Wkeno

Hvordan du kan redusere PMS oppblåsthet

De fleste kvinner opplever minst milde symptomer på premenstruelt syndrom (PMS) før og under menstruasjonssyklusen. En vanlig PMS symptom er oppblåsthet, et resultat av overflødig vann oppbevaring som oppstår hormonelle forandringer. Noen kvinner rapporterer stadig flere pounds før sin periode fra vann bloat. Det kan ikke være mulig å helt eliminere vann vektøkning under PMS, men det er ting du kan gjøre for å redusere mengden av oppblåsthet du opplever.

Trinn

Hvordan du kan redusere PMS oppblåsthet. Drikk mer vann for å redusere PMS oppblåsthet, da dette stimulerer kroppen til å slippe vann som det er lagring.
Hvordan du kan redusere PMS oppblåsthet. Drikk mer vann for å redusere PMS oppblåsthet, da dette stimulerer kroppen til å slippe vann som det er lagring.
 1. 1
  Drikk mer vann for å redusere PMS oppblåsthet, da dette stimulerer kroppen til å slippe vann som det er lagring. Det kan virke ironisk, men den beste måte å motvirke effektene av væskeansamlinger som fører til oppblåsthet er å drikke mer vann, ikke mindre.
 2. 2
  Reduser mengden salt i kostholdet ditt i løpet av uken før mensen. Husk at bearbeidet og forberedt matvarer har vanligvis høyt natrium innhold. Salt er den største bidragsyteren til vann bloat.
 3. 3
  Unngå stivelse, sukker og raffinerte karbohydrater når du lider av PMS, da disse matvarene gjør det vanskeligere for kroppen å behandle østrogen. De også øke blodsukkernivået, som oppfordrer natrium oppbevaring og fører til oppblåsthet.
 4. 4
  Spis et høyt fiber diett med masse ferske grønnsaker å bidra til å balansere dine hormoner. Fiber binder seg til østrogen i kroppen vår, noe som gjør det lettere for oss å eliminere overflødig hormon.
 5. 5
  Har seks små måltider gjennom dagen i stedet for tre større funn. Spise mindre mengder oftere bidrar til å unngå at over full følelse som ofte følger med vann oppblåsthet.
 6. 6
  Ta kalsium og magnesium tilskudd hvis kostholdet ikke gir minst 1200 mg kalsium daglig. Studier har funnet en sammenheng mellom økt kalsium forbruk og redusert oppblåsthet.
 7. 7
  Få rikelig med mosjon for å bekjempe PMS bloat. Selv om det siste du kan føle at du gjør når du er oppsvulmet er trening, sitting og inaktivitet oppfordrer vann oppblåsthet.
 8. 8
  Ta en over-the-counter periode lettelse pille som inneholder en mild vanndrivende, slik som pamprin eller midol, for å hjelpe mot PMS-symptomer og hjelpe kroppen din til å fjerne overflødig vann.

Tips

 • Noen p-piller kan skape væskeansamlinger problemer for noen kvinner, mens andre p-piller har motsatt effekt, opptrer som et vanndrivende. Hvis du tar en p-pille og har problemer med PMS oppblåsthet, snakk med legen din om andre prevensjon alternativer.
 • Selv oppblåsthet og andre PMS-symptomer kan påvirke kvinner gjennom hele deres reproduktive år, de er vanligvis den mest alvorlige mellom 25 og 35 år.

Advarsler

 • Unngå alkohol i løpet av uken frem til mensen. Alkoholforbruket øker alvorlighetsgraden av PMS symptomer, inkludert væskeansamlinger og oppblåsthet.
 • Overflødig vann oppblåsthet kan være et symptom på andre alvorlige medisinske tilstander. Hvis dine forsøk på å kontrollere oppblåsthet ikke er vellykket eller om den overskytende vann oppbevaring ikke går bort når menstruasjonen begynner, bør du oppsøke lege.