Wkeno

Hvordan bli bedre på tennis

Ønsker å bli bedre på? Du kan ikke være en veldig god spiller i starten, men med praksis, kan du forbedre mye.

Trinn

Hvordan bli bedre på tennis. Lær den riktige måten å gripe en tennisracket.
Hvordan bli bedre på tennis. Lær den riktige måten å gripe en tennisracket.
 1. 1
  Lær den riktige måten å gripe en tennisracket.
  • Forehand Side - Bruk en østlig eller vestlig Grip (grep som om du bruker en yngel pan)
  • Tohånds Backhand Side - Bruk en kombinasjon av kontinental og vestlige Grips
  • Volley og Serving - Bruk Øst eller Continental (håndtrykk grep)
 2. 2
  Velg racket som passer for din alder og styrke. Velg en lett racket og deretter legge bly tape for mer kontroll. En god racket for de fleste er 100-105 kvadrat inches og ca 10-12 oz. String din racket med mest komfort spenning og materiale. Hvis du merker at racket er langsomt å miste kontrollen, er det på tide å restring din racket. Spør tennis stringer for hjelp til å velge den rette kombinasjonen av strenger og spenning.
 3. 3
  Praktisere treffer og blir kjent med andre spillere på banen ved å introdusere deg selv. Se om de har noen tips om å spille tennis eller ønsker å bli med i gruppen.
  • Du kan også øve på en tennis veggen. Begynn fra den ene siden og deretter flytte til den andre siden mens du trykker. Deretter kan du prøve å flytte frem og tilbake.
 4. 4
  Warm-up og spille kamper om to ganger i uken. Leke med ulike mennesker og prøve dobler tennis.
 5. 5
  Prøv disse planene for angrep under en kamp:
  • a) Serve & Volley (tjene hardt og lade netto posisjon)
  • b) Chip & Charge (traff en dyp ball og kostnad)
  • c) Inside-Out Forehand (sidesteg rundt en ball til din backhand side og traff den med en forehand slag)
  • d) Junk Balling (rammet bare skiver med Overskru)
  • e) Rally & Wait (exchange bakken slag og gå for en hard vinner)
 6. 6
  Alltid holde øynene på ballen. Dette kan virke enkelt, og du tror kanskje du allerede gjør dette, men mange mennesker ikke. Mange folk ser ballen hele tiden, men ser bort rett før ballen treffer racketen. Sørg for at du ser på ballen faktisk treffer din racket strenger for hvert skudd: serverer, bakken slag, volley.
 7. 7
  Strekk før og etter at du spiller så du ikke trekker en muskel.

