Wkeno

Slik være et individ

Mens å være seg selv handler om å være komfortabel i din egen hud og gjør hva du føler, for å være individ er å følge ditt hjerte og aktivt motstå sosialt press og kontroll.

Trinn

Slik være et individ. Lære å møte og overvinne kritikk.
Slik være et individ. Lære å møte og overvinne kritikk.
 1. 1
  Finn deg selv først. Finne ut hva som gjør deg deg. Tilbringe en time før du sover i sengen tenker om livet, religion, død, etc. og din holdning til alt og hvor nøyaktig du følger disse idealer og standpunkter. Skriv ned disse idealene og sett om å holde seg til dem.
 2. 2
  Vær deg selv. Stopp filtrering din naturlige individualitet og begynner å føle komfortabel i din egen hud. Ikke gi deg selv noen grunn til å føle seg skamfull eller flau. Skam og forlegenhet er de største hindringene for å oppnå sann individualitet. I stedet for å prøve å matche dagens trender (dvs. prøver å komme inn pop punk musikk å passe på selv om du ikke liker det), gjøre ting som du liker å gjøre. Selv om andre kan potensielt kalle deg "nerd" eller "rare" sjansene er at til slutt, er det nettopp det du liker kommer til å komme inn i stilen (eller har vært i stil før). I stedet for å prøve å holde opp, sakte ned og gjøre ting på din egen måte i ditt eget tempo!
 3. 3
  Sett mål for deg selv, spesielt de som bidrar noe nytt og annerledes til verden. Tar sikte på å gjøre noe som aldri har blitt gjort før.
 4. 4
  Lære å møte og overvinne kritikk. Hvis målene dine egentlig er banet en ny vei, vil du støte på naysayers langs hele veien. Bli vant til det.
 5. 5
  Stille spørsmål ved alt. Være opptatt av å lære. Ikke tro alt du leser, og ikke gjengi det med mindre det er en pålitelig kilde. Stadig spør deg selv hvor mange forskjellige måter det er å gjøre de tingene du gjør, og hvorfor du gjør det slik alle andre gjør det. Hvis du kan finne en bedre måte, gå for det.
 6. 6
  Være original. Ikke godta generisk atferd eller jobbe selv. Sett din egen vri på alt du gjør. Stemple den med din individualitet. Samtidig, prøver alltid å være deg selv! Leve ut av hjertet ditt i stedet for den nyeste trendy magasin.
 7. 7
  Elsk deg selv. Feir deg selv privat, og være stolt av din eksistens. Det er bare og vil bare noensinne være en av dere til å eksistere. Oppfylle potensialet betrodd dere.
 8. 8
  Vær stolt av mindre forbedringer.