Wkeno

Hvordan bli en sterkere kvinne

I hundrevis av år har kvinner kjempet for å finne sin plass i samfunnet. Så, damer, nå som våre store-bestemødre har gjort alt det harde arbeidet (få stemmerett, rett til like jobb lønn, etc.) du ønsker å bli en bedre kvinne og bidra til en allerede fenomenale kvinnevennlig samfunn. Ok, det eller du er lei av å bli rykket rundt av andre kvinner og menn, og vil selv styrke. Noe motiv du har er gyldig, og mot til å skrive "Hvordan bli en sterkere Woman" i en søkemotor beviser du allerede er på rett spor. Kvinner fra fødselen må finne at tilliten til seg selv som gjør henne til en "sterk kvinne".

Trinn

Hvordan bli en sterkere kvinne. Identifiser din kvinnelighet.
Hvordan bli en sterkere kvinne. Identifiser din kvinnelighet.
 1. 1
  Identifiser din kvinnelighet. Finn den delen av deg som gjør deg til en spesiell kvinne spesifikt. Har du pene øyne? En lyrisk stemme? Utslåtte hår? Finn noe som du kan se på din feminine side, og sier nå det er noe kvinnen om meg. Det trenger ikke å være en opptreden karakteristisk, men definitivt noe menn bare ikke kan trekke av som du gjør.
 2. 2
  Finn en sterk kvinne du tror på. Emuler henne. Se til Audrey Hepburn, Mor Teresa, Hillary Clinton, din mor, din beste venns storesøster, noen! Finne en kvinne du setter pris på. Neste gang du trenger å være sterk tenke til deg selv: "Hva ville (sett inn navn) gjøre?"
 3. 3
  Kutt ut all dramatikken. Det kan være vanskelig, men trygg sterke kvinner ikke setter pris på sladder og over toppen følelsesmessige situasjoner. Du kan være en øm, emosjonelle, lett flyttes kvinne. Det betyr ikke at du trenger å snakke om andres saker. Når sladder kommer opp i samtalen tenker stilig og ikke bidrar.
 4. 4
  Begynne å snakke med folk og være stolt av det du har å si. Tillit er nøkkelen. Det kan være veldig vanskelig når du er en reservert kvinne, men snakker opp forandrer alt. Gjør samtale med fremmede (på en hensiktsmessig, ikke-truende måte) og bo involvert i aktuelle hendelser og nyhetsverdi emner for å gjøre kloke up-to-date chit chat. Når du snakker til dem du allerede vet taler mer enn du vanligvis gjør, men gi folk en sjanse til å snakke om seg selv også. (Ingen liker å gjøre noe mer enn å snakke om seg selv og ta det bort er farlig.) Husk å være stolte, tålmodig, tankefull når du snakker. Du ønsker ikke å gå av som frekk eller brautende så grundig tenke gjennom dine uttalelser kan være nyttig.
 5. 5
  Kyss siste farvel. Hvis du gjør en intern make over enn å tørke din fortid ren kan være en stor mental pause. Ta et skritt tilbake og tenke til deg selv: "Jeg våknet i morges en kraftig kvinne. Jeg bor på den måten uansett hva som kommer min vei, og noe jeg gjorde i går kan bare smelte bort. Jeg ikke gjør det igjen. " Og hvis din fortid noensinne kommer tilbake å bite deg, leverer en unnskyldning fra et sted med både ydmykhet og styrke. Hvis du føler behov for å la disse menneskene vet at du går videre fortelle dem det. De er kanskje ikke enig, og plaster dannet kan ikke holde, men du vil bli lykkeligere internt hvis du holde deg sterk, ikke piske ut, og holde hodet kaldt.
 6. 6
  Hold overbevisning. Ikke løp fra kamper. Ønsker å unngå konflikt er en naturlig reaksjon på noen problem, men flyktet fra det ikke alltid hjelper. Snakk hva du har på hjertet i en sivil måte, selv om du er motstander ikke blir som lady-like. Fortell dem hvorfor du mener du er riktig, rettferdiggjøre den uttalelsen, og gi dem en mulighet til å snakke åpent. Hvis du oppdager du er riktig, og de la seg gå bort myndighet, men vær nådig om seieren. Hvis du oppdager at du tok feil i din tro høflig forklare hva du tok feil om, beklager hvis det er nødvendig, og gå bort skyld gratis. (Over unnskylde kan være smertefullt, så vær rolig og holde seg sterk.) Hvis du kommer til en død slips som forblir uløst: slipp den. Hvis det er brakt opp igjen, håndtere det. Men ikke gå å lete etter et problem.
 7. 7
  Innrøm dine feil. Vær åpen og innhold med ting du ikke er god på, le av bilder av deg selv du finner lite flatterende, og smil om stillingene du ikke oppnådde / konkurranser du ikke vant osv. Be innhold ikke å være perfekt. Kvinner som prøver å bli fritatt fra feil smuldre raskere enn de med for mange til å telle.
 8. 8
  Være glad å ha fiender. Fra ung alder alle må lære at noen mennesker bare ikke vil like deg. Når du vet at du mislikt av noen (om det ble provosert eller ikke) forstår det, og vet de ikke er verdt tiden din. Ikke tving et vennskap til å skje, vil det gjøre mer skade enn godt.
 9. 9
  Håndtere fornærmelser og komplimenter med nåde. Ta hver kommentar gjort om du så lett som mulig. Verdsett flatterende uttalelser med en enkel un-overdrevne "Thank You" og ignorere ikke så flatterende kommentarer.

Tips

 • En mann er aldri nødvendig damer! Du har fått det skjer og sterke kvinner knapt bryr seg når de er single. Du er stolte, lidenskapelige kvinner som ikke trenger menn stadig av sidene.