Advanced Game prinsipper

 1. 1
  Ikke rush bildene dine, prøv og forestill deg dine bevegelser i slow-motion og virkelig fokusere på å få i posisjon for hver ball som kommer til deg. For forehands, kan du bruke en åpen holdning, overfor din motstander og treffer ballen like foran og på siden av deg, på det høyeste punktet av sprett sin. Det er også en semi-åpen holdning og en lukket holdning som du kan prøve, men det er best å søke råd fra en profesjonell coach når først lære teknikken. Konsentrer deg om bevegelse og bue på ballen og se den treffe dine strenger, vil dette hjelpe deg treffer sweet spot on racquet din oftere. Så, for å avslutte skutt, følge gjennom med racketen i den retningen du vil at ballen skal gå, etter at ballen har forlatt strengene. For begge bakken slag din racquet hodet bør starte lavt (dvs. under knærne) bak kroppen din, og deretter ende opp høyt over skuldrene litt bak i nakken. Prøv å følge denne prosedyren for hvert skudd.
 2. 2
  Plante føttene like før du treffer. Mange folk ikke innser det, teknisk sett, er tennis om balanse og stabile positurer. Hvis føttene ikke er plantet og fast, trenger du ikke da ha en sterk base for overkroppen din til å svinge på, betyr lite strøm blir generert. Når du venter på ballen, være på ballene / tær på føttene, klar til å bevege seg raskt. Når du har låst på en nærmer ball, sette deg opp som omtalt ovenfor og plante føttene på bakken, beveger seg bare når du er ferdig med følge gjennom, vil dette hjelpe deg til å spille ditt beste tennis.
 3. 3
  Ledende på fra det, være klar over din posisjon på banen. Det er bare to områder der du kan returnere en ball og deretter ikke være i bevegelse. Disse er: på nettet eller ved baseline. Selvfølgelig må du flytte hvor motstanderen spiller ballen, men hvor som helst i mellom disse to områdene bør du spille ballen og deretter flytte, enten opp til nettet eller bakover til grunnlinjen. Ikke stopp! Dette området i midten er kjent som "ingenmannsland", og hvis du blir tatt der, returnerer ballen vil være svært vanskelig.
 4. 4
  Bestem din spillestil. Bare du kan bestemme hva dette er fordi det er basert på hva slags person du er når det gjelder personlighet og (mer spesifikt) temperament. Mange folk generelt ikke har en klar plan i deres sinn om hva skudd de er gode på eller hvordan de ønsker å flytte sin motstander rundt på banen. Spillestiler er unike for hver person, og du kan godt ha en svært fleksibel én eller en stiv en. I begge tilfeller må du endre din serverer stil, lengde og bevegelse samt din samlingspunkt stil som passer. Aggressive spillere liker å tvinge motstanderen inn feil ved å treffe harde, dype skudd, og dermed kontrollere rally og sette press på motstanderen. Disse spillerne kan også prøve å flytte opp til nettet så ofte de kan. Når du er der, vil de prøve og avslutte punktet av. Mer konservative spillestiler vil innebære mindre harde treff på ballen, søker heller å slite ut motstanderen sin utholdenhet og fokus.
 5. 5
  Vær oppmerksom på motstanderens spill plan. Forsøker de og forsøke en spesiell flytte ofte? Dette kan være for eksempel en tjener ut bredt, spørre en svak retur fra deg som de deretter satt bort for å få poenget. Uansett hva din spillestil, vil du miste veldig raskt hvis du ikke ta spillet plan til motstanderen din og utfordre dem. Passiv spiller kommer du ingen vei, spesielt mot aggressive spillere. Hvis du viser motstanderen din at du er klar over hans taktikk og kanskje at du kan forutsi hva han kommer til å gjøre, vil det være en psykologisk fordel for deg, vil de da være under press for å prøve og tilpasse sin stil å slå deg.
 6. 6
  Bruk hele banen, dette gjelder både posisjonering og skutt retning. Når du returnerer ballen, som ble forklart ovenfor, bør du ikke føler trang eller begrenset, bør streken være svært rask og modig, med massevis av racquet-hodebevegelser. Dette betyr at føttene blir nødt til å danse rundt kroppen din for å få skuldrene i posisjon til å svinge. Videre bør bildene bli variert både i lengde og retning. En uventet kort ball i nærheten av nettet kan fange din motstander off-vakt. Også, ikke vær redd for å gå for linjene og hjørnene på banen, jo mer innsats du gjør for å gjøre dette, jo mer du tvinge dem til å komme i posisjon raskere, og jo mer vanskelig det vil være for dem.
 7. 7
  Når samlingspunkt fra grunnlinjen, prøve og oppnå så mye høyde over nettet som du kan uten at det går hastigheten. Det er en vanlig misforståelse at en lav, kule-aktig skudd som ser prangende og rask er det beste å treffe i rally. Ikke slik, kan en rask, høy, looping ball med masse topspin være like om ikke mer effektive. Det vil sprette høyt oppe nær midjen eller brystet av motstanderen, som gjør sitt slag teknikk (omtalt tidligere) vanskeligere å gjennomføre.
 8. 8
  Gjøre en bevisst innsats for å bruke ulike spinn. Når du spiller mot en god baseline-spiller, varierende din spin fra topspin til bakoverspinn holder dem gjette, som de vil ha til lett tilpasse sin hjerneslag og deres racquet hodet orientering å kontrollere disse forskjellige spins. Men dette kan være et tveegget sverd. Noen spillere har en tendens til å bruke spinn på hvert skudd (hovedsakelig med backhands) fordi det gir mer kontroll. Dette er sant, men det er tider når en hard, flat skudd er den beste måten å sende en flagrende motstander. Spin gir dem mer tid til å komme seg.
 9. 9
  Ikke vær redd for å komme opp til nettet. Dette betyr ikke løpe vilt etter at returnert ballen, og håper å fange en volley. Net-spill krever en nøye utvalgt øyeblikk å handle. Du vil først ønsker å treffe en dyp eller tungt spinne skutt til enten presse motstanderen tilbake, få dem ut av balanse eller ut av banen. Deretter bevege seg i, gjøres dette i to etapper. Først nærmer midten av banen og sjekke løp. Pause litt her og venter for øyeblikket på å slå ned, motstanderen kan ha klorte et skudd tilbake tidligere enn du forventet, i så fall er du nå forberedt på det. Tilnærming nettet og spille volley. Generelt sett bør volleys være dyp, rask og flat. Når det gjelder teknikk, det er mer av et slag eller stikk enn en swing. Fotarbeid er viktig med salver som du har mindre tid enn med bakken slag. Gå frem for å møte ballen med motsatt fot til hånden du er å treffe med, vil dette sikre at du er litt side på skuddet, slik at du kan satse på hjørnene og få en god vinkel på bildet ditt.
 10. 10
  Mange spillere er ikke så opptatt av serven sin, velger heller å praktisere sine bakken slag. Dette kan være ok for amatører spill, men det er verdt å være klar over tjene som et viktig verktøy for å gi deg den kanten i poeng. Hvis du serverer i et spill så er du forventet å vinne det som du har fordelen av å spille den første ballen for hvert punkt i det spillet. Dette kan bety at du kan nesten vinne poeng før motstanderen selv treffer ballen. Med tanke på hva som ble diskutert ovenfor om å bruke hele banen, variere serve spin, hastighet og lengde. Prøv og mål for kroppen å blande ting opp. Tennis blir en latterlig lett spill hvis tjener er pålitelig og nøyaktig.

