Wkeno

Hvordan åpne chakraene (fra avatar)

Åpning de syv chakraene i kroppen kan hjelpe deg. Chakra er bassenger av spiral energi i kroppen, men følelser kan blokkere dem. Her ser du hvordan du åpner dem.

Denne artikkelen fungerer med ideen om chakraene fra en tegneserie som heter "Avatar: The Last Airbender", kan du finne ut mer om den hinduistiske / buddhistisk praksis med å jobbe med chakraene.

Trinn

Hvordan åpne chakraene (fra avatar). Først er jorden sjakraet, plassert på undersiden av ryggraden.
Hvordan åpne chakraene (fra avatar). Først er jorden sjakraet, plassert på undersiden av ryggraden.
 1. 1
  Først er jorden sjakraet, plassert på undersiden av ryggraden. Det dreier seg om å overleve, og er blokkert av frykt. La dine største frykt bli klart for dere. Du kan være bekymret for å overleve, men du må la frykten gå.
 2. 2
  Neste er vann chakra, som ligger i magen. Det avtaler med glede, og er blokkert av skyldfølelse. Se på skyld fra din fortid som tynger deg. La dem gå, eller de vil forgifte din energi. Meditere og innse at disse tingene skjedde for en hensikt.
 3. 3
  Neste er brann chakra, som ligger på magen. Det dreier seg om viljestyrke, og er blokkert av skam. Gjenkjenne de største skuffelser i deg selv, og hva du er skamme seg over. Aksepter at disse tingene skjedde.
 4. 4
  Nå er luften chakra, som ligger i hjertet. Den omhandler kjærlighet, og er blokkert av sorg. Lay all sorgen ut foran deg. Hvis du har mistet noen nær, må du innse kjærlighet er en form for energi, og det virvler rundt oss. Kjærligheten er fortsatt i ditt hjerte, og kan bli gjenfødt i form av nye kjærlighet.
 5. 5
  Neste er lyden chakra, som ligger på halsen. Det dreier seg om sannhet, og er blokkert av løgner. Løgnene vi forteller oss selv. Du må ikke lyve om din egen natur. Akseptere hvem du er.
 6. 6
  Nå lyset chakra, som ligger på pannen. Det dreier seg om innsikt, og er blokkert av illusjoner. Den største illusjonen av alt er en illusjon av separasjon. Ting vi synes er er separate faktisk ett og det samme. I likhet med de nasjonene i verden: vi er alle ett folk, men vi lever som om delt.
 7. 7
  Siste er tanken chakra, som ligger på kronen av pannen. Det dreier seg om ren kosmisk energi, og er blokkert av jordiske vedlegg. Meditere på hva legger du til denne verden. La følelsene flyt og bli glemt. Du må låse opp denne chakra å få din energi fra universet.

Tips

 • Meditere og fokusere på hvert chakra, og snart vil du ha kontroll over energien din.
 • Husk, er pusten livet. Så ta fulle åndedrag inn og ut. Dette vil hjelpe deg konsentrere seg og slappe av.

Advarsler

 • Kontroller at du er i et egnet område for meditasjon, distraksjoner kan briste chakra åpning prosessen.
 • IKKE stoppe mens åpne chakraene. Det kan føre til skade på energien din.