Wkeno

Hvordan bli sterkere følelsesmessig

Å være følelsesmessig sterk kan være veldig vanskelig hvis du ikke føler deg veldig trygg på deg selv, og hvis din emosjonelle side en tendens til å ta kontroll over deg i hver situasjon. Bygge opp din emosjonelle styrke, slik at du både kan kontrollere det og utnytte styrken det kan gi deg, heller enn å bli holdt svaie av følelsesmessige utbrudd. Denne artikkelen handler om å hjelpe deg å finne styrke dypt inni deg, fordi du allerede har alt, du trenger bare å finne den.

Trinn

Hvordan bli sterkere følelsesmessig. Ta en beslutning i dag.
Hvordan bli sterkere følelsesmessig. Ta en beslutning i dag.
 1. 1
  Ta en beslutning i dag. Bestem deg for at du ønsker å være sterk, å la ingenting negativt påvirke deg. Vilje til å endre og gjøre det. For å oppnå målene dine, må du være villig.
 2. 2
  Tro på deg selv. Når du tror du er sterk følelsesmessig, vil du ubevisst handle sterkere enn før, og begynner å ta kontroll over din emosjonelle luner. Det er det samme om alt du ønsker å oppnå, er det bare om tillit.
 3. 3
  Ikke vis frykt for noe. Lov uredd. Konfrontere frykten ved å gjøre en ting hver dag som skremmer deg. Begynn med små ting på første og bygge opp til himmelen dykk, gjenforeningen med fremmedgjorte forelder, den uunngåelige bruddet opp med en venn som bare ikke er riktig for deg...
 4. 4
  Ikke vær redd for i morgen fordi den er laget for å være et mysterium, en utfordring for deg. Spør deg selv: Hvordan kan du vinne utfordringen hvis du er redd for å starte det? Det er en utfordring, og du bør vinne den. Husk, du har gjort dette, og husk at i dag er det i morgen du bekymret i går. Komme videre med det.
 5. 5
  Ikke vær redd for noen. Husk at alle, uansett hvor sterke de ser ut, er redd for hvordan andre vil motta dem og samhandle med dem. De kan ikke vise det fordi de har lært å skjule det og har innarbeidet gode mestringsstrategier som du kan lære. Videre lærer å elske å være med folk, for å lære av dem, for å stille dem spørsmål. Hvis frykten begynner å overvelde deg, alltid ty til å spørre andre folk spørsmål og la dem stå for snakkingen. De vil synes du er en flott person for det.
 6. 6
  Vær positiv, optimistisk, tenke positivt. Finne noe godt i alt du har, gjør du, hører du. Og finne tre gode ting om hver person du møter. Betydning, ikke hater folk. Hat er svakhet. Du trenger ikke å elske, bare hater ikke og alltid søke det gode i andre.
 7. 7
  Når du snakker, få øyekontakt, snakke rolig, med tillit, om noe du kjenner godt, og kort. Folk blir lei lett.
 8. 8
  Ikke la noen undervurdere deg, får ikke bety hvis det skjer, bare forsvare deg selv i en moden måte.
 9. 9
  Lære av feil. Egentlig er de ikke feil, de er bare leksjoner som du kan lære av.
 10. 10
  Ser trygg. Bare du kan bygge din selvtillit. Tro dypt i deg selv fordi det er det første skrittet. Men selv når du ikke føler deg så trygg, i hvert fall gjøre ditt beste for å portrettere tillit. Dette er en booster i seg selv, og det er viktig at du holder den opp.
 11. 11
  Se andre sterke mennesker, se hvordan de oppfører seg på en bestemt måte og lære av dem. Ikke kopiere deres personlighet, bare ta litt fra alle.
 12. 12
  Arbeidet med svakhet (vi alle har noen), om sin om fysiske, følelsesmessige, inter-personlig, økonomisk eller andre ferdigheter hver dag. Forbedre selv hver dag, selv i en liten mengde. Så i dag du er bedre enn i går, og i morgen vil du være bedre enn i dag.

Tips

 • Unngå å spille med klær eller dine tilbehør mens du står med en gruppe. Du vil se ubehagelig.
 • Stå oppreist med hodet høyt, til prosjektet tillit.
 • Vær snill og respektfull mot alle du møter.
 • Smiler ofte det vil hjelpe.
 • Smile til folk ofte.
 • Ikke undervurder dine evner. Fortsette å lære hver dag og fra hver ny opplevelse. Svikt er bare et springbrett til suksess. Som det sies, Roma ble ikke bygget på en dag!
 • Prøv å tenke på positive ting oftere.
 • Alltid tror jeg er den beste, og kan oppnå hva jeg ønsker fra livet.
 • Ikke undervurder dine evner. Holde læring hver faks og fra hver erfaring. Svikt er bare et springbrett til suksess.
 • Mind Over Matter - Vår sinnstilstand ikke teller så prøv å alltid bo i en positiv sinnstilstand.

Advarsler

 • Ikke briljere i den grad at folk hater deg for det.
 • Opptre som en likeverdig, vises ikke bedre enn en annen.
 • Unngå vises arrogant. [Arroganse er når du tror på noe som er veldig langt fra sannheten.]
 • Du kan som regel stole på folk som du kjenner godt.