Wkeno

Hvordan akseptere å ha en stor byste

Det du kaller en forbannelse kan lett sees som hva andre kvinner vil kalle en velsignelse. Du ville bli overrasket over hvor mange som vil ha en byste som din, så les videre, og lære hvordan du kan takle det og finne ditt selvbilde vakker.

Trinn

Hvordan akseptere å ha en stor byste. Sjekk din BH-størrelse.
Hvordan akseptere å ha en stor byste. Sjekk din BH-størrelse.
 1. 1
  Sjekk din BH-størrelse. Mange kvinner er iført feil BH-størrelse. Hvis du er i feil størrelse, kan det skape buler som trekker ekstra oppmerksomhet til bysten din. Med en godt tilpasset BH vil du kunne få mye cleavage du vil, enten det er svært lite eller mye. En god kalkulator, spesielt for busty kvinner, er denne kalkulatoren. Det vil gi deg en idé om hvilken størrelse (i Storbritannia sizing) din størrelse bør være. Når du har din størrelse du vil finne at BH vil støtte brystet og klær bør skumme over brystene i stedet for å fremheve hvor stor brystet er.
  • Vanlige tegn på at bh er feil størrelse er; brystvev søle over toppen, sidene eller bunnen av kopper, stropper grave i skuldrene. "Armhulen fett" er et annet tegn på at vev er ikke helt innkapslet i kopp BH-en, og du kan trenge en annen BH-størrelse. Din bh skal aldri sitte på toppen av brystvev. Den skal sitte stramt under vev og langs siden det på sidene av begeret. Hvis du føler at din brystvev har en bøyle på toppen av det, er du på seg feil størrelse.
  • Sjekk selv ut. Før du hodet til disken, er det best å prøve undertøyet og se deg selv i speilet. Det er en god idé å sjekke hvordan bh ser under klærne. Noen ganger sømmene av BH er åpenbare selv under en bluse eller skjorte.
  • Få de riktige klærne. Ikke få topper som er for utringet, så det kan tiltrekke seg feil oppmerksomhet til brystene, og kan gjøre at du føler deg ukomfortabel. Som en god regel, bør ingenting som viser mer enn en tomme eller så av spalting brukes i profesjonelle situasjoner. I uformelle innstillinger, er cleavage etter ditt skjønn, men husk at samfunnet ofte legger urimelige attributter på for mye eksponert cleavage. Også, når du prøver på klær, bøye seg for å sjekke hvordan din topp vil gap. Scoop hals topper har en tendens til å understreke fylde av en kvinnes byste, men kan fungere, avhengig av mønster av en topp. I stedet får topper som forbedre hele kroppen og gjøre deg se sofistikert. Vet ikke hva jeg skal se etter? Se etter topper som har v-hals, brytes i løpet topper, eller lag skjorter og halskjeder å lage en vertikal linje ned overkroppen din. Hvis du har en tynnere midje enn byste, prøve å legge et belte til ditt utseende!
  • Velg unfussy topper og BH som gir et flatere form til brystene dine. Ikke velg topper som er så stramt at de skissere hver bit av dine bh, beskjære topper som vil redusere din torso eller skjorter med detaljering på brystet som store logoer eller brystlommer. Noen gode alternativer er åpen krage og V-hals skjorter som vil bryte opp linjen fra skulderen til brystet. Iført en vest, cardigan eller jakke vil også skape en vertikal linje på overkroppen din som kan hjelpe kamuflere større bryst.
  • Slitasje skjorter som de-understreke brystet. Lyse farger vil gjøre brystene ser større ut. Mørke farger kan hjelpe med dette, men så kan andre ting. Horisontale farge blokkering eller striper kanskje ikke det beste valget for din større bryst. Skjorter som er kuttet til å romme en tynnere midje og større bryst vil også de-understreke din byste.
  • Den lagdelte utseende er alltid bra. En t-skjorte eller bluse sammen med en blazer eller cardigan åpen anbefales.
  • Lange jakker og cardigans er et godt alternativ. En linje silhuetter minimerer bryst området.
 2. 2
  Føler meg heldig. Mange kvinner ønsker så sårt å ha større bryster. Akseptere hvem du er, og flaunt det. Du kan ikke kontrollere hvem du er, eller hva som viste seg. Alle som gir deg ser eller stirrer, ikke vær redd for å slå den andre veien. Ikke engang begynne gir> å bry seg hva de synes. Ja, mest sannsynlig hvis du har store bryster, vil du få stirrer, og du kan få noen ekle kommentarer blir sagt om deg, men du kan ikke la det få deg ned. Hvem sa at det er helt uakseptabelt for en kvinne å være fornøyd med utseende hennes? Ingen. Ja, det føles sånn, men egentlig du må godta hvem du er. Tøff, men sant, det er veldig viktig at du aksepterer deg selv.
 3. 3
  La det ut. Tenk rådgivning før du bestemmer deg for å gjøre noe stort for kroppen din. Slipp brosjyre og gjøre et løfte til deg selv å ta rådgivning i 6 måneder før du går under kniven. Hold en journal om prosessen med å elske deg selv. Ikke la rå kommentarer komme under huden din, vil du sannsynligvis aldri se disse tegnene igjen. Fortell deg selv at du er smart og vakker.
 4. 4
  Husk hver kvinne vil finne seg selv målrettet for hennes utseende på et tidspunkt i livet hennes. Uansett hva kommentaren, gjorde du ikke gjøre noe galt - du er perfekt og strålende slik du er. Du er ikke en sex-objekt, er du en person. Når kommentarer kommer din vei, minn deg selv at ordene har mer å gjøre med den usikkerheten det bemerket enn noe å gjøre med deg. Dessuten vil lufting til venner med lignende problemer hjelpe deg å føle deg bedre.
 5. 5
  Relasjoner. Hvis partneren din stadig kommentarer på din bust linje og gjør at du føler self-conscious.Do ikke være redd for å vennligst fortelle dem om å tone det ned. Forklar hvorfor du føler selv bevisst. Bruk "I Feel Message". Det er det klareste måte å holde tankene fra å gå tom. Bruker ordene "jeg føler (navn en følelse) når du (beskrive handlingen) fordi det gjør meg (beskrive i dybden på hvordan hvordan handlingen gjør at du føler). Hvis partneren din er en forståelse lover. Din kjæreste vil forsøke å forstå og tilpasse seg dine følelser.
 6. 6
  Brystreduksjon er et alternativ for noen kvinner. Hvis en kvinne har forsøkt montering hennes BH, prøvd flere forskjellige merker, og fortsatt er misfornøyd med hvordan hun ser ut, kan dette være noe for henne. Brystreduksjon er en type plastisk kirurgi som vil omskape en kvinnes bryst å være mindre. Når denne typen plastisk kirurgi er utført, er målet å skape bryster som er mer proporsjonal med kvinnens ideal.
 7. 7
  I tillegg, hvis en kvinne har bryster med ulik størrelse, kan denne prosedyren bli fremført for å bygge ned en av dem, og dermed skape en symmetrisk skjema. Mens brystreduksjon blir gjort, kan en kirurg også endre form og fasthet av brystet. I noen tilfeller vil nippel operasjon må utføres for å redusere størrelsen av areola eller å omplassere dem.
 8. 8
  Vente det ut. Hvis du er under 21 år gammel, skjønner at du har fortsatt tid til å vokse inn i brystene dine, slik at de vises ikke så stor. Ikke bli overrasket hvis de ser 3x mindre enn de gjorde for fire år ago.Just husk at du er fantastisk, og mange kvinner og jenter drømmer om, og gå gjennom kirurgi for å få din byste.
 9. 9
  Finn en hobby som gjør at du føler deg bra, ta bilder, skrive historier, spille et instrument, og finne et sted dypt inne i deg som vil lette din bekymring og din smerte. Smil, le det ut, ingen kan merke deg, du bare kan merke selv.

