Wkeno

Hvordan bli kvitt kjærlighet håndtak

En av de vanligste målene som folk har når du tar fatt på en fitness plan er å finne ut hvordan å bli kvitt Love Handles. Kjærlighet håndtak er områdene på sidene av magesekken som er et vanlig sted for overskytende fett for å akkumulere og se stygge. Det er et felles område der mange mennesker har en tendens til å lagre overflødig kroppsfett, så det er et bra sted å fokusere på når du prøver å gå ned i vekt og stramme opp.

Trinn

Hvordan bli kvitt kjærlighet håndtak. Forståelse som trening trekk vil målrette din kjærlighet håndterer er viktig slik at du kan innlemme disse i dine treningsøkter for å hjelpe tone opp disse uønskede kjærlighet håndtak.
Hvordan bli kvitt kjærlighet håndtak. Forståelse som trening trekk vil målrette din kjærlighet håndterer er viktig slik at du kan innlemme disse i dine treningsøkter for å hjelpe tone opp disse uønskede kjærlighet håndtak.
 1. 1
  Forståelse som trening trekk vil målrette din kjærlighet håndterer er viktig slik at du kan innlemme disse i dine treningsøkter for å hjelpe tone opp disse uønskede kjærlighet håndtak.
 2. 2
  Husk alltid at kombinert med trening du trenger en lavere kaloriinntak plan som samt toning opp kjærligheten håndtak området må du også miste fett akkumulert der og holde den av. Et godt kosthold kombinert med noen av de følgende fitness trekk kommer til å sette deg på veien mot å vite hvordan å bli kvitt kjærlighet håndtak.
 3. 3
  Her er de viktigste øvelsene for å bli kvitt kjærlighet håndterer å vurdere.
 4. 4
  Bli kvitt kjærlighet håndtak: The Bicycle Move
 5. 5
  Sykkelen er et sterkt trekk utformet for å bli kvitt kjærlighet håndtak, og kan inngå som en del av de fleste treningsøkter ganske enkelt. Denne øvelsen har du raskt skifter fra side til side, noe som fungerer kjærlighet håndtak musklene og holder stress på skrå musklene.
 6. 6
  Sykkelen er flott for de som ønsker å stramme opp nedre magemuskler samt abs er i en tilstand av konstant sammentrekning og spenning som bena er svever over gulvet. Bare ligge på ryggen på et hardt gulv og heve bena i luften i midjen. Støtte med hendene ved å plassere albuene under den nedre del av ryggen slik at bena er hevet fullt av bakken og utføre sykling bevegelser med beina i luften.
 7. 7
  Når du utfører denne øvelsen sørge for å opprettholde en fin sakte bevegelse mønster som dette holder maksimal spenning på skrå musklene.
 8. 8
  Bli kvitt kjærlighet håndtak: Liggende Ball Roll Ins til siden
 9. 9
  En annen øvelse å bruke som du lærer hvordan du kan bli kvitt kjærlighet håndtak kalles utsatt ballen rulle inn til siden. Denne bevegelsen er spesielt effektivt til målet kjærlighet håndterer grunn av utsatt kroppen posisjon sammen med å være på en øvelse ball plasserer virkelig deg av balance.Your musklene må jobbe hardt for å holde deg på balanse og det er her toning opp kommer i.
 10. 10
  Alt du trenger for denne øvelsen er en øvelse kropp ball.
 11. 11
  Hver gang du presse ballen inn i siden av kroppen du skal virkelig føle det i de skrå musklene, som viser til at disse musklene er definitivt fungerer.
 12. 12
  Bli kvitt kjærlighet håndterer: det Hula Hoop
 13. 13
  En morsom måte som virkelig toner opp som plagsom kjærlighet håndtak området er å gjøre den hula hoop. Dette er en flott måte å virkelig målrette midje og hofter området.
 14. 14
  Alt du trenger er en hula hoop som de fleste fitness butikker selger. Sett på litt musikk og sving deg hofter manøvrering bøylen høyere og lavere opp og ned i kolonnen ved midjen området. Etter en stund kan du virkelig føle din skrå musklene sparker i noe som betyr at du begynner å ha noen effekt på å brenne fett rett rundt kjærlighet håndterer området.
 15. 15
  Bli kvitt kjærlighet håndtak: Decline Twisting Sit-Ups
 16. 16
  Nedgangen kronglete sit-ups er den siste trekk for å bruke for å bli kvitt kjærlighet håndterer vellykket. Dette virkelig treffer de skrå musklene i treningen plan. Nedgangen kronglete sit-ups er mer intense enn vanlig sit-ups som du arbeider mot tyngdekraften som du senker kroppen og stige opp igjen.
 17. 17
  Når du gjør denne øvelsen fokus på kronglete så langt til den ene siden som du muligens kan og deretter tilbake igjen til gulvet da dette bidrar jobbe musklene over hele spekteret av bevegelse. Bare utføre et sett med normal sit-ups, men vri til alternative sider som du stiger fra gulvet og reversere posisjonen som du senker tilbake til start posisjon.
 18. 18
  Så der har du noen av de beste trekkene som du bør definitivt vurdere å innlemme i din core trening for å hjelpe deg å se raskere resultater ved toning magen og kjærlighet håndtak og utvikle din drømme kroppen. Har disse tre ganger per uke i 15-20 reps per sett og 2-3 sett per øvelse, og du vil være på vei til resultater.