Wkeno

Hvordan bli en godt avrundet person

Vil du bli en godt avrundet person? Her er de tingene du trenger å vite for å bli en.

Trinn

Hvordan bli en godt avrundet person. Bli involvert i mange aktiviteter.
Hvordan bli en godt avrundet person. Bli involvert i mange aktiviteter.
 1. 1
  Reise. Det er en ufattelig mengde å lære fra andre land og kulturer.
 2. 2
  Lære om verden. Les bøker. Lese blader. Lese aviser.
 3. 3
  Bli involvert i mange aktiviteter. Prøv å ha en art (som maling, dans, lage musikk, etc.) en sport (selv bare en pick up spill) og noen hobbyer (som håndverk, innsamling, etc.)
 4. 4
  Være åpen for nye ting, selv om de ikke virke tiltalende på først. Hvis en venn ønsker å gå og se en science fiction-film, gå sammen uansett, selv om du tror at sci-fi er ikke din favoritt. Noen ganger kan se noe gjennom andres øyne gi deg en ny forståelse.
 5. 5
  Prøve nye matvarer. Lære å sette smak som er nye for deg. Du kan finne noe nytt som du vil nyte.
 6. 6
  Utvikle kroppen din. Etablere en god øvelse rutine og hold deg til den. Jo bedre form du er i, jo mer kan du nyte livet.
 7. 7
  Sett en tidsplan for å prøve nye aktiviteter. Hvis du er på skolen, kanskje du ønsker å gjøre et poeng hvert semester for å prøve noe du aldri har gjort før. Om våren kan du delta i debatten Club og i høst, kan du bli med i Ultimate Frisbee team eller andre klubber som kanskje av interesse for deg.
 8. 8
  Få en god utdannelse.
 9. 9
  Klarer seg bra på områder du ønsker å ha. Kanskje skille livet i seksjoner, familie, venner, skole, relasjoner og ta en evaluering på dem og se hva du kan gjøre for å bedre dem.
 10. 10
  Frivillig.

Tips

 • Få en god utdanning er den beste måten å bli godt avrundet. Ikke bli avskrekket av den høye kostnaden for formell utdanning, for det er utrolig online utdanningsinstitusjoner nå, for eksempel http://www.khanacademy.org/ og http://www.saylor.org/, gi hvilke muligheter som tidligere eksisterte ikke for folk som ikke har råd eller få adgang til en stor college.
 • Mens være godt avrundet og involvert i skolen din ser ut som de kan være bra for college, hva høyskoler egentlig se etter er folk med lidenskap som de har utviklet i ett område. Blir godt avrundet vil hjelpe deg å finne din lidenskap.
 • I videregående skole og høyskole, mange klubber og sport er tilgjengelig. Prøv å delta i.

Advarsler

 • Ikke stress deg ut å prøve å gjøre alt.