Tips

 • Du må finne selv aksept. Den eneste måten du kan gjøre som er klar over at det er så mange jenter / kvinner som deg.
 • Fortell deg selv at du er pen og fantastisk hver dag, fortell deg selv at du elsker ditt bryst. Bruk fysiologi på deg selv.
 • Flertallet av relasjoner mellom menn og kvinner er fortsatt patriarkalsk, og har store overtoner av prostitusjon. Mange menn tar bevisst flaunting av ens kropp som en form for reklame - de skal tro at du anser deg selv et stykke varer, som dessverre er hvordan de fleste kvinner har lært å se seg selv. Dette kan tiltrekke sjåvinister, og frastøte menn som setter pris på en kvinnes personlighet.
 • Vær deg selv. Være ut av skallet ditt, vil utgående, fin, og folk ser at mer enn hva du gjør synes selv å være.
 • Personlige preferanser. Selv om disse forslagene kan gjelde for mange altfor bærende kvinner, kan ikke alle yppig kvinner er enig med denne analysen, og kan velge å åpenlyst flaunt sine "Guds gaver». For disse er det helt akseptabelt for dem å gjøre det gjennom bruk av low cut t-skjorter og knapp opp skjorter så lenge de er forberedt på å møte angrep fra grådige tilskuere, både attraktive og skumle.
 • Hvis din helse er god (spesielt rygg og knær), kan det være lurt å tilfredsstille din søt tann. Store bryster er mer proporsjonal på en kvinne som har kurver. De gjør du ser tynnere enn du er, og en helfigur vil redusere sjansen for at du vil bli mistenkt for å ha implantater. Et par ekstra pounds vil sannsynligvis ikke påvirke hvordan det motsatte kjønn ser deg - mens menn kan ta varsel av tynne kvinner visuelt, foretrekker deres følelse av kontakt vanligvis mykhet.

Advarsler

 • Button-up skjorter er ikke anbefalt, som å ha en stor byste kan føre til at skjorta å gap åpne litt. Hvis du går for en knapp opp skjorta, prøv det på å sørge for at det ikke vil ha hullene.