Wkeno

Hvordan bli en mer interessant person

Hvis du vokste opp i en konservativ eller strenge miljø og senere gå inn i et mer dynamisk miljø (for eksempel når du går inn college), kan du føle en trang til å utvikle en mer spennende og åpen personlighet. I denne artikkelen vil vi se nærmere på trinnene du kan ta for å bli en mer morsom person.

Trinn

Hvordan bli en mer interessant person. Skriv ned en liste over dine nåværende personlighetstrekk.
Hvordan bli en mer interessant person. Skriv ned en liste over dine nåværende personlighetstrekk.
 1. 1
  Skriv ned en liste over dine nåværende personlighetstrekk. Vær så ærlig som du kan. Å vite hvor du starter er avgjørende for å gjøre endringer i din personlighet.
 2. 2
  Skriv en liste over de egenskapene du ser deg selv å ha som en mer spennende og åpen personlighet (morsom, smilende, vill, positiv, optimistisk, energisk etc.).
 3. 3
  List opp folk som har disse egenskapene og prioritere de du ønsker å tilbringe tid med. Husk at hvem du tilbringer tid med stor grad påvirker hvordan din personlighet utvikler seg.
 4. 4
  Smile og le så ofte du kan.
 5. 5
  Vær positiv og optimistisk om alt. Legg merke til den "silver lining" i enhver situasjon. Positive mennesker vil bli tiltrukket av det og kynisme er en svært konservativ egenskap.
 6. 6
  Kle mindre konservativt. Hvis du har en raffinert stil og ønsker å beholde den, prøv å eksperimentere med lysere og mer unike farger. Det vil gjøre deg skiller seg ut og virke som en mer morsom person.
 7. 7
  Les bøker om morsomme temaer som hvordan å lage unike cocktailer, eksotiske steder å reise eller hvordan å bli en god elsker.
 8. 8
  Gjør din neste ferie en uvanlig en. Gå til et eksotisk sted og gjøre ting du normalt ikke ville gjøre som backpacking, klatre i fjellet eller gå på en jungel safari. Eller hvis du aldri har vært på en "party-ferie", er dette et godt alternativ også.
 9. 9
  Host et tema fest og møt opp i en dristig og fantasifull drakt.
 10. 10
  For en mer avansert transformasjon, prøv å oppdage de underliggende meninger og holdninger du nå besitter har som formet deg og se om noen av dem ikke er i henhold til hvem du egentlig er.

Tips

 • Tror mer. Åpne ditt sinn. Ikke bare er "interessant" som vises gjennom handlinger, men gjennom tanker også.
 • Vær tro mot deg selv. Presse grensene for hva du er i stand til. Men ikke gjør noe som vil ødelegge din selvrespekt.
 • Lag små, men avgjørende skritt. Dukke opp i en rosa drakt på onsdag når du hadde på seg en dress på tirsdag vil gjøre deg virke dum og transformasjon vil ikke bli tatt på alvor av dine likemenn.

Advarsler

 • Bare fordi du vil være mindre konservativt betyr ikke at du må gå over. Kle nøye, og tenke hva du slitasje enkelte steder.
 • Husk at under overgangen du kan møte motstand fra folk rundt deg som reagerer negativt på din plutselige endringer. Ikke la dette stoppe deg, i tiden folk vil akseptere og like den nye selv mye mer. De som ikke kan akseptere den nye personlighet er kanskje ikke dine virkelige venner likevel.