing - Dette er trolig den enkleste og mest effektive måten å trene, og det er gøy også! Du kan danse til noe, bare stå opp og gå!

Advarsler

 • Ikke gå over med og mosjon, kan dette alvorlig skade deg. Skinny betyr ikke alltid sunt. Studier viser at kondisjon avgjør lang av livet enn vekt.