Tips

 • Det tar en lang, hard kamp for å vinne en kamp, ​​men taper kampen kan gjøres på en noen sekunder. Kaste inn håndkleet er det verste du kan gjøre. En ødelagt spilleren er ikke et pent syn, vil de ikke være nyter sin tid på banen og dermed vil bare bli mer og mer sint, kan dette resultere i enten et utbrudd eller skade. Du må ønske å vinne og trenger deg til å tro du kan vinne.
 • Hvis du føler deg selv å bli frustrert eller irritert, heller enn å bli sint og knusende ballen over, gjør det motsatte. Sakte ned, virkelig fokusere på hver ball som kommer til deg og fortape deg i teknikk og bevegelse som kreves for hvert skudd. Dette vil bidra til å blokkere ut scoreline eller eventuelle tidligere feil, dessuten vil du faktisk begynne å spille bedre fordi du kanskje skjønner hvor du går galt med din teknikk / gameplan.
 • Hold deg sunn, frisk og smidig. Tennis krever mye av din lunger, hjerte, muskler og ledd. Sørg for å holde hydrert under en kamp, ​​bananer er veldig bra for raske serieopptak med energi.
 • Angrep er det beste forsvar. En av dere må ta ansvaret for kampen, og hvis det ikke kommer til å være deg så det kommer til å være din motstander, som betyr at du vil spille fange opp i stedet for å ta spillet hvor du vil den skal gå.
 • Som mange ting i livet, har din personlighet en innflytelse på din suksess og glede av dine aktiviteter. Det samme gjelder for tennis. Prøv å holde hodet kaldt, spille spillet ett punkt om gangen og prøv å ikke se for langt fremover. Ikke bekymre deg for mye om savnet skudd eller slip-ups, de skjer for alle, og det viktigste er hva du gjør etter feil.

Advarsler

 • Ikke bli sugd inn i mani om "bedre racketer 'eller trenere, kan ovenfor brukes med hell til et spill og med noen racquet
 • Alltid strekke før og etter en kamp.
 • Aldri bli motløs.