Wkeno

Hvordan åpne feltet takle

Open-feltet taklinger er de vanskeligste taklinger å gjøre i fotball, men det viktigste takle i fotball. Hvis du savner et åpent felt takle, kan motstanderen scorer. Open-feltet taklinger er hovedsakelig for defensive backs. Ett trekk på, kan du gi dem en score.

Trinn

Hvordan åpne feltet takle. Pass på at du ikke bli for lavt eller for høyt.
Hvordan åpne feltet takle. Pass på at du ikke bli for lavt eller for høyt.
 1. 1
  Pass på at du ikke bli for lavt eller for høyt. Du er Bena skal være på om en 130 graders vinkel. Være klar til sprinten i hvilken som helst retning når som helst å takle ballen transportør.
 2. 2
  Som ballen transportøren beveger seg nærmere, ikke jukser på den ene siden. Hold deg selv med ball transportør. Fusk til den ene siden gir bæreren en større plass for en enkel flukt til endzone.
 3. 3
  Kjør men ikke gå inn i en full sprint til transportøren. Går inn i en full sprint vil gi ham en fordel fordi han kunne lett juke deg mens du spurter og ta deg på sengen.
 4. 4
  Når du nærmer deg ham, komme inn i en full squat og bryte opp i nærheten av magen eller midje-ned. Prøver å gjøre en stor hit vil gjøre det lettere for ballen transportør til juke deg mens du putter du hoppe til ham.
 5. 5
  Vær klar til å hoppe på ham når han gjør en juke nær deg, og bryte opp. Hvis du ikke kan bryte opp, holde på alt du kan av ham, og ikke la gå.
 6. 6
  Hvis han kommer mot deg i full fart, ikke vær redd for å få lavt og bryte opp. Han vil treffe deg hardt og det vil gjøre vondt, men du må gjøre det du kan for å ta ham ned. Hvis han går med full fart på deg, så ikke slå ham noen hardere enn noen annen open-field takle, fordi han kunne juke du lett.
 7. 7
  Ta ham ned og sørge for at han er nede.

Tips

 • En åpen-feltet takle er ikke en takling for å få ham ned forbi scrimmagelinja eller for å gjøre spilleren rote, eller å lage en stor hit. Det er for å sikre at spilleren går ned.
 • Ikke gå for fort på ball-carrier; noen trekk kan kaste deg av.
 • Vær oppmerksom på hvor transportøren kommer, ikke bare se på hans hode, ta hensyn til hoftene.
 • Hold deg på tærne for å foreta en rask, uventet dykking frispark.
 • Hvis du har til å falle eller eller tror du vil skade deg selv for å gjøre en takling, ikke vær redd! Bare gjør det!

Advarsler

 • Ikke la gå! Hjelp kommer.
 • Prøv å juke en blocker (om nødvendig) for å komme til ballen transportør. Enda bedre - ikke unngå en blokk, det tar for mye tid - gå gjennom blokken,
 • Være aggressiv. Bli sint.